• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

harika.....bayıldım.....allah huzurla oturmak nasip etsin.....konsolun üzerindeki abajurları ve sehpanın altındaki filleri nerden ve kaça aldığını sorsam ayıp olmaz umarım......

mükemmel evin var huzurlu maşallah öyle bi hissiyat verdi içime.. tam hayallerimdeki gibi.. hayırlısı ile huzurla oturun inşallah

Çok tatlı bir evin var. Bu ara açık renk mobilyalara bakmaktan ağzım açık kaldı. Eskiden hep alışmışız koyu renkli mobilyalara. Şimdi açık renk eşyaları görünce gözümür gönlümüz açılıyor. İçimiz ferahlıyor valla.

hersey cok güzell..
sade ve Sk Allah huzu icinde oturtsin insallahhh cok güzel herseyy
zevkin esyalarin uyumu döseme falan cok hosuma gittii :69:

harika.....bayıldım.....allah huzurla oturmak nasip etsin.....konsolun üzerindeki abajurları ve sehpanın altındaki filleri nerden ve kaça aldığını sorsam ayıp olmaz umarım......özelden yazar mısın bana?

çok teşekkür ederim canım sehpanın altındaki fillerden birini bodrumdan almıştım abajurlar ve diğer fili sinoptan aldım ama fiyatlarını hatırlamıyorum inanki anneme bir sorayım o yanımdaydı belki o hatırlar :)

cnım bişi sorcam sanırım koltukların derı dımı nasıl kullanıslımı bende beyaz deri istiyorumda arastırma yapıyorum o yuzden

canım koltuklarım deri değil italyan süedi hani şu nano süed dedikleri leke tutmayan ben çok memnunum tavsiye ederim silmeye falan çok iyi geliyor biz de deri düşünmüştük önce ama yazın çok zormuş yapışıyomuş insan kışın da çok soğuk oluyormuş o yüzden vazgeçtik leke tutmadığı için de bu koltukları tercih ettim

evinin tertemiz iç açıcı bi görüntüsü var böle acık renk döşenmiş evleri cok beğeniyorum ben cok kasvetli renkler secmişim ev konusunda çok pişmanim vallahi

canım çok teşekkür ederim eminim senin evin de çok güzeldir ben de bazen koltukları koyu renk mi alsaydım diye düşünmüyor değilim bence pişman olma eminim güzeldir :)

cnm yatak odandaki pufu nereden aldın.benim köşemde oonun yastıkları varda tam benim köşeme göre

canım ben bütün eşyalarımı doğtaş tan aldım pufum da oradan kumaşını ben seçtim yatak odama uysun diye o şekilde yaptılar.

Evine,dekorasyonlarına bayıldm sade ama çok güzel
Darısı başıma inşallah benimde böyle bi evim olur :59::59::59:

çok teşekkür ederim canım inşallah olur tabi neden olmasın allah daha iyilerini daha güzellerini sana versin inşallah önemli olan evin içindeki mutluluk ve huzur o zaman çok daha güzel oluyor o ev :)

Back
X