İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

evin çok güzel ve ço zevkli.güle güle huzurla otur inşallah canım.mutfak perden ve halını markasını öğrenebilirmiyim mümkünse???

Eviniz çook güzel güle güle oturun inşallah..
Salon halınız tam benim aradığım halı, nereden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

canım salonumuz tamamıyla aynıı........Ben de Carmen salon takımı ve yemek odası aldıım.Tek fark tv sehbası yerine tv ünitesi aldım...ve yatak odam da carmen yatak odası....Henuz evim teslim edilmedi.Evim hazıranda teslim ve eşyalarımı zevkle yerleştireceğim...Bende çok beğenerek aldım.....

Sana birkaç soru sormak istiyorum;
Öncelikle eşyalarından memnun musun?
koltuk takımımı tay tüyü alacağım..ama renk konusunda çoook kararsızım aslında gönlüm kırık beyaz diyor, ama mantığım ise açık krem diyor?Seninki ne renk? Çok çabuk kirleniyor mu???

Seninle aynı zevke sahibiz...Bu yüzden önerilerin benim için çooooooooooook önemliii.......

o güzel yuvanda hep mutlu olursun umarım...Görüşürüz......

süperrrrrrr.hepsini çok beğendim.ferahhh ferahh.ben de yaza yeni evime çıkıyorum.inşallah benimki de çokk güzel olur:)yatak örtüsüne bayıldım,bir de ordaki puf koltuğa:)nerden aldınız acaba??

allah bir ömür boyu ağız tadıyla oturmak nasip etsin cnmmm
özellikle salonuna bayıldım hayalimdeki eşyalar renkler diyebilirim
salon için yer ve fiyat söyleyebilirmiisn

Yatak odan dışında her yer benim tarzım :)
Çok güzel evin güle güle otur canım. Özellikle salon koltuklarınaaaaaaaaaaaaa bayıldım.​

Salonun çok güzel, renkler uyumlu, ferah, çok hoş yani.. Yatak odan da çok güzel özellikle yatak örtünü çok beğendim.. Mutfak-salon-yatak odası uyum içinde.. Oturma odası da güzel.. Güle güle oturun

canım coook guzel cok begendım gule gule oturun ınsalahh bende koltuk tk ve gumuslugunu nereden aldııgnı sorsam ayıp olur mu :)

Ay çok beğendim evini canım, mutlulukla huzurla oturun inşallah... Maşallah ya, tam benim beğendiğim tarzda mobilyalar, iç açıcı ve ferah...

Eve bayıldım. Tüllerin hakkında sana mesaj attım ancak mesaj kutun dolu oldğundan mesajımı gönderemiyorum

evin çok sıcak ve hoş allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah canım yatak odası takımına bayıldım tam benlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…