İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

evin gerçekten herşeyiyle mükemmel ben çok beğendim çok ferah ve uyumlu herşey güle güle oturun sevdiklerinizle.ben birde banyonuz ne renk olduğunu merak ediyorum banyo benim için önemlide...

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim uzun zamandır bakamıyordum hamileydim doğum yaptım çok şükür sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu yorumlarınız için çok teşekkürler gerçekten çok güzel yorumlar yapılmış çok mutlu oldum soruları cevaplayım ayrı ayrı cevap yazamıyorum kusura bakmayın

eczgr8387 canım halıların temizliğini sormuşsun ben yıkatmaya gönderiyorum mis gibi oluyorlar o yüzden sorun yaşamadım

frambuaz canım tv ünitemiz doğtaş carmen

nage_han canım yatak örtüm verdi

papatyafali canım mutfaktaki halım royal

joie salondaki halı 6 m2 canım

elmayraaaa salon koltuklarım doğtaş carmen canım

nazlihilal yatak örtüm verdi canım

lival61 yatak odam doğtaş snow canım

giz08 canım bütün eşyalarımızı doğtaştan aldık

ece87 banyoyu çekmemiştim o zaman en kısa zamanda çekip eklerim canım

Evin harika canım...
Güle güle oturun..
Ağız tadıyla inşallah canım..

Banyonu göremedim koridor falan?

Canım birde evin kendi evin mi kira mı?

Evin harika canım...
Güle güle oturun..
Ağız tadıyla inşallah canım..

Banyonu göremedim koridor falan?

Canım birde evin kendi evin mi kira mı?

çok teşekkür ederim canım amiin banyoyu çekmemiştim o zaman baya oldu koyalı bir arkadaş daha sormuştu en kısa zamanda çekip koyucam koridoru da çekerim canım kendi evim değil kiradayız inşallah kendi evim de olur bir gün :)

evin çok güzelmiş büyük bir hevesle baktım ve çok ferah bir ev.zevkli olduğun belli.ben birşey merak ettim.yatak odasında yatağın yanındaki komidinlerde abajur kullanıyor musun resimde pek göremedim.benimde mobilyalarım açık renk ve gerçekten üzerinde ne kullanıcağımı bilemedim abajurda bulamadım gönlüne göre seninde açık renk ve üzerine ne koyduğunu merak ettim birde mutfak masan cam üzerine örtü örtüyor musun çizilme açısından..

Son düzenleme:

çok teşekkür ediyorum canım çok sağol inşallah daha iyileri daha güzelleri senin olur. o resimlerde abajur yok ama hala alamadım istediim gibi birşey bulamadım ama sen al bence çok güzel duruyor abajur yatak odasında.mutfak masam cam örtü kullanmıyorum ufak çizikler oldu ama dikkatli bakmayınca görünmüyor örtü kullanıcam artık bebeğim var çünkü o biraz daha büyüyünce gerçekten lazım olacak cam gibi duran masa örtüleri var masanın ölçüsüne göre onlardan kestirebilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum masa da çizilmemiş olur dediğin gibi

eviniz çok güsel ve ferah canım,çok hoş döşemişsiniz.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...

canım çok güzel şık ve sade..sadeliği sevdiğin belli oluyor..ama tek bi detay göze takılıyor salonundaki orta sehpaya ççok fazla biblo koymuşsun..biraz azaltsan sadeliği bozmamış olursun..naçizane fikrim..

Huzurla otur. Evin çok güzel. Doğtaşın carmen oturma odası takımını kullanmışsın evinde.Ben bu takımı çok beğeniyorum.Hem şık hem spor.Yanlız benim tereddütüm salonuma sığar mı acaba? 24 metrekare salonum var.Tv ünitesi,vitrini ve sehpasını almasam sığarmı ki?salonun kaç metre kare canım ya? beni bu cendereden kurtar:)

salonun çok güzel olmuş benimde bunun gibi kare sanırım salonun kaç metrekare merak ettim iyi günlerde otur cnm

canım salon ve yemek odasıcarmen sanırım köşede doğtaş yatak odası da doğtaşmı. bide canım toplamda doğtaş sa eğer nekadar a aldıgınızı öğrenebilirmiyim?

canım evini cok begendım cok ferah ve dikkat ettım siyah renk hic yok salonun mutfagın ve yatak odan gayet ic açıcı ve ferah :) Huzurla otur inşallah Bir aç sorum olcaktı yardımcı olursan çok sevinirim...Salon koltukların + yemek odan ve halının markasını öğrenebilirmiyim nerden aldığını (bayagı olmuş ama yinede sormak istiyorum)-----Bir de mutfak halın + mutfak masa sandalyen-------Ve yatak odası halının markasını soracaktım....Son olarakta salonda kullandığın duvar rengi ne renk ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…