İşte Şımarıkcadının tatlı yuvasıı:)


Öncelıkle öenerılerın için tesekkur ederım fotograftakı resımler 5 ay öncekı dugunden 1 gun önce cekılmıs fotograflardır o evı hiç bit şekılde ben dızmedım akrabalarım ve arkadaslarım ceyızı serdıler herseyın heryerde olması normaldır cunku ceyız serıldı ama suan o saydıklarınızın hiç biri ortalıkta görunmuyorr rahat yaşamı severım dantellerı sevmem annemın ceyıze yaptırdıklarıı ceyızde hersey serılır gösterılır dıye bende ses etmedım ama dugunden bır hafta sonra herseyı kaldırdım:)
 
şark odası hep hayalimdi..ama 3 odalı evime malum yapamam..allah ev sahibi yaparsa bizide inşallah eşimle en büyük hayalimiz..minderlerde uzun oturur vaziyette tv izlemek..çok güzel canım..allah mesud etsin..ama tek bişey gözüme takıldı salonunda çekmeceli konsol tarzı bişey varya..çok dolu içi canım yaa :) az boşalt bence baya kalabalık duruyo..ama şimdilik sanırım değilmi çeyiz döşenince sanırım..
 
sağlıkla çoluk çocukla oturun inşallah :))
darısı tüm evsiz olanların başına diim :)
 

inşallah rabbim cümlemizin gönlüne göre nasip eder..evet minderin üstünde tv keyfi her zaman güzeldir rahat rahat :)evet çeyiz serilcek diye herşeyi her yere serildi şuan herşey toplandı:)
 
yorum yapan herkese teşekkür ederim tüm hayırlı dualarınız kabul olur inşş cümlemızın rabbım gönlüne göre verir inşş herşeyy istediginiz gibi olur inşallahh:)
 
allahhhh diyorum başka bir şey diyemiyorum güle güle oturun elınıze saglık ama nasıl bu kadar göz yorucu olmayı başardınız...vintage country tarzı mı diye kendi kendimi yorarken bu aralar bu tarz dekorasyona ne ad verılır bılemedım...çok üzgünüm ama çok kötü ya....o danteller tv de hele de lcd tv de ne alaka ...yapmayın ne olur ...mutfak resmen dantellerle kurdelalarla bogulmus...ama tabi zevk meselesi...sız ıcınde mutlu olacagınız bız ev yapmıssınız..ama ben bunalıma gırerdım
 
Son düzenleme:
mobilyan koltukların banyo fayansların ve salondaki üniten çok hoş güle güle otur evinde ama derlenmiş toplanmış halinide görmek isterdim doğrusu tekrar hayırlı ve huzurlu olsun eviniz canım..
 
Son düzenleme:
Herkes dantellerımın serılmesınden ve evın ıcının cok dolu olmasından çok sey söyledıı tamam kızlar içinizi rahatlayıyım ve tekrar söyluce 5 ay öncekı dugunden 1 gun öncekı resımlerım en kıısa zamanda suan kı evımın ceyızlerın toplanmıs normal kullanımdakı resımlerını cekıcem salon takımım harıcınde hiç bir yerde örtü yok:) lcd tv ninde üstünde örtü yok:))))))))
 

çeyizde herşeyin serılmesı normaldır ama:)) bide ben sermedım gelın gıtmez ceyız sermeye akrabalar arkadaslar gıder:)
 
Ben evınızıde kendı dızaynınızı da begendım.
Herşeyde kendınızın emegının olmasıda ayrı bır guzellık ..
Allah huzur ve mutluluk ıcınde yasamanızı nasıb etsıın..
Hayrlı olsun.
 
kusura bakma orayı okumamısım ama cok sevındım normal halının böle olmamasına ..:))))

tabıkı herşey serili yaşamak zor ya benım 2 hafta öyle serili durdu zor dayandım gelen gidenler evi görenler olucak dıye rahat edemiyordum sanki müzedeyim hiçbirşeye dokunmamaya rahat hareket edememek off çok kötüydü:)
 
evini çok beğendim güle güle otur canım.Merak ettim mutfaktaki kırmızı kurdelelrin anlamı nedir acaba? bende adayım da hazırlıklar yapıyorum..
 
evini çok beğendim güle güle otur canım.Merak ettim mutfaktaki kırmızı kurdelelrin anlamı nedir acaba? bende adayım da hazırlıklar yapıyorum..
tesekkur ederım canım:)
gerçek anlamını acıkcası bende bılmıyorum çeyiz serilirken baglanırmıs hatta kendi evimde deki çeyizde çanak çömlek ne varsa bagladılarr eskı zamandan gelen bır adet sanırım yenı gelın esyasını sımgelnıyorr malesef tam olraka bılmıyorum:)tüm evde hatta wc dekı eşyalarda bıle varr :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…