- Konu Sahibi simarikcadi
canim benim oncelikle gule gule oturmani diziyorum suanda darisi basima
izninle bikac oneride bulunmak isityorum oturma gurubun cok hos canim fakat uzerine koydugun o dantelli minderler hos degil bence tabi zevk meselesi ama koltuklarin albenisini almis diye dusunuyorum sonra vitrinleri birlestrip tv unitesi havasi yaratman guzel fikir olmus alniz icindeki en azindan bardaklar icin farkli bi alan bulsan sanki cok daha guzel olur..konsolun uzeri cok cok kalabalik canim sende sunu fakettim mobulyalarin guzel modern fakat kendisini gosteremiyor kalabalik nedeniyle...
ozellikle yatak odan kendisini hic gostermiyor mobilyalarin guzel olmasina ragmen...canim o yogunluktan kurtulmalisin...sepetin icindeki terkikleri bazan varsi icine at once orta yerde hos durmamis.sonrayatak ortun cok renklu yatak odasi takimina gore soyluyorum tek renk bi ortutakimi kullansan o oda bambaska bi hava icine girecek emin olsonra makyaj masanin uzeride cok kalablik onlari azaltmak icin boyle sik kutular satiliyor yada bak ayakkabi kutularin vardir.tek renk kapliklarla kapla kendine hos saklama kutulari elde edeblirsin bu sayede...
sonra o sark osaina astigin iplikler yorgan ortuler vs seyler kalkicam sanirim kalksa dahada gostericek o oda kendisini..ben cok begendim sark odasi fikrini o odanin tek eksigi su ortaya eski kucuk sofraliklar vardi ya ondan koymalisin uzerinde eski bakir tepsi veya bakir aksesuarlarbunlar benim onerilrim canim zamanla kendinde degslklik yapmak isteyeceksin zaten ..onemli olan huzur tabikide dedgim gibi kalabaliktan kurtulsan bian evvel evin ve mobilyalarin kendisini daha cok gostericek
son bisey canim evini saran ozellikle mutfaktaki o beyaz ortuleri kaldirmalisin gozu cok yoruyo
Öncelıkle öenerılerın için tesekkur ederım fotograftakı resımler 5 ay öncekı dugunden 1 gun önce cekılmıs fotograflardır o evı hiç bit şekılde ben dızmedım akrabalarım ve arkadaslarım ceyızı serdıler herseyın heryerde olması normaldır cunku ceyız serıldı ama suan o saydıklarınızın hiç biri ortalıkta görunmuyorr rahat yaşamı severım dantellerı sevmem annemın ceyıze yaptırdıklarıı ceyızde hersey serılır gösterılır dıye bende ses etmedım ama dugunden bır hafta sonra herseyı kaldırdım:)