- Konu Sahibi simarikcadi
-
inş tesekkur ederım:)pek güzel cnm mutlu mutlu yasa ewındee
evet koyu füme salon takımı ve yatak odası takım o yüzden bozmadım ötekı tarafında kıyafetlerımız gercı çogu sıgmadı ilerliyen günlerde dolaptakı ceyizlerı bazamın altına yerleştırdım ama genede o dolaba eşim ve benim kıyafetler sıgmıyor ilerki günlerde faladan dolap yada 5 li çekmece almayı düşünüyorum inşş:) çok teşekkür eederim çok şükür herşey gönlüme göre oldu cümelmizin herşey gönlüne göre olur inş:)
koltuklar çok hoşş tam hayalimdeki gibi aslında koyu füme sanırım ya da bana öyle gelmiş olabilir resimlerde. tv ünitesi de güzl de ben onun yanlardaki gümüşlüklerinin camlı değil de beyaz lake kapaklı olmasını terch ederim dha klas dururdu içindekiler tabak çanak hoş görnmüyor .. cici çeyizcikler de serilmiş maşallahh da gardrobun içi çeyiz dolu kıyafetlerınız nereye konulcakkonun dışıdna banyo mutfak hoş kırmızı birz şahsen benim gözümü cırmalasa da salondaki renkler çk hoşuma gitti güzl günlerde kullanın inş :)
amin inşş sagolun:)güle güle otur mutlu günlerin olsun evinde
teşekkür ederim amin inşallah herşey gönlünüzce olur inşallahGüle güle oturun... :) Herşey de emeğiniz var ne güzel... Bize de bu günleri görmeyi nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?