İşte Şımarıkcadının tatlı yuvasıı:)

dügünden bir gün önce çeiklmiş fotolarım bunlarr bizim adetlere göre gelin çeyiz sermeye gitmez arkadasları genc akrabaları gıder evlendıkten sonra kendıme göre dizayn yaptım:)

ÇOK tesekkur ederım aslen DOGU TURKISTANLIYIM UYRUGUM KAZAK OLUYOR BORDO RENK YER MINDERLERININ OLDUGU ODA BIZIM KAZAKLARIN KAZAK ODA DEDIKLERI ODADIR TUM KAZAK KIZLARININ HEPSININ BÖYLE EL EMEGI GÖZ NURU KADIFE MINDERLERE YASTIK DOLAMBAÇLARINA
YAPTIGI NAKISLI TAKIMLARI VARDIR SUAN 5 AYLIK EVLIYIM ÇOKTAN BUTUN HERSEY BAZANIN ALTINDA VE ÇEYİZ SANDIGINDA KALDIRDIM :) YATAK ÖRTÜMDE KUMAŞI MEKKE DEN GELMISTI YORGANCIYA ALTINA ELYAF KOYDURTTUP YATAK ÖRTÜSÜ YAPTIRDIK:)

Son düzenleme:
o salondan hariç bir oda daha varya o nasıl bi yer yaa :) güzelmi çirkinmi bilemedim :) allah sevgiyle sağlıkla juzurla yaşamayı nasip etsin.gönlünce olmuş ne güzel
orası sizin tabirirnizle şark oda dıyebılırım bızım kazak odamız oluyor bız hep çogunlukla yerde otururuz:) tesekkur ederım

Çok güzel canım herşeyin güle güle kullanırsın inş.. Allah mutluluklar versin bi ömür boyu

Son düzenleme:
aslında bende sevmem örtü eski tarzları fakat annemın tek kızıydım kendınce ceyızıme hazırlamış ne kadar ıstemesemde hevesı kursagında kalmasın dıye alıyor ınsan :) yatak oda örtüsü rahmetlı anananemın hedıyesı idi annem onu örtmemı istedi kıramadım yoksa ceyızlık güzel yatak örtum vardı bazen sevdiklerimizi kırmamak için bazı seylerden bırazcık vazgecıverıyoruz:)

Haklısın insan sevdiklerini kıramıyor. Ben de annem çok uğraştı diye pike takımı yaptırdım ördüğü dantellerden. Kullanamıyorsun bile. Bir de mutfak takımı var dantel. Ser diye ısrar etmese hiç birini sermem

Dogu ve batinin birlestigi Asya ve Avupayi birlestiren Istanbul gibi olmus eviniz Ben sahsen begendim, gencler ve sark kosesi seven orta yaslar ihmal edilmemis Gule gule oturun yeni evinizde, mutluluklar diliyorum....

Öncelikle Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Herşeyi anlarım da,LCD televizyonun üzerindeki örtüyü hemen kaldırın bence...Bir de "şark köşesi" olarak düşünüp oluşturduğunuz odaya modern aydınlatma almasaydınız.Malkoçoğlu filminde geçen uçak gibi olmuş çünkü.

çeyiz serildigi gün çekildi bu fotolar ben orda degıldım çeyiz serenler öyle bırakmıslar tabıkı şuan o örtü orda durmuyorr tv seyrediyoz zaten normaldede koymam hoş durmuyor:) çok acıl aldık aydınlatmalarıı o kadar tadılattan sonra aydınlatmayı son dk bıraktık ve alcak yavana en uygun onu bulduk daha guzeller buldumda salkım gıbı vardı tavan alcak olunca malesef bu oldu:)

vaaov demek doğu türkistanlısın. çok güzel
yatak örtüne bayıldım. özellikle şark odası çok güzel.
Allah mesut etsin. Hayırlı olsun

evin çok şirin cnm mutlulukla ,huzurla oturmayı allah nasip etsin ömür boy inşallah en önemlisi sevgi ve saygıylaaa kalın

canim benim oncelikle gule gule oturmani diziyorum suanda darisi basima
izninle bikac oneride bulunmak isityorum oturma gurubun cok hos canim fakat uzerine koydugun o dantelli minderler hos degil bence tabi zevk meselesi ama koltuklarin albenisini almis diye dusunuyorum sonra vitrinleri birlestrip tv unitesi havasi yaratman guzel fikir olmus alniz icindeki en azindan bardaklar icin farkli bi alan bulsan sanki cok daha guzel olur..konsolun uzeri cok cok kalabalik canim sende sunu fakettim mobulyalarin guzel modern fakat kendisini gosteremiyor kalabalik nedeniyle...
ozellikle yatak odan kendisini hic gostermiyor mobilyalarin guzel olmasina ragmen...canim o yogunluktan kurtulmalisin...sepetin icindeki terkikleri bazan varsi icine at once orta yerde hos durmamis.sonrayatak ortun cok renklu yatak odasi takimina gore soyluyorum tek renk bi ortutakimi kullansan o oda bambaska bi hava icine girecek emin olsonra makyaj masanin uzeride cok kalablik onlari azaltmak icin boyle sik kutular satiliyor yada bak ayakkabi kutularin vardir.tek renk kapliklarla kapla kendine hos saklama kutulari elde edeblirsin bu sayede...
sonra o sark osaina astigin iplikler yorgan ortuler vs seyler kalkicam sanirim kalksa dahada gostericek o oda kendisini..ben cok begendim sark odasi fikrini o odanin tek eksigi su ortaya eski kucuk sofraliklar vardi ya ondan koymalisin uzerinde eski bakir tepsi veya bakir aksesuarlarbunlar benim onerilrim canim zamanla kendinde degslklik yapmak isteyeceksin zaten ..onemli olan huzur tabikide dedgim gibi kalabaliktan kurtulsan bian evvel evin ve mobilyalarin kendisini daha cok gostericek

son bisey canim evini saran ozellikle mutfaktaki o beyaz ortuleri kaldirmalisin gozu cok yoruyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…