- Konu Sahibi simarikcadi
-
dügünden bir gün önce çeiklmiş fotolarım bunlarr bizim adetlere göre gelin çeyiz sermeye gitmez arkadasları genc akrabaları gıder evlendıkten sonra kendıme göre dizayn yaptım:)güle güle oturun her şey iyi güzel de o plazmanın üzerindeki örtü hiç olmamış bence yeni gelin evinde alışkınız görmeye örtüleri fakat ilk kez görüyorum plazma tvnin üzerie örtü serildiğini yine de siz bilirsiniz tabii sizin tercihiniz
ÇOK tesekkur ederım aslen DOGU TURKISTANLIYIM UYRUGUM KAZAK OLUYOR BORDO RENK YER MINDERLERININ OLDUGU ODA BIZIM KAZAKLARIN KAZAK ODA DEDIKLERI ODADIR TUM KAZAK KIZLARININ HEPSININ BÖYLE EL EMEGI GÖZ NURU KADIFE MINDERLERE YASTIK DOLAMBAÇLARINAÖncelikle hayırlı olsun canım, tebrik ederim.
Nerelisin çok merak ettim, herşeyin etnik çünkü..
Özellikle yatak örtün çok değişikmiş. Buralarda (istanbul'da, bursa'da) hiç görmedim..
Yöresel desenler ve renkler sanki.
Tam bir yeni gelin evi :) Bol bol örtü, patik, havlu, battaniye...
İlk başlarda herşey ortalıkta olur, onu serersin, bunu koyarsın,
ama sonra daral gelir ve bütün o mutfak örtülerini falan bir sandığa kaldırırsın demedi deme :)
Zamanla herşey yerli yerine oturacaktır.
Bir yastıkta kocayın inşallah =)
orası sizin tabirirnizle şark oda dıyebılırım bızım kazak odamız oluyor bız hep çogunlukla yerde otururuz:) tesekkur ederımo salondan hariç bir oda daha varya o nasıl bi yer yaa :) güzelmi çirkinmi bilemedim :) allah sevgiyle sağlıkla juzurla yaşamayı nasip etsin.gönlünce olmuş ne güzel
aslında bende sevmem örtü eski tarzları fakat annemın tek kızıydım kendınce ceyızıme hazırlamış ne kadar ıstemesemde hevesı kursagında kalmasın dıye alıyor ınsan :) yatak oda örtüsü rahmetlı anananemın hedıyesı idi annem onu örtmemı istedi kıramadım yoksa ceyızlık güzel yatak örtum vardı bazen sevdiklerimizi kırmamak için bazı seylerden bırazcık vazgecıverıyoruz:)öncelikle allah mesut etsin. şark odası çok hoş olmuş ben de fazla odam olsaydı şark odası-çalışma odası karışımı bir şey isterdim. Eşyalarınız modern çizgilere sahip ama çoğu örtü geleneksel eski tarz işlemeler. Biraz gözümü yordu bu kontrast. Mesela yatak odasının çizgilerine o örtü ve halı gitmemiş sanki. Tabi bu benim fikrim. Güle güle oturun
ıçinde güzel güzel misler gibi oturmak nasip olsun canım evin çok güzel ):)koltuk takımın harika
iskan ne bilmiyorum fakat belediyeden iznimiz var yane kaçak fln degilhyrlı olsunda iskanınız alındımı bu ev ıstanbuldamı
bizim kazaklarda her evde kazak odamız yani şark odası vardır:)şark odası gibi bir oda mı yaptın?? çok pratik ve hoş:)
çeyiz serildigi gün çekildi bu fotolar ben orda degıldım çeyiz serenler öyle bırakmıslar tabıkı şuan o örtü orda durmuyorr tv seyrediyoz zaten normaldede koymam hoş durmuyor:) çok acıl aldık aydınlatmalarıı o kadar tadılattan sonra aydınlatmayı son dk bıraktık ve alcak yavana en uygun onu bulduk daha guzeller buldumda salkım gıbı vardı tavan alcak olunca malesef bu oldu:)Öncelikle Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Herşeyi anlarım da,LCD televizyonun üzerindeki örtüyü hemen kaldırın bence...Bir de "şark köşesi" olarak düşünüp oluşturduğunuz odaya modern aydınlatma almasaydınız.Malkoçoğlu filminde geçen uçak gibi olmuş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?