Saç Uzatma Yöntemleri İşte sarımsak mucizesi :)

çam terebentin benim saçımı çok kuruttuuu!! azıcık koymama rağmen bidaha kullanmadım bana iyi gelmedi onun dışında sarımsak ne kadar kötü koksada iyidir ısırgan zeytinyağı ve sarımsağı tek geçerim :)

bu sarımsak mucize gerçekten hem parlak hem yumusak çok guzel yaptı saçlarımı

Ben yaklasik iki haftadir sarimsakli sampuan (kokusuna ragmen) kullaniyorum. Saclarimin dokulmesinde en ufak bir degisiklik olmadi nedenini anlamadim...
Tek hissettigim degisiklik saclarimin yumusacik, kaygan olmasi.

selam kızlar son 1 aydır saç bakımı yapıyorum (sinemakili kür, ekstradan hınt badem susam yağı, zeytinyağ,yılan yağı karışımı) saç dokulmem durmuştu ta kiiii sarımsak yağını al sen kafama yedir haftasonu koku bır taraftan dokulme bır taraftan 1 aydır saç dokulmem durmştu sarımsak yagı başa sardı resmen hala 4 5 gun geçtı dokulme devam edıyor. ayrıca saçınıza lavanta kürüünüde yapın saç dokulmesıne faydası birebir ibrahim saraçoğlu'nun önerisi. sarımsak için diyeceklerim bitmedi 10 kere yıkamşımdr saçımı zeytınyag sabunu bıtkısel sampuanla koku 2 gun çıkmadı ddelırttı benı resmen. neyse diyeceklerim bu kadar sağlıcakla kalın..)))

Lavanta kurunu nasil yapiyorsun, tarifini ve uygulanisini yazabilirmisin lutfen? Saclarim her yikamadan sonra ellerime avuc avuc geliyor ve yakinda kel kalmaktan korkuyorum

Eki Görüntüle 272937

Normalde alnımdaki saçlar böyleydi işte.Aradaki farkı görün diye bunu da ekleme gereği duydum.Yalan söylemiyorum

lütfen daha açık bilgi verirmisiniz aynı sorunu bende yaşıyorum hangi şampuanı kullandınız içine neler attınız ayrı yeten başka neler kullanıyorsunuz saçlarınız çıkmaya başlamış..

Dove onarıcı terapi kullanmıştım.Şimdi aynı marka iki tae şampuan alın 400 mg.lık.

Malzemeler :

*8-10 diş sarımsak
*Evigen ampul (3 tane)
*Bepanten ampul (3 tane)
*Çamterebentin

Şampuanlardan birinin içine koyacaksnız bunları.Sarımsakları rendeleyin ve şampuana ekleyin.İçine 3 adet evigen ve 3 adet bepanten kırın. (Kutusunda 5 tane oluyor). Bir kapak da (kendi kapağıyla) çamterebentin ekleyin ve karıştırın. Banyoya girdiğinizde ilk olarak bu karışımın olduğu şampuanı kullaın.Saçınızı normal bi şekilde yıkayıp durulayın.Sonra da karışımsız olan şampuanla yıkayın bir kez.Bunun amacı sarımsak kokusunu engellemektir.Sarımsak saçta koku yapmıyor,sadece ıslakken biraz kokar,onun dışında hissetmezsiniz kuruyunca,endişeniz olmasın.Evigen ve bepanteni eczanelerden temin edebilirsiniz.En son aldığımda 4er liraydı.Çamterebentin de aktarlarda mevcuttur.İnşallah işinize yarar,kolay gelsin :)

teşekkür ederim arkadaşım işallah saçlarım gürleşir söylediklerinizi hemen bugün alıp deneyeceğim teşekkür ederim..

kızlar selam,

ben de sarımsağa başladım geçen hafta, gerçi daha bir kez yıkayabildim ama olsun :)
seneye bu zamanlar düğünüm var o zamana kadar uzatmam lazım saçlarım şu an önü uzun arkası kısa, ensede olan model

ben sarımsağı rendeledim ama şampuanın içinde koyarken hani kuyumcuların altın koydukları minik keseler var ya, hah işte onun içine tıkıp öyle koydum şişeye. böylece de saçıma sarımsak rendesi gelir mi endişesinden kurtuldum :)) sizin de aklınızda olsun

akşama havuçlu kür, pazar günü de sinamekili kür yapıcam. her akşam da süt içiyorum mayalı nesquikli..

işallah uzaaarr :)

bu arada saçımı sarımsaklı şampuanla iki kez güzelce masaj yaparak yıkadıktan sonra otacının on bitkili şampuanıyla yıkadım. ıslakken de gidip anneme babama koklattım ne kokuyor diye :))

her ikisi de almadı sarımsak kokusunu, güzel bitki çayı gibi ıhlamur gibi bişey kokuyo dediler :)) terleyince de hiç almıyorum kokusunu ki ben koku konusunda takıntılı bi insanımdır.

işte böyle canlar. herkese güzeeel güzel saç uzatmalar :)

hımm bu arada sormayı unuttum yorumunuzu 2011 de yazmışsınız yeni farkettim :) hala kullanıyormusunuz ve durumunuz ne bilgi verirmisiniz...

hımm bu arada sormayı unuttum yorumunuzu 2011 de yazmışsınız yeni farkettim :) hala kullanıyormusunuz ve durumunuz ne bilgi verirmisiniz...

Evet 2 yıl önceydi.o yıl hep kullandım sonra bıraktım.bu yıl saçıma açıcı kullandığım için biraz yıprandı ama uzaması hiç durmadı.şuan saçım belimde.kaç defa kestirdiğim halde böyle..en son gecen hafta bütün kırıklarını aldırdım,şimdi tekrar başlıcam sarımsaklı şampuana.bakım olsun diye..ayrıca BARCELINO adındaki yağı kullanıyorum,şiddetle tavsiye ederim..

Ben de röflenin yol açtığı tahribatı gidermek ve uzatmak için saçlarımı bişeyler yapmaya başladım. Barcelinoyu nasıl kullanıyorsun? Durulamaya gerek yok yazıyor üstünde. Ama durulamayinca ağırlaştı saçlarım. Duruladım.kuruttum ama ağırlık kaldı. Saçlarım yağlı kaldı gibi bişey oldu.sen nasıl kullanıyorsun canım? ? Uzatmak için sence en çok işe yarayan ne? Sarımsak, sinameki, barcelino vs..???

Canım Barcelino durulanıcak.o yağ saçta kalır mı hiç öyle :) Gece yatmadan önce bütün saçına uygula diplerine masaj yaparak.Sonra bi eşarpla felan sar.Sabah kalkınca yıka.Haftada bir yapman yeterli.Sarımsaklı şampuan hem bakım için hem de yeni saçlar çıkması için gayet uygun.Barcelino hem bakım yapıyor hem de saçı uzatıyor.Sinamekiyi de kullandım ve saç uzama hızımı artırdı.Ben hepsini aynı zamanda yaptım.Yani haftada 3 gün sinameki,br gün barcelino ve her yıkamada sarımsaklı şampuanı kullandım,hiçbir sıkıntı olmadı.Sinameki hatırladığım kadarıyla 8 kür uygulanıp bi müddet ara verilicek.Sonuç harika oluyor,emin olabilirsin.Ayrıca madem saçında röflenin tahribatı var,kırıklarını aldırıp bakıma öyle başlamanı tavsiye ederim.Daha sağlıklı olur.Kolay gelsin :)

Ayy okurken yazdıklarını yoruldum valla :))) bir de yapması var )) katlanicaz artık bu tempoya.ben glisse 3 diş sarımsak doğradım, ezmedim diğer kızlar gibi. Bir bemiks kalmıs.onu kırdım. 1 bepanten kırdım. Onu arttırayım bari.1kapak ısırgan otu yağı, bir kapak da çam terebentini koydum.dün ilk defa yıkadım saçımı.sarimsak kokmadı şampuandan gelmedi koky yani . sanırım ezmeden koyduğum için. Sonra nemli saça barcelino yaptım. Biraz bekletip kuruttum saçımı.baktim ağirlasmiş.duruladim sadece suyla.biraz toparladı. Kuruduktan sonra dikkatimi çeken şey saçlarımın kurumasıydı.çam terebenti mi yaptı acaba bilemedim:/// canım bir de bazı yorumlarda sinamekinin çok saçdöktüğü söylenmiş. Çok tedirgin oldum. 2 tel saçım kaldı. Onu da kaybetmek istemiyorum doğal olarak :/ ne dersin buna ?

Canım sen yukarda sinamekiden bahsetmişsin aslında. Bir daha okuyunca yazdıklarını, fark ettim.peki onu nasıl uyguladın, , ayrıntılı anlatır mısın? )

Canım bir de bu sinamekiyi ben cuma, , ctesi, pazar uygulasam arka arkaya bir zarar verir mi? Sen haftada 3 kür uyguluyormuşsun ya ona binaen dedim.ben de senin yolundan gidicem de )

Gülü seven dikenine katlanıyor canım :) Çamterebentin saçı kurutur.o yüzden az kullanmak gerekiyor.Sinameki benim saçımı dökmedi,bilmiyorum belki herkeste farklı etkiler gösterebilir.

Canım sen yukarda sinamekiden bahsetmişsin aslında. Bir daha okuyunca yazdıklarını, fark ettim.peki onu nasıl uyguladın, , ayrıntılı anlatır mısın? )

1 çay bardağı suya bir tutam sinameki otu at ve kaynat.Kaynayınca süz ve ılımaya bırak.Ilıyınca içine bir tatlıkaşığı badem yağı ve 1 bepanten ve 1 evigen kır.Saç diplerine masajla uygula.Yarım saat beklet ve yıka.

Canım bir de bu sinamekiyi ben cuma, , ctesi, pazar uygulasam arka arkaya bir zarar verir mi? Sen haftada 3 kür uyguluyormuşsun ya ona binaen dedim.ben de senin yolundan gidicem de )

Açıkçası 3 gün arka arkaya uygulamanı tavsiye etmem.Ben arada bikaç gün boşluk bırakıyordum.Ayrıca barcelinoyu gece sür saçına,sabah yıka.yıkanmadan olmaz o :) Şampuanla güzeeelce yıka onu :)

Cevapların için çok teşekkür ederim canım. .uygulayacağım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…