Saç Uzatma Yöntemleri İşte sarımsak mucizesi :)

Saçım yavaş uzuyordu evet çünkü 3 yıl önce kuaför saçımı açıcıyla yakmıştı ve 3 yılda hiç uzamadı desem yeridir.Geçen 19 mayısta saçımı tekrar kestirdim ve 19 mayıstan 27 ağustosa kadar hiçbir şey yapmadan tam 4,5 cm uzadı.27 ağustosta da sinamekiye ve sarımsağa başladım.27 ağustostan sonra da 8 cm.den fazla uzadı.diğer başlıklarda resimlerim de var,yalan söylemiyorum.Sadece herkesin faydalanmasını istemiştim.

Teşekkür ederim.Sanal alemde ne gibi bi çıkarım olabilir ki zaten..Sadece görün istedim ve ben kendi saçımı biliyorum,o minikler yoktu,sarımsaktan sonra çıktı ve uzadı.Kimseye yalan borcum yok.Herkeste bendeki etkiyi göstermeyebilir evet ama gösteredebilir..Sadece paylaşmak istemiştim..Ama hata yapmışım sanırım..

paylaşımın için çok teşekkürler canım...
ben de denemeye başlayacağım..umarım bende de etkisi iyi olur :))
:16::16:

paylaşımın için çok teşekkürler canım...
ben de denemeye başlayacağım..umarım bende de etkisi iyi olur :))
:16::16:

İnşallah canım.Komşumun eşi de 1 hafta önce şampuanına sarımsak ve çamterebentin oydu benim saçları görünce ve dün bana gösterdi,onunkiler de çıkmış ve yaklaşık 1 cm uzamış..

Sarımsak gercekten mucızevı bır sey.. Uzatır mı ne yapar bılmıyorum ama saçları besler guclendırır sıklastırır. Muhım olan uzunluk değil hacimli sağlıklı olması.. En azından benım ıçin. Herkes yapsın. Maskesını yapsın, şampuanına katsın. Gercekten hıc bır zararı olacagını sanmıyorum. Bosuna da değil..

Teşekkür ederim.Sanal alemde ne gibi bi çıkarım olabilir ki zaten..Sadece görün istedim ve ben kendi saçımı biliyorum,o minikler yoktu,sarımsaktan sonra çıktı ve uzadı.Kimseye yalan borcum yok.Herkeste bendeki etkiyi göstermeyebilir evet ama gösteredebilir..Sadece paylaşmak istemiştim..Ama hata yapmışım sanırım..
Canım takma kafana herkes kafasına eseni yazıyor inanmak yada inanmamak, yapmak yada yapmamak zorunda değil kimse. Paylaştığın için ben teşekkür ederim. Takma kafana :34: :29:

Bu yöntemin işe yaradığını bizzat deneyerek öğrendim. Yaz nedeniyle ara vermiştim. Şİmdi yeniden başlayacağım..

Siz ne gibi faydalarini gördünüz ?
Nasil uyguluyorsunuz, sampuaniniza mi katiyorsunuz yoksa maskesini mi yapiyosunuz ?
Yaz nedeniyle biraktim demissiniz.. ben denedigimde kisin ortasindaydim ama her sac dibim terlediginde buram buram sarimsak kokuyodu kafam :25:

20 eylülden bu yana 6 diş sarımsaklı, betanpen kremli (göz kararı azcık), 1 kapak çamterebendinli ve 2 ampul E vitaminli şampuan kullanıyorum. 1 ay oldu olacak şu an saçlarım 3-4 cm kadar uzadı. Tam olarak hangisinin etkisi var bilemiyorum ama karışımdan ben memnunum.
İnanmayanlar için not: Aktar ya da sarımsak tüccarı değilim. :3:

20 eylülden bu yana 6 diş sarımsaklı, betanpen kremli (göz kararı azcık), 1 kapak çamterebendinli ve 2 ampul E vitaminli şampuan kullanıyorum. 1 ay oldu olacak şu an saçlarım 3-4 cm kadar uzadı. Tam olarak hangisinin etkisi var bilemiyorum ama karışımdan ben memnunum.

Canım bence bunlar kesin işe yarayan şeyler. Özellikle sarımsak ve çam terebentin saç çıkarmada birebir. Hangi şampuanın içine karıştırırsan karıştır işe yarar. Hem saçlarınızda kepek varsa çam terebentin o sorunuda tamamen ortadan kaldırıyo. Haftada 2-3 defa o karışımı uygulamak çok iyi gelir. Fakat saçları kurutma ihtimali çok yüksektir. :8:

Canım bence bunlar kesin işe yarayan şeyler. Özellikle sarımsak ve çam terebentin saç çıkarmada birebir. Hangi şampuanın içine karıştırırsan karıştır işe yarar. Hem saçlarınızda kepek varsa çam terebentin o sorunuda tamamen ortadan kaldırıyo. Haftada 2-3 defa o karışımı uygulamak çok iyi gelir. Fakat saçları kurutma ihtimali çok yüksektir. :8:

Sarmısak ise saçları yağlandırıyor ama. O yüzden çamterebentin ve sarmısak birbirini dengeliyor anladığım kadarıyla.
Umutsuz olmayın inanın ve de günün birinde rapunzel gibi saçlarınız olacağını düşünün. :31:

Canım bepanten kremi nasıl ve e vitamini evigen mi oluyor? Ben inanıyorum aktar ya da sarımsak tüccarı olmadığına :21:

Siz ne gibi faydalarini gördünüz ?
Nasil uyguluyorsunuz, sampuaniniza mi katiyorsunuz yoksa maskesini mi yapiyosunuz ?
Yaz nedeniyle biraktim demissiniz.. ben denedigimde kisin ortasindaydim ama her sac dibim terlediginde buram buram sarimsak kokuyodu kafam :25:

Ben 4-5 diş sarımsağı biraz irice doğrayıp şampuana kattım. Rende yapınca şampuana karışıp saça dökülür diye düşünüyorum. Birkaç gün bekletip her banyodan önce kutuyu iyice çalkalayıp kullandım. Şampuandan sonra krem ya da maske kullanıyorum. Çıkınca da gliss sıkıp kurutuyorum. Gerçekten sarımsak kokusu kalmıyor. Bir de ben parfümlenirken saçlarıma da sıkar. Hiç kimse farketmedi şimdiye kadar:34: Yazın da çam terebentini kullandım. Ama sonrasında mutlaka krem gerekiyor çünkü kurutuyor saçı. Saçlarım uzadı ama bir cinnet anında gidip kestirdim:17: Şimdi her ikisini beraber kullanıcam. bu kışı öyle geçiricem bakalım yaza kadar ne olacak.

gerçektenmi ayy hemen deniycem saçlarım sıklaşsın yeni saçlarım çıksın baska bişey istemem..hangi marka şampuana kattım cnm sen benşuan bioblas kullanıyorum onun içine atsam olurmu sarımsağı ve çamterebentini?

gerçektenmi ayy hemen deniycem saçlarım sıklaşsın yeni saçlarım çıksın baska bişey istemem..hangi marka şampuana kattım cnm sen benşuan bioblas kullanıyorum onun içine atsam olurmu sarımsağı ve çamterebentini?

ŞAmpuan önemli değil. Bende de şu an çam terebentinli yarım kutu bioblas var 2 diş de sarımsak ekledim az önce.. Daha önceden dove kullanmıştım..

Şampuan farketmiyormuş canım.Ben Elseve'in içine koydum.

Canım bepanten kremi nasıl ve e vitamini evigen mi oluyor? Ben inanıyorum aktar ya da sarımsak tüccarı olmadığına :21:

$bepanthene_plus.gif
e vitamini evigen evet :3:

tatlım,ben de şampuanıma çam terebentin ve sarmısak kattım..
ilk yılmada bile farketti,yumuşacık ve uysal oldu ve elektriklenmedi saçlarım...
ve minik saçlar çıkmaya başladı..

arkadaşım çok teşekkür ederim valla,iyiki bu konuyu açmışşın :9::9::9::9::9::9:

tatlım,ben de şampuanıma çam terebentin ve sarmısak kattım..
ilk yılmada bile farketti,yumuşacık ve uysal oldu ve elektriklenmedi saçlarım...
ve minik saçlar çıkmaya başladı..

arkadaşım çok teşekkür ederim valla,iyiki bu konuyu açmışşın :9::9::9::9::9::9:

İşe yaradığına çok sevindim canım :46:

Back