Saç Uzatma Yöntemleri İşte sarımsak mucizesi :)

topiği açan arkadaşa teşekkürler hepsini okudum yazılanların ve benimde geçen kış tam tepemde saç kaybı oldu ( kimisi saçkıran diyo kimisi alopesi areta diyo) sonrasında krem tedavisi gördüm ama pek aktifleşmedi saç köklerim annemin arkadaşı dediki orayı sarımsakla ve tuzla tahriş ederek ov dedi bende öyle yaptım arkasından da işre sarımsak rendesini koyup bekletiyodum biraz 1 ay sonra ince sarı tüy gibi saçlarım çıktı orda ki bu bahsettiğim alanın büyüklüğü madeni 1 lira kadardı sonra eşim dediki saç köklerin aktifleşti nasılsa gel oraya jilet yapalım dedi ve yaptık 2 gün sonrasında o alandaki heryerde boşluk olmıycak şekilde siyah noktalar vardı nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü çok üzülüyodum bi rüzgar olucak açılıcak saçımın orası herkes görücek diye saçma düşüncelerdeydim ama şimdi orası tamamen kapandı ve saçlarımın uzunluğu 6 cm civarında normalde saçlarım çabuk uzar ama o kısım daha yavaş uzuyo ve düz saçlara sahip olduğum için ve onlar kısa olduğu için tepemde dikiliyolar o yüzden daha çabuk uzamaları için bende sarımsakla çamterebentini uyguluycam gerçekten sarımsak benim için mucize eğer böyle durumda kalmış arkadaşlar varsa denesinler mutlaka ve sarımsağı bolca yemeğede özen gösterin

Rica ederim canım.Sarımsak gerçekten mucize.Fotolarda sadece alnım ve ensemdeki saçlar var,bir de aralardan fışkıran o minikleri görseniz :)) Dün uzun zamandan sonra saçımı düzleştirdim,o minikler diken diken dikildiler tepede..Nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam

Inanılmaz bişe:) hemen bende demeyeceğim ama bu arada sarmısakları rendelemesem içine küp küp doğrasam olmaz mi? Rende olursa saçta kalıntı kalmaz mi acaba:)

Inanılmaz bişe:) hemen bende demeyeceğim ama bu arada sarmısakları rendelemesem içine küp küp doğrasam olmaz mi? Rende olursa saçta kalıntı kalmaz mi acaba:)

Rendelenirse daha etkili olurmuş,öyle okumuştum forumda.Yok caım merak etme hiç kalmıyor kalıntı :)

yalan söylemiyor..
bende aynı şekilde çam terebentin ve sarımsak kullanıyorum şampuanımda.
sarımsağın saç çıkarma çam terebentininde uzatma etkisi var.
bende de aynı yerlerde kısa sürede yeni saçlar çıktı ve kısa zamanda uzadı.
yeterki her yıkamada yapmaya çalışın, kokuyu da dert etmeyin.

kesinlikle sarımsak mucize bişi
verdiği olumlu sonuçlardan sonra kokusu hiç kalıyor hallediliyor bi şekilde
ben saçım için zeytinyağıma ve kirpiğim için de kullandığım yağ karışımıma eklemiştim
sonuç harika yepyeni saçlarım ve kirpiklerim çıktı kesinlikle tavsiye ederim
koku içinde lavanta kullanın arkadaşlar bu sadece tek bi çözüm..

bende barcelino yağımın içine sarımsak koymayı düşünüyorum ama kararsızım
gerçi daha önce kirpiğim için kullandığım yağ karışımına eklemiştim ve daha iyi sonuç almıştım ama :26:
ekleyen arkadaşlar olduysa banada yardımcı olabilirler mi

kirpiğim için yağ karışımı derken balımmm :) ne ki o benimkilerde kısacık ya uzatıyor mu bari şöyle gür uzun olsa :) şu zirzopun kirpiklere baksana :)

Eklentiler

• $DSC04941.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 136
kirpiğim için yağ karışımı derken balımmm :) ne ki o benimkilerde kısacık ya uzatıyor mu bari şöyle gür uzun olsa :) şu zirzopun kirpiklere baksana :)

uuuu yirim ben onları yirim yirimmm :)
canım aktardan alizadenin kaş ve kirpik serumunu almıştım
adı serum ama kendi bildiğin rimel şişesi gibi ve fırçası var alıp sürüyon
dediğim gibi içine sarımsak ekleyince etkisini gördüm
e tabi yanmadım mı yanmak ne kelime geberiyodum gözüme kaçınca
ama sonucu için herşeye değer diyosun
bu arada bben 12TL ye almıştım bilgine bebişim aktara bi bak derim

Ben sarımsaklı bitkisel şampuan ve yine onun losyonunu aldım,başta tereddüt ettim koku kalır mı diye ama kullandıktan sonra anladım ki koku falan kalmıyor,hatta farklı hoş bi koku oluyor.Losyonu saçımı yıkamadan yarım saat önce(saçın yoğunluğuna göre değişebilir) önce saç diplerime masaj yaparak uyguluyorum min.15 bekletiyoruz ben yarım saate yakın bekliyorum ve sonra da şampuanla yıkıyorum,saçlarımda seyreklik başlamıştı baya azaldı kullanınca,saçlarım yumuşak olmaya başladı ve uzamasını da olumlu etkiledi.Losyonu haftada 2-3 kere ama şampuanı 2 günde bir hatta hergün kullanabilirsiniz bende sorun olmadı :) Bu aralar araştırıyorum çam terebenti,badem yağı da alıp içine katmak istiyorum ama losyonu kullanırsam yan etki yapar mı yıkarken endişelerim var.

Bence losyon bitince bitkisel yağlar yap canım biri bitkisel biri kimyasal zarar verir diye tahmin ediyorumm

Bence losyon bitince bitkisel yağlar yap canım biri bitkisel biri kimyasal zarar verir diye tahmin ediyorumm

Hmm,peki yağları nasıl ve ne miktarda karıştıracağım? Hangi şampuana kattığım farkeder mi? Mesela sarımsak özlü bitkisel şampuana olur mu?Teşekkür ederim :)

yaa bende iki üç sene önce gece yatarken sarımsağı kirpik diplerime sürüyordum parmaklarımla gözlerimi açıp biraz bekleyip kapatıyordum o zaman yanmıyordu bu yemedi açıkcası :))

yaa bende iki üç sene önce gece yatarken sarımsağı kirpik diplerime sürüyordum parmaklarımla gözlerimi açıp biraz bekleyip kapatıyordum o zaman yanmıyordu bu yemedi açıkcası :))

valla çok harika bişe ama can yakıyor canım ne biliim sonuç için değer

Hmm,peki yağları nasıl ve ne miktarda karıştıracağım? Hangi şampuana kattığım farkeder mi? Mesela sarımsak özlü bitkisel şampuana olur mu?Teşekkür ederim :)

Bitkisel yağları karışık da alabilirsin kendinde karıştırabilirsin,eşit oranda ya da daha farklı istediğin gibi karıştır canım..genelde biz şampuana çamterbentin sarımsak filan katıyoruz ama seninkinde sarımsak varmış çamterebentin,buğday yağı,hindistan cevizi yağı bunlar az bişey katabilirsin canımm..

Oh sonunda öğrendim teşekkür ederim çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…