- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 272870 Eki Görüntüle 272871
27 ağustosta şampuanıma sarımsak ve çamterebentin koymuştum.Bugün 13 ekim,yani 2 ay bile olmamış ama yeni saçlarım çıktı ve uzadılar bile :)) Görmek istersiniz diye düşündüm :)
Saol canım :) Hayır sarımsak kokusu hiç kalmıyor.İlk yaptığım zamanlarda koku var mı diye çok takmıştım,devamlı soruyordum arkadaşlarıma.Islakken evet biraz koku oluyor ama kuruduktan sonra kesinlikle kalmıyor koku :)çok sevindim canım peki sarımsak kokusu kalıyo mu saçlarda? sen farketmezsin ama yakınındaki kişiler bilir ?
canım resimlerden pek anlamadım ama :44: yeni saçların nasıl çıktı... yani çıkmayan yerlerden saç çıktığına emin misin...? bende maskeye başladım..4 günde 1 yapıyorum... sarımsak-yumurta sarısı-zeytinyağ...buda saç çıkarmak için... dediğini de yapayım bari..ne kadr miktarda koydun şampuana ?
canım bende anlamadım 2 aydan az bi sürede hem cıkıp hemde okadar uzarmı yaa:)) sonuç buysa mükemmellmiş bende hemen başlayayım)
canım bende anlamadım 2 aydan az bi sürede hem cıkıp hemde okadar uzarmı yaa:)) sonuç buysa mükemmellmiş bende hemen başlayayım)
aynen.. 2 ay bile olmadi diyor, 2 ayda tas catlasin 2-3 cm uzar.. orada 7-8 cm sac var. 2 ayda nasil hem cikmis hemde o boya gelmis :)
neden inanmadığınızı ben anlamadım sarımsak ve çam terebentin zaten bu konuda çok kuvvetlidir. Hem inanmıyosanız yorum yapmanıza gerek de yok. İnanmayan inanmaz. Kız oturup burda size yalan uydurcak değil ya faydasını görmüş demekki sizede yardımcı olmak istemiş nedir bu tutumunuz yahu çok garipsiniz. Sanki kız sarımsak tüccarı ve hepinize sarımsak pazarlamaya çalışıyor gibi davranmışsınız. Biraz dikkat edin lütfen...
yorum yapmamın sebebi şu saç uzatmak sadece ve sadece sabır işi öyle iki günde olacak şey değil saçları kalçasına gelen biri olarak söylüyorum bunu şimdi burda okuyacaklar ve ümitlenecekler sonra da hayal kırıklığı yaşayacaklar bunu istemediğim için inanmadığımı söylüyorum çünkü hala daha saçın birkaç ayda omuzdan bele geleceğine inananlar var ve bu mümkün değil insanın doğasına aykırı
canım saç uzaması kişiden kişiye değişir mesela benim saçlarım çok hızlı uzar. özellikle beslenmeye dikkat edeersem bir ayda 4 cm uzayabileceğine inanıyorum.yalnız benim saçımda beyaz olduğundan hızlı uzamasını istemiyorum ama istemesemde uzuyo
iki ayda bu kadar uzayacağına inanmıyorum saçın zaten yavaş uzuyormuş iki ayda nasıl bu kadar uzasın ki hiç inandırıcı değil o saçlar daha önceden çıkmıştır ama sen çok küçük oldukları için farketmemişsindir:44:
neden inanmadığınızı ben anlamadım sarımsak ve çam terebentin zaten bu konuda çok kuvvetlidir. Hem inanmıyosanız yorum yapmanıza gerek de yok. İnanmayan inanmaz. Kız oturup burda size yalan uydurcak değil ya faydasını görmüş demekki sizede yardımcı olmak istemiş nedir bu tutumunuz yahu çok garipsiniz. Sanki kız sarımsak tüccarı ve hepinize sarımsak pazarlamaya çalışıyor gibi davranmışsınız. Biraz dikkat edin lütfen...