Saç Uzatma Yöntemleri İşte sarımsak mucizesi :)

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
$Fotoğraf-00291.jpg $Fotoğraf-0030.jpg

27 ağustosta şampuanıma sarımsak ve çamterebentin koymuştum.Bugün 13 ekim,yani 2 ay bile olmamış ama yeni saçlarım çıktı ve uzadılar bile :)) Görmek istersiniz diye düşündüm :)

canım resimlerden pek anlamadım ama :44: yeni saçların nasıl çıktı... yani çıkmayan yerlerden saç çıktığına emin misin...? bende maskeye başladım..4 günde 1 yapıyorum... sarımsak-yumurta sarısı-zeytinyağ...buda saç çıkarmak için... dediğini de yapayım bari..ne kadr miktarda koydun şampuana ?

çok sevindim canım :16: peki sarımsak kokusu kalıyo mu saçlarda? sen farketmezsin ama yakınındaki kişiler bilir ?
Saol canım :) Hayır sarımsak kokusu hiç kalmıyor.İlk yaptığım zamanlarda koku var mı diye çok takmıştım,devamlı soruyordum arkadaşlarıma.Islakken evet biraz koku oluyor ama kuruduktan sonra kesinlikle kalmıyor koku :)

canım resimlerden pek anlamadım ama :44: yeni saçların nasıl çıktı... yani çıkmayan yerlerden saç çıktığına emin misin...? bende maskeye başladım..4 günde 1 yapıyorum... sarımsak-yumurta sarısı-zeytinyağ...buda saç çıkarmak için... dediğini de yapayım bari..ne kadr miktarda koydun şampuana ?

Canım alnımda ve ensemde görmüş olduğun saçlar önceden yoktu,sarımsaklı şampuandan sonra çıktılar.Evet eminim sonradan çıktıklarına :) 400 ml.lik şampuana 6 diş sarımsak rendeledim ve içine 1 kapak çamterebentin koydum.Sonuç bu :)

canım bende anlamadım 2 aydan az bi sürede hem cıkıp hemde okadar uzarmı yaa:)) sonuç buysa mükemmellmiş bende hemen başlayayım;))

canım bende anlamadım 2 aydan az bi sürede hem cıkıp hemde okadar uzarmı yaa:)) sonuç buysa mükemmellmiş bende hemen başlayayım;))

Evet canım farkedince ben de çok şaşırdım ama gerçekten öyle.Normalde saçım çok yavaş uzar benim ama sarımsaktan sonra böyle oldu.Ve alnımdaki en kısa saçın boyu çeneme geliyor katlı kesim olduğu için, ama bak resimdekiler burnumda.Bunlar yeni çıktı :)

$Fotoğraf0146.jpg

Normalde alnımdaki saçlar böyleydi işte.Aradaki farkı görün diye bunu da ekleme gereği duydum.Yalan söylemiyorum

:50:

aynen.. 2 ay bile olmadi diyor, 2 ayda tas catlasin 2-3 cm uzar.. orada 7-8 cm sac var. 2 ayda nasil hem cikmis hemde o boya gelmis :)

O tarihten itibaren sinameki ve lavanta da yapıyorum.Normal saçlarım bile 8 cm.den fazla uzadı.

Son düzenleme:
arkadaşlar senelerdir saçıma uygulamadığım bişey kalmadı :) en sonunda bu yazıyı buldum. Hemen bir eczaneye ve aktara koştum.
İk uygulamada gerek saçımda ki yumuşaklık gerekse ışıltı farketti.
Çok teşekkür ediyorum herkese... :D
8 ay sonra niagım var kızlarrrrr :))) uzaması lazım bu saçların :))

iki ayda bu kadar uzayacağına inanmıyorum saçın zaten yavaş uzuyormuş iki ayda nasıl bu kadar uzasın ki hiç inandırıcı değil o saçlar daha önceden çıkmıştır ama sen çok küçük oldukları için farketmemişsindir:44:

neden inanmadığınızı ben anlamadım sarımsak ve çam terebentin zaten bu konuda çok kuvvetlidir. Hem inanmıyosanız yorum yapmanıza gerek de yok. İnanmayan inanmaz. Kız oturup burda size yalan uydurcak değil ya faydasını görmüş demekki sizede yardımcı olmak istemiş nedir bu tutumunuz yahu çok garipsiniz. Sanki kız sarımsak tüccarı ve hepinize sarımsak pazarlamaya çalışıyor gibi davranmışsınız. Biraz dikkat edin lütfen...:20:

arkadaşlar evde yapıcanıza sarımsaklı sampuanı aktardan birçok markavar sarımsaklı sampuan alablirsiniz ben öyle yaptım çokta memnunum

neden inanmadığınızı ben anlamadım sarımsak ve çam terebentin zaten bu konuda çok kuvvetlidir. Hem inanmıyosanız yorum yapmanıza gerek de yok. İnanmayan inanmaz. Kız oturup burda size yalan uydurcak değil ya faydasını görmüş demekki sizede yardımcı olmak istemiş nedir bu tutumunuz yahu çok garipsiniz. Sanki kız sarımsak tüccarı ve hepinize sarımsak pazarlamaya çalışıyor gibi davranmışsınız. Biraz dikkat edin lütfen...:20:

yorum yapmamın sebebi şu saç uzatmak sadece ve sadece sabır işi öyle iki günde olacak şey değil saçları kalçasına gelen biri olarak söylüyorum bunu :10:şimdi burda okuyacaklar ve ümitlenecekler sonra da hayal kırıklığı yaşayacaklar bunu istemediğim için inanmadığımı söylüyorum çünkü hala daha saçın birkaç ayda omuzdan bele geleceğine inananlar var ve bu mümkün değil insanın doğasına aykırı:57:

yorum yapmamın sebebi şu saç uzatmak sadece ve sadece sabır işi öyle iki günde olacak şey değil saçları kalçasına gelen biri olarak söylüyorum bunu :10:şimdi burda okuyacaklar ve ümitlenecekler sonra da hayal kırıklığı yaşayacaklar bunu istemediğim için inanmadığımı söylüyorum çünkü hala daha saçın birkaç ayda omuzdan bele geleceğine inananlar var ve bu mümkün değil insanın doğasına aykırı:57:

canım saç uzaması kişiden kişiye değişir mesela benim saçlarım çok hızlı uzar. özellikle beslenmeye dikkat edeersem bir ayda 4 cm uzayabileceğine inanıyorum.yalnız benim saçımda beyaz olduğundan hızlı uzamasını istemiyorum ama istemesemde uzuyo

canım saç uzaması kişiden kişiye değişir mesela benim saçlarım çok hızlı uzar. özellikle beslenmeye dikkat edeersem bir ayda 4 cm uzayabileceğine inanıyorum.yalnız benim saçımda beyaz olduğundan hızlı uzamasını istemiyorum ama istemesemde uzuyo

canım o ayrı birşey senin bünyen öyle benim dediğim saçı yavaş uzayıp da birşeyler sürerek hızlı uzatabileceğini sananlar:8:

iki ayda bu kadar uzayacağına inanmıyorum saçın zaten yavaş uzuyormuş iki ayda nasıl bu kadar uzasın ki hiç inandırıcı değil o saçlar daha önceden çıkmıştır ama sen çok küçük oldukları için farketmemişsindir:44:

Saçım yavaş uzuyordu evet çünkü 3 yıl önce kuaför saçımı açıcıyla yakmıştı ve 3 yılda hiç uzamadı desem yeridir.Geçen 19 mayısta saçımı tekrar kestirdim ve 19 mayıstan 27 ağustosa kadar hiçbir şey yapmadan tam 4,5 cm uzadı.27 ağustosta da sinamekiye ve sarımsağa başladım.27 ağustostan sonra da 8 cm.den fazla uzadı.diğer başlıklarda resimlerim de var,yalan söylemiyorum.Sadece herkesin faydalanmasını istemiştim.

Teşekkür ederim.Sanal alemde ne gibi bi çıkarım olabilir ki zaten..Sadece görün istedim ve ben kendi saçımı biliyorum,o minikler yoktu,sarımsaktan sonra çıktı ve uzadı.Kimseye yalan borcum yok.Herkeste bendeki etkiyi göstermeyebilir evet ama gösteredebilir..Sadece paylaşmak istemiştim..Ama hata yapmışım sanırım..

tamamen sana katılıyorum canım...

Back