Hayırlı akşamlar kızlarrr
Bugün şafağım 199'u gösteriyor![]()
maşallahhhhhhhh cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar kızlarrr
Bugün şafağım 199'u gösteriyor![]()
maşallahhhhhhhh cnm199 dediğim günü hatırlıorum süper bi duyguyu bi oh çekmiştim
![]()
allah beteriyle sınamasın inşallah.. sağ salim kavuştursun herkesin askerini...bekleyene sabır selamet, gidene kolaylık ve sağ salim dönmek nasip etsin..
hemde nası soğuk..kardan hiçbişey gözükmüo![]()
Aynen canım bende bir ooohh çektim :) Yıllardır 200lerdeymişim gibi hissediyordum.
Geçiyor sanırım ne dersin ?
sağlam dur dimdikkkk asker gibiiyoksa kendini yıpratırsın dahada zorlaşır.bazen bende çok güçsüzleşiyorum.nasıl geçecek bu zaman diye ağlıyorum.ama elimden bişey gelmiyor dua ediyorum sabır ediyorum.benim askerim gideli 69 gün oldu..daha önümde kocaman bi zaman var.ama biliyorum aşkımız bunu atlatacak kadar kuvvetli.işte sende böyle diyeceksin ve geçecek günler.bizlerde birbirimize destek olcaz..elele atlatıcaz bu günleri hemşocum:)
konyada öyle canım.çok soğuk ama.-11 şuan.istanbulda -6 oluyor olay yaratıyorlar haberlerde.bide buraya gelin.geçen hafta -22 oldu gece![]()
sonuçta hepimiz evdeyiz..
Allah dışarıda kalanların yardımcısı olsun..
amin canımmm.kel kedimle konuştumda gece.nöbetleri normalde 2 saatti.soğuk havadan dolayı 1 saate düşürmüşler ama nöbetleri 2 ye bölmüşler.iki kez uykum bölünüyor çok sersem oldum dediizmirde olduğu halde oralar bile buz gibiymiş canım.Allah bütün askerlerimizi korusun
amin cnm..ewt Van'da fena halde..
şu askerliği hayırlısıyla bitirselerde evlerinde olsalar Allahın izniyle..
amin canım benim:26:
eee askerin annesiyle konuşmuşmu nasılmış dünün ardından tepkiler![]()
konuşmuş canım.çok sevmiş oda annemi.çok ısındık birbirimize demiş.zaten dün akşam annesi beni aradı.annen beni sevmiş mi ben onu çok sevdim diye sordu:)
ooooooooooo maşallahhhhhhhh..ee geriye bi eylül ayını beklemek kalıo
mehtap sayışlarını duyucaz desene..nişanı evdemi yapmayı düşünüosunuz?![]()
evet canım evde yapcaz.yakın akrabalar olacak sadece.düğün nasıl olsa olacak nişan için ayrıca bi şatafat istemiyorum ben:) eylülede çok var ayyyy![]()
kız daha güzel olur hazırlık yaparken vakit geçer eylül daha hızlı gelir![]()
evet canım ama temmuz ağustosa kadar kös kös beklicem işte boş boş.zaten çoğu hatırlıkta serkan gelince yapılır.15 gün izin alacak ya o varken tamamlarım onunda olması gereken şeyleri.şubat 1 geldi çok şükür:)
oh oh ne güzel..o zaman kadarda burda takılırız işte yavrum..sonunda şubat oldu valla..şimdi çabuk geçsin istioruz da sonrada az dursun zaman deriz..![]()
ben seni bırakmammmmm ömür boyu takılcan benimle :13: valla öyle canım diyorum ya hiç bu kadar 15 ay birden yaşlanmak istememiştimyaş ilerleyincede zaman dursun istiycez.bizim istekler bitmez:)
he ya takılıcaz valla..
valla öle ama napalım sevdiklerimizle güzelce yaşlanlanmayı Allahım nasip etsin inş..
amin canım inşallahtatlım uykucum geldiiii.pınar uyusunda büyüsünnnn ninniiii
iyi geceler canım kocaman öpüyorum seniiii
![]()