• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladımm canımm güzel günlerde kullan çeyizlerini :16: bu küçük mutfak aletlerini araştırarakmı alıyosunuz kızlar?? ben almıyorum daha ama araştırıyorum baya bi :1::1:

canım ben korkmaz hastasıyım çatal kaşık setlerim tencere setlerim ne bileyim çaydanlık cezve falan herşeyim korkmaz komple bu marka ...
çeliğini çok begeniyorum çok kaliteli evimizde de kullandıgımızdan itimat ediyorum :))
şimdi küçük ev aletlerimide bundan tamamlıyorum .. valla bulasık mak camasır mak olsa bu markadan alırım :9::9:

ve en büyük sebebi ne biliyor musun bu markaya tutkunlugumun modelleri çok şık ve asil ...

Son düzenleme:
canım ben korkmaz hastasıyım çatal kaşık setlerim tencere setlerim ne bileyim çaydanlık cezve falan herşeyim korkmaz komple bu marka ...
çeliğini çok begeniyorum çok kaliteli evimizde de kullandıgımızdan itimat ediyorum :))
şimdi küçük ev aletlerimide bundan tamamlıyorum .. valla bulasık mak camasır mak olsa bu markadan alırım :9::9:

ve en büyük sebebi ne biliyor musun bu markaya tutkunlugumun modelleri çok şık ve asil ...

ay ben bi bakıyım korkamazın sitesineeee merak ettimmm :52::52:

Sağol canım benim çok hızlı çalışıyorlar valla bugün 4 buçuktan önce verdim kargoya hemen yola cıktı heyecanla bekliyorum ya :)
Küçük ev aletlerim eksikti çeyizimde onlarıda tamamlıyorum .. Artık sırada beyaz eşyalar :52::52:

hadi ya bak benide merak ettirdin bende bakıyım korkmazların sitesine..:ssz::ssz::ssz:

ay ben bi bakıyım korkamazın sitesineeee merak ettimmm :52::52:

Bak bakalım seninde zevkine hitap ediyor mu :) Sanırım Tefaller falan daha pahalı ... Öyle duyumlar almıştım ... Valla hiç bakmadım korkmaz sevdamdan ..
Tuzluklarım bile ondan :9::9:Aklına ne geliyorsa :)
hadi ya bak benide merak ettirdin bende bakıyım korkmazların sitesine..:ssz::ssz::ssz:

Bak canım bak ihtiyacın varsa al bence durumunda müsaitse :34:

Bak bakalım seninde zevkine hitap ediyor mu :) Sanırım Tefaller falan daha pahalı ... Öyle duyumlar almıştım ... Valla hiç bakmadım korkmaz sevdamdan ..
Tuzluklarım bile ondan :9::9:Aklına ne geliyorsa :)

Bak canım bak ihtiyacın varsa al bence durumunda müsaitse :34:

kız baya sevdalısın sen anlaşıldı :9: valla canım ben ilk fiyatlarını değilde kalitelerini araştırdım en çok dikkatimi çeken zaten mutfak aletleri ya çok meraklıyım onlara :9:

KorkmazStore Online Alışveriş | KorkmazStore.com

Online sayfası yeni açıldı canım onun şerefine %30 indirim .. ASlında ilk başta 35di şimdi 30 ..

Takip et kız çeyiz topiklerini :9::9:

heh bakıyorum şimdi sağol canım :9:

ya çalışmıyorum ki ben çalışsam alırım kendi paracıklarımla düzerdim çeyizcimi :9: eksik kalmam o zaman çeyiz topiklerinden merak etme :9:

kız baya sevdalısın sen anlaşıldı :9: valla canım ben ilk fiyatlarını değilde kalitelerini araştırdım en çok dikkatimi çeken zaten mutfak aletleri ya çok meraklıyım onlara :9:

heh bakıyorum şimdi sağol canım :9:

ya çalışmıyorum ki ben çalışsam alırım kendi paracıklarımla düzerdim çeyizcimi :9: eksik kalmam o zaman çeyiz topiklerinden merak etme :9:

hem aşkıma hem korkmaza sevdalıyım:9:
sizin evllilik ne zaman bu arada yaş kaçtı canım senin

hem aşkıma hem korkmaza sevdalıyım:9:
sizin evllilik ne zaman bu arada yaş kaçtı canım senin

kız içimi okumuşsun :60: az önce vallahi ben dicektim aşkından sonra korkmaz geliyo heralde dicektim :9: hele dedim ceyda sus :60:
benimki 2013 şubatta geliyo valla bi gelsin 1-2 sene içinde bişiler olur heraldee canım
20 yaşındayımm ben sen kaç yaşındasın evlilik yakınmı :1:

ay bu arada bayıldım ben bunlara çok kaliteli duruyolar ablama geçen korkmazın tencere setini almıştık tombik set diye geçiyo harbi güzeller he şimdi aklıma geldi :23: hem fiyatlarıda uygun inşallah benim alacağım zamanda düşer fiyatlar :52::52:

kız içimi okumuşsun :60: az önce vallahi ben dicektim aşkından sonra korkmaz geliyo heralde dicektim :9: hele dedim ceyda sus :60:
benimki 2013 şubatta geliyo valla bi gelsin 1-2 sene içinde bişiler olur heraldee canım
20 yaşındayımm ben sen kaç yaşındasın evlilik yakınmı :1:

ay bu arada bayıldım ben bunlara çok kaliteli duruyolar ablama geçen korkmazın tencere setini almıştık tombik set diye geçiyo harbi güzeller he şimdi aklıma geldi :23: hem fiyatlarıda uygun inşallah benim alacağım zamanda düşer fiyatlar :52::52:

Aşkımdan sonra bişi gelmiyo :9::9::9: O öyle bir tutku :)
İnşallah canım gelsinde evlilik gibi ritüellere girersiniz ..
Bende 23 ten gidiyorum canım .. Ağustosta gelcek aşkım ondan sonra başlıyoruz bizde ..
Güzeller değil mi bayıldın canım :) Tavsiye ederim yani ..Evet o tombik setini biliyorum bende de başka serisi var hiper set ...
Ben tencere setlerimi çatal kasık setlerimi hep indirimden yakaladım :1:

Bu arada aklında olsun anneler günlerinde bir takım magazalarda indirimler oluyor güzellikler :9:

Aşkımdan sonra bişi gelmiyo :9::9::9: O öyle bir tutku :)
İnşallah canım gelsinde evlilik gibi ritüellere girersiniz ..
Bende 23 ten gidiyorum canım .. Ağustosta gelcek aşkım ondan sonra başlıyoruz bizde ..
Güzeller değil mi bayıldın canım :) Tavsiye ederim yani ..Evet o tombik setini biliyorum bende de başka serisi var hiper set ...
Ben tencere setlerimi çatal kasık setlerimi hep indirimden yakaladım :1:

Bu arada aklında olsun anneler günlerinde bir takım magazalarda indirimler oluyor güzellikler :9:

tabi canım aşkla korkmaz bir tutulurmu :1:
inşallah canım hakkımızda hayırlısı hepimizin :16:
bayıldım valla dediğin gibi çok asil duruyolarr :23:
bi işe girimm dalcam her siteyeee :1::1:

çeyizcilerrr nabersinizz???:12:

tortomm hoşgeldin iyiyimmm ben sen nasılsınnnn :29:

İyi akşamlarınız olsunnn :54:

iyi akşamlar canım :16: bugün 100lere düşüyosun tebriklerrr canımm :16:

Tabi ya hiç tutulur mu :9:
İnşallah canım al gönlüne göre :D

Hoşbuldum tortom.Bende iyiyim canım bugun aşkım aramadı .
Gerçi dün akşam söylemişti yoğun olacağını. işte yinede düşünmeden edemiyorm

Tabi ya hiç tutulur mu :9:
İnşallah canım al gönlüne göre :D

inşallahhh canımm inşallahh :16:
Hoşbuldum tortom.Bende iyiyim canım bugun aşkım aramadı .
Gerçi dün akşam söylemişti yoğun olacağını. işte yinede düşünmeden edemiyorm

canımm benimm :29: insanın aklına takılıyo tabi ama bak söylemiş sana arayamayabilirim diye :38: naptın ders çalıştınmı bugün?

Back