• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlısı olsun, ben msj atarım, zeyno da söyler ceydaya, listeye ekler akşama seni de:34: bu arada izmir'in neresine gidiyor askerin?

aa hadi yaa, başınız sağolsun canım.. Pek güzel bi mehtap olmamış anlaşılan:26:

sağol tertommm :16: evlenince uludağın eteklerinde oturcaz zaten, o yüzden hiç gözüm yok karda :1: ben sıcak yerlere kaçalım die niyetleniyorum :60:

yazmam mı kuzum yaa, şafak güzelleri için ayrıca ayakabı alıcam zaten :1:

ewt ewt ecem haklı yaz bizi:52::52::52:

kızlarr kaçtım, bana salon için şans dileyin, yarın kına salonumu da tuttum die gelirim inşallah buraya... öptüm hepinizi...:54:

100lerden sonrarı daha kolay kuzum zaten :52:

Bak ama en çok onu kullan garanti silinsin adımız evde kalmayalım sonra:60:

Öyleee diyosannn öyledirrr canımmmm benimmmmm:29:

tsk ederim Sizin isminiz ne bu arada ? beni araniza aldgnz icin de tsk :)
Benim daha yolum uzun nasil olsa 433 Gün yani :6:

İsmim Zeynep yurt dışındasın galiba asıl memleket nere

:52::52::52::52: sallaa dimiii kankaaa gelsinlerrrdeee

Dostlar sağolsun canoö benim evet öyle oldu ama napalım ölüm Allah'ın emri

valla öle hem bahar havasıyla gelicek inş askerim..:16::16::16:

tsk ederim Sizin isminiz ne bu arada ? beni araniza aldgnz icin de tsk :)
Benim daha yolum uzun nasil olsa 433 Gün yani :6:

meltemcim hoşgeldin..hep gel buraya zaman güzel geçer burda..bizde 460'tan başladık..bak şimdi nerelerdeyiz..
kızlarr kaçtım, bana salon için şans dileyin, yarın kına salonumu da tuttum die gelirim inşallah buraya... öptüm hepinizi...:54:

kuzummmmmmmmm bol bol şans diliomsana bende öpüorum seni:38::38::38:

valla öle hem bahar havasıyla gelicek inş askerim..:16::16::16:

meltemcim hoşgeldin..hep gel buraya zaman güzel geçer burda..bizde 460'tan başladık..bak şimdi nerelerdeyiz..

kuzummmmmmmmm bol bol şans diliomsana bende öpüorum seni:38::38::38:

Ohhh baharııı çokk severimm havaaa ılıkkk misss dahaa yakmıyokennn kuşlarr çiçekler açarr tamm aşkk ayıı:16::16::16::52::52::52::52:

Ohhh baharııı çokk severimm havaaa ılıkkk misss dahaa yakmıyokennn kuşlarr çiçekler açarr tamm aşkk ayıı:16::16::16::52::52::52::52:

Ayy zeyneepp ne güzel anlattın sen öyle benimki tam o mevsimde gelecek inşallah :16::16:
Geçen sene o aylar ne berbattı ya her yerde sevgililer kuşlarr börtü böcekler:33:

Ayy zeyneepp ne güzel anlattın sen öyle benimki tam o mevsimde gelecek inşallah :16::16:
Geçen sene o aylar ne berbattı ya her yerde sevgililer kuşlarr börtü böcekler:33:

:52::52: oyyy yawrummm bu baharrr seninn ayyy böylee baharr gelirdee havalarr ılır felann balkonaa çıkarsınnn miss havaaa,,birdee aşkınnn yanında iseee üfff tadınaaa doyulmazz buluşursun ne kafesi ne sinemasııı sahileee denizzz insanlarrr çocularr kuşlarr süperrr yaa :52::52::52:

bu bahar biz göremicezz ama en azından siz göreceksiniz canım :16::16::16::16:

:52::52: oyyy yawrummm bu baharrr seninn ayyy böylee baharr gelirdee havalarr ılır felann balkonaa çıkarsınnn miss havaaa,,birdee aşkınnn yanında iseee üfff tadınaaa doyulmazz buluşursun ne kafesi ne sinemasııı sahileee denizzz insanlarrr çocularr kuşlarr süperrr yaa :52::52::52:

Ahh ah bal damlıyor ağzından çok heyecanlandım şimdii içim ısındı birden:52::52:
Kuzummmmm ya sizde yazın kavuşacaksınızzz oda ayrı bir güzelll:21:

yavrum böle anlatınca içim kıpır kıpır oldu heeeeeeee..valla şimdi bi farklı bekliommm:16::16::16:

baharda bize aşk başka:16::16::16:

ossun yavrum sende yazın en güzel halini yaşıcan sevdiceğinle..:34::34::34:

yavrum böle anlatınca içim kıpır kıpır oldu heeeeeeee..valla şimdi bi farklı bekliommm:16::16::16:

Öyle öylee isterse kışın ortasında gelsinler yine bir başka güzellll :52::52:

Ahh ah bal damlıyor ağzından çok heyecanlandım şimdii içim ısındı birden:52::52:
Kuzummmmm ya sizde yazın kavuşacaksınızzz oda ayrı bir güzelll:21:

Öylee yaWRUUU kAvuşalımdaaaa yazıı kışıı yok bunun :52::52:

azz kaldıı yawruuu çok azzz :16::16:

Back