busem bebeğim benim.acını paylaşıyorum tatlım...başımız sağolsun
amin saolun kızlar..2 sene sonrasında anneannemide kaybettim..Allah ikisininde mekanını cennet etsin..Allah geride kalan sevdiklerimize uzun ömürler versin..
sağol canım benim.tatlım çok günaha girmişimdir o zamanlar isyan ederek.çünkü o kadar iyi bi insan neden ölmüştü idrak edemiyordumAllah affetsin.öyle canım Allah yardım ediyor günler geçiyor.sabrını veriyor.annem evlenecek diye çok korkardım küçükken 33 yaşındaydı annem bide gençcecikti.baban olmasada ben hala ona aşığım korkma demişti.bizi tek başına büyüttü.hakkı ödenmez hem ana hem baba.inşallah canım herşey gönlümüzce olsun.hepimiz mutlu olalım yarabbim acı yaşatmasın
amin cnm..2 sene sonra anneannemide kaybetmiştim..Allah ikisininde mekanını cennet etsin..Allah kalanlarımıza uzun ömürler versin..
amin canlarımmmAllah geride kalanlara ömür versin inşallah
ceydoş busecik naparsınız bebişlerrr
ceydoş busecik naparsınız bebişlerrr
amin cnm..
eee anlat bakem nası bi iş bakıosun sen?
valla öbür topictede bi şafak attırdım geldim
aman benim şafak attırasım bile gelmiyor.neyini attırayım daha çok varhele bi 200lere düşüyümde heveslenirim attırcam diye.
yarın aşkımın annesi bize gelcek.annemle tanışcaklar
annenle tanışmayamı gelcek saçmalyosun
ben bi arkadaşla dertleşiomm
sen napıon kuşumm
bende attırdım aynı topicteeee kız gördüm senii orda şafak tanımlamalarına bakıyodumm tam benımkının aynısı yzıverdımm
ben muhasebeee bakıyormm cnım
annenle tanışmayamı gelcek saçmalyosun
ben bi arkadaşla dertleşiomm
sen napıon kuşumm
herkes attırmak istemiorum der ama attırır kuzum
oooo o büyük gün geldi mi yaaa
ya dimi bazen cuk oturuo valla o tanımlar..gerçi bana tanım kalmadı yaaaa
muhasebe iimiş inş bulursun kuzum..
valla kuzu heyecan dorukta.börekler çörekler yapıldıbakalım neler olacak yarın inşallah severler birbirlerini dua ediyorum:)
attırıyorum kuzumda içimden attırıyomgeldi büyük günnn
valla kuzu heyecan dorukta.börekler çörekler yapıldıbakalım neler olacak yarın inşallah severler birbirlerini dua ediyorum:)
attırıyorum kuzumda içimden attırıyomgeldi büyük günnn
sizinkiler tanışmıyomu zaten kuzum
valla öyle canım ama zor yaa kaç yerle görüştüm muhasebeyle birlikte hem birsürü iş yaptırıyolar gerçi sorun bu değildi yapardım işe girsem ama bi sebepten dolayı olmadı hiç biri iş bulmak zorr burdabusem sen nerde yaşıonn kuzumm:44:
sizinkiler tanışmıyomu zaten kuzum
ooooo hazırlıkta büyük..severler tatlım severler ama yarın gelip anlat durumu he..
canım ben aşkımın ailesiyle hatta bütün akrabalarıyla tanıştım.aşkımda ailemle tanıştı.zaten aynı mahallede olunca herkes birbirini biliyor görsel olarak.bi tek anneler tanışmadı muhabbet etmediler yani.yarında onlar tanışcak.
hadi ya..inş gönlüne göre bi yer olur cnm..ben istanbuldayım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?