Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin cnm..2 sene sonra anneannemide kaybetmiştim..Allah ikisininde mekanını cennet etsin..Allah kalanlarımıza uzun ömürler versin..

amin canlarımmm Allah geride kalanlara ömür versin inşallah

aman benim şafak attırasım bile gelmiyor.neyini attırayım daha çok var hele bi 200lere düşüyümde heveslenirim attırcam diye.

yarın aşkımın annesi bize gelcek.annemle tanışcaklar

ceydoş busecik naparsınız bebişlerrr

annenle tanışmayamı gelcek saçmalyosun
ben bi arkadaşla dertleşiomm
sen napıon kuşumm

amin cnm..

eee anlat bakem nası bi iş bakıosun sen?

valla öbür topictede bi şafak attırdım geldim

bende attırdım aynı topicteeee kız gördüm senii orda şafak tanımlamalarına bakıyodumm tam benımkının aynısı yzıverdımm

ben muhasebeee bakıyormm cnım

aman benim şafak attırasım bile gelmiyor.neyini attırayım daha çok var hele bi 200lere düşüyümde heveslenirim attırcam diye.

yarın aşkımın annesi bize gelcek.annemle tanışcaklar

herkes attırmak istemiorum der ama attırır kuzum

oooo o büyük gün geldi mi yaaa

ya dimi bazen cuk oturuo valla o tanımlar..gerçi bana tanım kalmadı yaaaa

muhasebe iimiş inş bulursun kuzum..

annenle tanışmayamı gelcek saçmalyosun
ben bi arkadaşla dertleşiomm
sen napıon kuşumm

valla kuzu heyecan dorukta.börekler çörekler yapıldı bakalım neler olacak yarın inşallah severler birbirlerini dua ediyorum:)

herkes attırmak istemiorum der ama attırır kuzum

oooo o büyük gün geldi mi yaaa

attırıyorum kuzumda içimden attırıyom geldi büyük günnn

ya dimi bazen cuk oturuo valla o tanımlar..gerçi bana tanım kalmadı yaaaa

muhasebe iimiş inş bulursun kuzum..

valla öyle canım ama zor yaa kaç yerle görüştüm muhasebeyle birlikte hem birsürü iş yaptırıyolar gerçi sorun bu değildi yapardım işe girsem ama bi sebepten dolayı olmadı hiç biri iş bulmak zorr burda busem sen nerde yaşıonn kuzumm:44:

valla kuzu heyecan dorukta.börekler çörekler yapıldı bakalım neler olacak yarın inşallah severler birbirlerini dua ediyorum:)

sizinkiler tanışmıyomu zaten kuzum

ooooo hazırlıkta büyük..severler tatlım severler ama yarın gelip anlat durumu he..

sizinkiler tanışmıyomu zaten kuzum

canım ben aşkımın ailesiyle hatta bütün akrabalarıyla tanıştım.aşkımda ailemle tanıştı.zaten aynı mahallede olunca herkes birbirini biliyor görsel olarak.bi tek anneler tanışmadı muhabbet etmediler yani.yarında onlar tanışcak.

hadi ya..inş gönlüne göre bi yer olur cnm..ben istanbuldayım kuzum

ooooo hazırlıkta büyük..severler tatlım severler ama yarın gelip anlat durumu he..

anlatcam tabi bebeğim.aşkımlada konuştuğumuzda sana bi haberim var annenler yarın bize geliyor dedim.ciddimisin oleyy yaşasın diyo:) annem kız annesi olunca çekingen.daha ortada damat adayı yok askerde erken oldu tanışmak diyo.ama napayım işte annesi çok ısrar etti kızlar bende anneme baskı yaptım

he ben siz sözlüsünüz falan sandım canım ya kusura bakma inşallah iyi anlaşırlarr bakalımm hadi hayırlısı bizi gelişmelerden haberdar et cici kız ol uslu ol emi yawrum

hadi ya..inş gönlüne göre bi yer olur cnm..ben istanbuldayım kuzum

amin canım amin nasip bakalım benimki gidince bakıcam artık.. benim ailemde bana istanbula git diyo iş imkanı fazla diye ama benimki istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…