- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
Canım bir an once sağ salim kavusun inşallah. Az kalmıştı zaten yanlis hatırlamıyorsam . Bitecek bu günler az kaldı. En son dönemeç askerlik zaten ondan sonrasi rahat oluyor beraber asiyosun herşeyi.Şu anlık bir problemimiz yok gibi ama gereksiz gerginlikler oluyor. Artık bir an önce gelsin istiyorum izne de gelmedi o biraz zorladı galiba. Ama biliyorum ki bu günlerde bitecek.
Bu aile bağlarının sıkı olması biraz sıkıntılı gibi. Ama biraz bak bakalım sizin ilişkinize zarar verecek mi. Daha erken demesi arada askerliğin olması galiba benim ki de öyle diyordu. Sonra her şey birdenbire değişti. Kendimizi söz alışverişinde bulduk. Yani onun öyle dediğine bakma belki kendince düşündüğü bir şeyler vardır. Askerlik arada ki en büyük engel zaten . Bizim buluşmalarımız da böyle olurdu sinir olurdum. İşte aile bağları biraz fazla bağlılar.
Amin inşallah canım. Evet 48 gün kaldı birde askerlikten sonraki süreçte korkutmaya başladı beni. Ondan da geriliyorum biraz da bakalım.Canım bir an once sağ salim kavusun inşallah. Az kalmıştı zaten yanlis hatırlamıyorsam . Bitecek bu günler az kaldı. En son dönemeç askerlik zaten ondan sonrasi rahat oluyor beraber asiyosun herşeyi.
Valla ben aileme arada diyorum şakadan bir yılin içinde evlenecem bakın diyeon tanımıyorlar bile. Dediğin gibi canım ya kısmet. Kaderde varsa oluyor. Haklısın galiba canım belki de askerlik onun gözünde büyüyor o yüzden öyle dedi. Geçen de Kasım dan sonra bizi zorlu süreç bekliyor dedi. Çünkü ben ona ulaşamayınca deliriyorum. Sağlığım etkilendi artık nefes darliklari başladı.
Burda daha önce Leyla ve bysa da bunu demişti. Ama geldikten sonra aslında boşa kuruntu yaptığını anladılar. Sen o yönden içini rahat tut canım zaten birşeycik kalmamış 48 gün sip diye geçer ki. Sağ salim kavusun inşallah. Bu aralar öyle gerginim ki canım en kucuk birşeyde bağırıyorum artık. Neyse inşallah su koddan çıkarım yaAmin inşallah canım. Evet 48 gün kaldı birde askerlikten sonraki süreçte korkutmaya başladı beni. Ondan da geriliyorum biraz da bakalım.
Evet bu işler kısmet yani her an her şey olabilirŞuan askerlik baya büyümüş onun gözünde. Bu süreçte birbirinize kırmamaya çalışın ve fazla uzatmasın askerliği. Giderken nasıl geçecek diyordum nerdeyse bir yıl geçiyor gittikten sonra zaman öyle böyle zaman geçiyor. Bu süreçte birbirinize destek olun o yeter.
Evet sanırım askerliğin kuralı buBurda daha önce Leyla ve bysa da bunu demişti. Ama geldikten sonra aslında boşa kuruntu yaptığını anladılar. Sen o yönden içini rahat tut canım zaten birşeycik kalmamış 48 gün sip diye geçer ki. Sağ salim kavusun inşallah. Bu aralar öyle gerginim ki canım en kucuk birşeyde bağırıyorum artık. Neyse inşallah su koddan çıkarım ya
Aynen öyle canim ya takma kafaya bizim askerlik surece cok ama cok zor gecti hepiniz biliyorsunuz ama çok şükür kavuştukBurda daha önce Leyla ve bysa da bunu demişti. Ama geldikten sonra aslında boşa kuruntu yaptığını anladılar. Sen o yönden içini rahat tut canım zaten birşeycik kalmamış 48 gün sip diye geçer ki. Sağ salim kavusun inşallah. Bu aralar öyle gerginim ki canım en kucuk birşeyde bağırıyorum artık. Neyse inşallah su koddan çıkarım ya
Nasıl gidiyor canım herşey yolunda miAynen öyle canim ya takma kafaya bizim askerlik surece cok ama cok zor gecti hepiniz biliyorsunuz ama çok şükür kavuştukBrowni_intense
Çok şükür balım her şey yolunda sen nasılsınNasıl gidiyor canım herşey yolunda mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?