• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah evet canım o avatar seninle özdeşleşti nerede ise başka yerdede o resmi görsem seni anımsatıyor bana

Ne güzel :)
Kırmızı şemsiye tutkunuyum ben ... Ayrıca ona benzer bi sahnemiz var aşkımla yagmurlu havada ondan çok yakın geliyor :17:

$sampc2788118296daaab.webpBuydu canım ..

Ne güzel :)
Kırmızı şemsiye tutkunuyum ben ... Ayrıca ona benzer bi sahnemiz var aşkımla yagmurlu havada ondan çok yakın geliyor :17:

Ya öylemi şimdi anladım canım.

E insanın kişiliğini,veya yaşanmışlıklarını bir nebzede olsa yansıtıyor bu avatarlar (:

Ya öylemi şimdi anladım canım.

E insanın kişiliğini,veya yaşanmışlıklarını bir nebzede olsa yansıtıyor bu avatarlar (:

Evet canım katılıyorum aynen öyle ...
Hissettiklerimizi yansıtıyorlar..

Buse öğrendim neden öldüğünü :9:

ooo güzelmiş avatar ama zeynonun dediği gibi bu avatarına alıştık valla..

neden ölmüş kızzz:27::27::27:

Evet canım bende çok fena alıştım :9:

Hastanedeyken ayaga kalkmıs o sırada ortalıkta hemşire dr falan ortalıkta yok derdine derman bulamadı ayagı kaymıs pat düş sen beyni patlat ..
Mukaddes anne vefat eder :25::27:
Dizide sevmiyodum onu hiç :)

Hoşbuldum canlar nasılsınız?

Bu arada beynininmi patlattı bu Mukaddes bende durup dururken niye öldü bu kadın diyorum :52:

Evet canım bende çok fena alıştım :9:

Hastanedeyken ayaga kalkmıs o sırada ortalıkta hemşire dr falan ortalıkta yok derdine derman bulamadı ayagı kaymıs pat düş sen beyni patlat ..
Mukaddes anne vefat eder :25::27:
Dizide sevmiyodum onu hiç :)

evet yabancısındada öle bişeyler olumuş..oho zaten kadın başka diziye geçti:1::1::1:

Back