Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyosunuz kızlar teldeydim de geldim![]()
Selam kızlarrr
ÖZledim sizi yaaa![]()
Selam canımmmm ........
hoşgeldin cnm..bende telden geldim
hoşgeldim tatlım..bizde seni özledi..nerelerdeydin kız?![]()
benimde pek bişeyim yok çeyiz konusunda tatlım..ufak ufak beğendiğim şeyleri alıorum ama ufak yani..ama annemlerin çeyizim içi aldıkları çoğu şey varmış ondan biraz içim rahatladı..belki sizinkilerinde aldıkları vardır..zamanla tamamlarız herhalde..bi askeriden gelselerdi..![]()
Naber busecim?
Babannemdeydim canım dün akşam geldim bugun çarşımız var diye![]()
Benimde öyle göze görüken bişeyler yok canım. Bursumdan para ayırıyorumda biraz biraz alıyorum işte. Annemlerde olmazsa hepten evde kalırım zaten
Gelseler iyi olur hani![]()
hoşgeldin cnm iiyiz sen nassın?
ay bende istiodum ama benimki izin vermio..şimdi daha ılıman ama bulsam yine yollamazz![]()
Napıyosunuz kızlar teldeydim de geldim![]()
Selam kızlarrr
ÖZledim sizi yaaa![]()
ii tatlım son 9 dakika..oo sende çarşı güzeliydin o zmn..ne güzel sevindim senin adına cnm..
valla bi gelsinlerde herşey halolur Allahın izniyle..
ama yinede bi çabamız var oda bişey yani![]()
Evet ya çarşı izinlerini seviyorum aama daha bi koyuyo beeii tatlım son 9 dakika..oo sende çarşı güzeliydin o zmn..ne güzel sevindim senin adına cnm..
valla bi gelsinlerde herşey halolur Allahın izniyle..
ama yinede bi çabamız var oda bişey yani![]()
Valla canım son bir aydır zaman banada geçmiyor çok boğuldum 100lere bi geçsem rahatlıcamNasılsınız ya bi bana mı geçmiyo günler yoksa sizde de mi aynı durumlar![]()
benimki dünden razıı neden bilmemdağıtıma geldiğinde çalışırsam senle ilgilenemem falan diyodumda olsun ben bulurum yapcak bişeyler diyodu
keşke her konuda böyle anlayışlı olsaydı haspam
hoşgeldin canımm
torrtoooooooooo nerdesin sen yaa sende özlendin bebekim hoşgeldiiin
benimki dünden razıı neden bilmemdağıtıma geldiğinde çalışırsam senle ilgilenemem falan diyodumda olsun ben bulurum yapcak bişeyler diyodu
hoşgeldin canımm
Hoşbulduk canımm
hoşgeldin canımm
Evet ya çarşı izinlerini seviyorum aama daha bi koyuyo bee(yeşilaycıyım heee)
Valla aşkım da zaten ben ağlayınca ağladı ben fazla dayanamam gelcem yanına diyo hayırlısıyla bitse de kurtulsak
Valla canım son bir aydır zaman banada geçmiyor çok boğuldum 100lere bi geçsem rahatlıcam
hoşgördüm canım saol
Evet ya çarşı izinlerini seviyorum aama daha bi koyuyo bee(yeşilaycıyım heee)
Valla aşkım da zaten ben ağlayınca ağladı ben fazla dayanamam gelcem yanına diyo hayırlısıyla bitse de kurtulsak
Valla canım son bir aydır zaman banada geçmiyor çok boğuldum 100lere bi geçsem rahatlıcam
hoşgördüm canım saol
oooooo gerçekten hemen razı olmuş ya..![]()
Hoşbulduk canımm
Babannemdeydim tortoooo sorma yaaa net yoktuu kal diyolar bidee dedim net alın önce öyle geliriimm
Nabersinnn?