• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Napıyosunuz kızlar teldeydim de geldim :17:

zeynoooooooooo napıosun kız aşağıdaaaaaaaaaa..listemi hazırlıonnnn:ssz::ssz::ssz:

benimde pek bişeyim yok çeyiz konusunda tatlım..ufak ufak beğendiğim şeyleri alıorum ama ufak yani..ama annemlerin çeyizim içi aldıkları çoğu şey varmış ondan biraz içim rahatladı..belki sizinkilerinde aldıkları vardır..zamanla tamamlarız herhalde..bi askeriden gelselerdi..:27::27::27:

Benimde öyle göze görüken bişeyler yok canım. Bursumdan para ayırıyorumda biraz biraz alıyorum işte. Annemlerde olmazsa hepten evde kalırım zaten :52:

Gelseler iyi olur hani :23:

Naber busecim?
Babannemdeydim canım dün akşam geldim bugun çarşımız var diye:34:

ii tatlım son 9 dakika..oo sende çarşı güzeliydin o zmn..ne güzel sevindim senin adına cnm..:1::1::1:

Benimde öyle göze görüken bişeyler yok canım. Bursumdan para ayırıyorumda biraz biraz alıyorum işte. Annemlerde olmazsa hepten evde kalırım zaten :52:

Gelseler iyi olur hani :23:

valla bi gelsinlerde herşey halolur Allahın izniyle..

ama yinede bi çabamız var oda bişey yani:52::52::52:

hoşgeldin cnm iiyiz sen nassın?

ay bende istiodum ama benimki izin vermio..şimdi daha ılıman ama bulsam yine yollamazz:52::52::52:

benimki dünden razıı neden bilmem :27: dağıtıma geldiğinde çalışırsam senle ilgilenemem falan diyodumda olsun ben bulurum yapcak bişeyler diyodu :27: keşke her konuda böyle anlayışlı olsaydı haspam :27:

Napıyosunuz kızlar teldeydim de geldim :17:

hoşgeldin canımm

Selam kızlarrr

ÖZledim sizi yaaa:16:

torrtoooooooooo nerdesin sen yaa sende özlendin bebekim hoşgeldiiin:16:

ii tatlım son 9 dakika..oo sende çarşı güzeliydin o zmn..ne güzel sevindim senin adına cnm..:1::1::1:

valla bi gelsinlerde herşey halolur Allahın izniyle..

ama yinede bi çabamız var oda bişey yani:52::52::52:
Evet ya çarşı izinlerini seviyorum aama daha bi koyuyo bee:ssz::ssz:(yeşilaycıyım heee)
Valla aşkım da zaten ben ağlayınca ağladı ben fazla dayanamam gelcem yanına diyo hayırlısıyla bitse de kurtulsak

Nasılsınız ya bi bana mı geçmiyo günler yoksa sizde de mi aynı durumlar:30:
Valla canım son bir aydır zaman banada geçmiyor çok boğuldum 100lere bi geçsem rahatlıcam

benimki dünden razıı neden bilmem :27: dağıtıma geldiğinde çalışırsam senle ilgilenemem falan diyodumda olsun ben bulurum yapcak bişeyler diyodu :27: keşke her
konuda böyle anlayışlı olsaydı haspam :27:

hoşgeldin canımm

hoşgördüm canım saol

Son düzenleme:

benimki dünden razıı neden bilmem :27: dağıtıma geldiğinde çalışırsam senle ilgilenemem falan diyodumda olsun ben bulurum yapcak bişeyler diyodu :27: keşke her konuda böyle anlayışlı olsaydı haspam :27:

hoşgeldin canımm

oooooo gerçekten hemen razı olmuş ya..:27::27::27:

hoşgeldin canımm

Hoşbulduk canımm
Babannemdeydim tortoooo sorma yaaa net yoktuu kal diyolar bidee dedim net alın önce öyle geliriimm:8::8:
Nabersinnn?

Evet ya çarşı izinlerini seviyorum aama daha bi koyuyo bee:ssz::ssz:(yeşilaycıyım heee)
Valla aşkım da zaten ben ağlayınca ağladı ben fazla dayanamam gelcem yanına diyo hayırlısıyla bitse de kurtulsak

kız ağlaşıyomusunuzz camdaaaa :20:

Valla canım son bir aydır zaman banada geçmiyor çok boğuldum 100lere bi geçsem rahatlıcam

hoşgördüm canım saol

:16:

Sizin için çok zor olsa gerek yaaa :(
Valla Allah sabırlar versin ..
Aynı evde yasadıgın hayat arkadasını 15 aylık uzaklıga göndermek.

Back