• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sıkıldıııııııııııııııııııııııııııım hiçkimsecikler hiçbiyerde yoklar :60:

Bende umutsuz ev kadınlarına bakayım bari
:31:

Kızlar Keyiflerr Nasıllll ?

Benim Şafak Bugün 311 :12:

Atarsa : 310 :12:

yarından itibaren 10 - 9 - 8 -7.. diye şafak sayacağım :124:

veeee 299 olacağım inşaAllah :12:

.

Kızlar Keyiflerr Nasıllll ?

Benim Şafak Bugün 311 :12:

Atarsa : 310 :12:

yarından itibaren 10 - 9 - 8 -7.. diye şafak sayacağım :124:

veeee 299 olacağım inşaAllah :12:

.

Ohh maşallah hemşerime :)

kuzummmmmmmmm maşallahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar: 300leride yiyiosun valla..

teşekkür ederim canım :nazar:

Çok Heycanlıyım inan ki.. 299 dan sonra daha hızla geçecek gibi geliyor bakalım :nazar:

az once senin tickerına baktım da dedim maşallah :nazar: bende bigün öyle olacakmıyım dedim içimden :31:

.

teşekkür ederim canım :nazar:

Çok Heycanlıyım inan ki.. 299 dan sonra daha hızla geçecek gibi geliyor bakalım :nazar:

az once senin tickerına baktım da dedim maşallah :nazar: bende bigün öyle olacakmıyım dedim içimden :31:

.

saol cnm..inan sende bu şafakları görüceksin tatlım..ama 200ler daha bi güzel geçio..

teşekkür ederim hemşerim :nazar:

önümdeki hemşerimi hızla takip ediyorum işte bende :10::10::10::10:

.

:nazar:
Et canım et bende takipteyim önümdekileri :)
92/2 lerin yemin törenini bekliyorum sabırsızlıkla ondan sonra benim aşkım yolcu :4: Tabi daha Mayısta teslim olcaklar :9:

Son düzenleme:
saol cnm..inan sende bu şafakları görüceksin tatlım..ama 200ler daha bi güzel geçio..

:nazar:
Et canım et bende takipteyim önümdekileri :)
92/2 lerin yemin törenini bekliyorum sabırsızlıkla ondan sonra benim aşkım yolcu :4: Tabi daha Mayısta teslim olcaklar :9:
evet buse, şuan 200'lerin hayaliyle yaşıyorum güzel geçeceğini şimdiden hissediyorum.. :12:

:10::10::10::10:

he ya bende bekliyorum şöyle 92/2 ler 92/3 ler gelsede bende yola çıkış hazırlıgı yapsam yahu :55::55::55:

birde onlar geldikçe gerçekten kendi şafağının bittiğini hissedebiliyorsun, şuan kendimi 400'lerde hissediyorum fakat benden çok şafaklı olanlara baktıkça biraz içim ferahlıyor :31: ve anlıyorumki şafaklar geçip gidiyor.. :31:

.

evet buse, şuan 200'lerin hayaliyle yaşıyorum güzel geçeceğini şimdiden hissediyorum.. :12:

he ya bende bekliyorum şöyle 92/2 ler 92/3 ler gelsede bende yola çıkış hazırlıgı yapsam yahu :55::55::55:

birde onlar geldikçe gerçekten kendi şafağının bittiğini hissedebiliyorsun, şuan kendimi 400'lerde hissediyorum fakat benden çok şafaklı olanlara baktıkça biraz içim ferahlıyor :31: ve anlıyorumki şafaklar geçip gidiyor.. :31:

.

ah nası moral oluo o yeni gelenler..yeni topic açmış benim biletlerim 92/1..şubatta yola çıkıolar..o topici görünce heyecandan kalbim durucaktı resmen..:32::32::32:

.

Esracım bu 200 ler valla gerçekten çok hızlı geçiyor hissetmiyorsun hiç yani bende öyle oldu ... Ama son 1 ay :50:
Evet canım benden çok olanları görünce bende iyi hissediyorum kendimi.

ah nası moral oluo o yeni gelenler..yeni topic açmış benim biletlerim 92/1..şubatta yola çıkıolar..o topici görünce heyecandan kalbim durucaktı resmen..:32::32::32:

oh ohh :nazar:

hadi bakalım birde bakmışız bir akşam vakti seni depüklüyoruz :23:

.

Buseee bende 92/2 leri bekliyorum nasıl hemde varya :9:
O topic açılınca kim bilir nasıl olurum acaba :15:

Back