- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #99.321
angelgozde+, Babyke, EosHera+, tatlikis, zeynelim+
günaydın kızlar
günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh hadi yaa...ama tartismaaaa..
Sende evlisin demi.. dügünün olmamisti galiba? nezaman olacak?
Tatlım ileriye dönük adımlar atmak istiyorsunuz.. Tanışmanızda bence hiçbir sakınca yok..günaydın asker yarenleri nasılsınız bakalımmm
hemen konuma geçiyorum:)
dün kaanla birbirimize sorular sorduk hep benim senin ailenle anlaşımıcağım kesin dedi önyargılı olma dedim gerçekler ortada dedi bend eolsun belki değişir anlaşırsın dedim sanmam dedi sen hep bana ailen deyip duruyorsun senin ailenle görüştüğümde,tanıştığımda acaba hala arkanda olucakmı isticekler mi dedim oda denemesi bedava canım dedi bende tamam dedim o nasıl olucak dedim:)istemiyor muusn tanışmak tanıştırcam işte dedi annenin haberi olucak dimi bu durumdan geçe seferki telefonda yaptığın gibi ikimizide şaşırtrma dedim olur olur bakarız dedi bende hep annenin bu duurmdan heberi olucağını sanmıyorum ama nese dedim uyuyup kalmış oda işte bana güven gerisi bana bırak dedi
sizce gitmeli miyim tanışmaya
günaydın kızlar
günaydın kızlar
sanırım böle olması gerek cnm yanlış olan varsa sölesinnnn gene bana düzeltirim
günaydın kızlar şafak 104![]()
gunaydın balıım
Günaydin cnmmmmmmangelgozde+, Babyke, EosHera+, tatlikis, zeynelim+
günaydın kızlar
Hadi bakalim hayirlisi.. sizinki neden böyle oldu cnm?ewet cnm gelınce ınş. ya sacma sapan bısı sordu aksam sınırlerım alt ust ettı yaaaa uuuuuuuf![]()
Günaydin tatlimmmGünaydın şekerlerrrrrrrrrr![]()
Günaydin cnmm.. safagina masallah.. geliyorum pesindengünaydın kızlar şafak 104![]()
Anowwww... Safaga bak.. Yüzlere geldin uleynnnn.. ne kaldiki.. bundan sonra cok cabuk gececek.. ucacanGünaydınnnnnnn
ŞAFAK 200![]()
Günaydın şekerlerrrrrrrrrr![]()
günaydın kızlar şafak 104![]()
Günaydınnnnnnn
ŞAFAK 200![]()
günaydınnn....
günaydın devrem nabersinn??
Ahhh canim benim.. cok zor yaaaa.. ama bunalimdaysa mecbur ciksin izine..Kızlar moralim bozuk... aşkım dün biraz kötüydü. çok bunalmış çok özledim ben dayanamıcam artık bayramda gelicem izne dedi.. bende çok özledim ama bayram da gelirse giderken ikimizde alt üst oluruz.. daha 10ayımız var izin kullanmak için çok erken ... böyle dediğimde de benim özlemediğimi söylüyor...çok üzülüyorumm![]()
Anowwww... Safaga bak.. Yüzlere geldin uleynnnn.. ne kaldiki.. bundan sonra cok cabuk gececek.. ucacan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar moralim bozuk... aşkım dün biraz kötüydü. çok bunalmış çok özledim ben dayanamıcam artık bayramda gelicem izne dedi.. bende çok özledim ama bayram da gelirse giderken ikimizde alt üst oluruz.. daha 10ayımız var izin kullanmak için çok erken ... böyle dediğimde de benim özlemediğimi söylüyor...çok üzülüyorumm![]()
Kızlar moralim bozuk... aşkım dün biraz kötüydü. çok bunalmış çok özledim ben dayanamıcam artık bayramda gelicem izne dedi.. bende çok özledim ama bayram da gelirse giderken ikimizde alt üst oluruz.. daha 10ayımız var izin kullanmak için çok erken ... böyle dediğimde de benim özlemediğimi söylüyor...çok üzülüyorumm![]()
Ahhh canim benim.. cok zor yaaaa.. ama bunalimdaysa mecbur ciksin izine..
Yada dayanabilirim, biraz daha bekleyim desin.. zor ya..
allah sabir versin