• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın asker yarenleri nasılsınız bakalımmm

hemen konuma geçiyorum:)
dün kaanla birbirimize sorular sorduk hep benim senin ailenle anlaşımıcağım kesin dedi önyargılı olma dedim gerçekler ortada dedi bend eolsun belki değişir anlaşırsın dedim sanmam dedi sen hep bana ailen deyip duruyorsun senin ailenle görüştüğümde,tanıştığımda acaba hala arkanda olucakmı isticekler mi dedim oda denemesi bedava canım dedi bende tamam dedim o nasıl olucak dedim:)istemiyor muusn tanışmak tanıştırcam işte dedi annenin haberi olucak dimi bu durumdan geçe seferki telefonda yaptığın gibi ikimizide şaşırtrma dedim olur olur bakarız dedi bende hep annenin bu duurmdan heberi olucağını sanmıyorum ama nese dedim uyuyup kalmış oda işte bana güven gerisi bana bırak dedi
sizce gitmeli miyim tanışmaya
Tatlım ileriye dönük adımlar atmak istiyorsunuz.. Tanışmanızda bence hiçbir sakınca yok..
angelgozde+, Babyke, EosHera+, tatlikis, zeynelim+

günaydın kızlar

Günaydın tatlımmmm

angelgozde+, Babyke, EosHera+, tatlikis, zeynelim+

günaydın kızlar
Günaydin cnmmmmmm :16:
ewet cnm gelınce ınş. ya sacma sapan bısı sordu aksam sınırlerım alt ust ettı yaaaa uuuuuuuf :43:
Hadi bakalim hayirlisi.. sizinki neden böyle oldu cnm?
Sizindemi yurt disi meselesi var?
ahhh cnmmm sinirlenmeeee.. sabirli ol.. asker o :))
Günaydın şekerlerrrrrrrrrr:16:
Günaydin tatlimmm :16:
günaydın kızlar şafak 104 :72:
Günaydin cnmm.. safagina masallah.. geliyorum pesinden
107 :72:

Kızlar moralim bozuk... aşkım dün biraz kötüydü. çok bunalmış çok özledim ben dayanamıcam artık bayramda gelicem izne dedi.. bende çok özledim ama bayram da gelirse giderken ikimizde alt üst oluruz.. daha 10ayımız var izin kullanmak için çok erken ... böyle dediğimde de benim özlemediğimi söylüyor...çok üzülüyorumm:43:

Kızlar moralim bozuk... aşkım dün biraz kötüydü. çok bunalmış çok özledim ben dayanamıcam artık bayramda gelicem izne dedi.. bende çok özledim ama bayram da gelirse giderken ikimizde alt üst oluruz.. daha 10ayımız var izin kullanmak için çok erken ... böyle dediğimde de benim özlemediğimi söylüyor...çok üzülüyorumm:43:
Ahhh canim benim.. cok zor yaaaa.. ama bunalimdaysa mecbur ciksin izine..
Yada dayanabilirim, biraz daha bekleyim desin.. zor ya..
allah sabir versin

cnm aynen bız de o durumdayız ama ben gel dedım cnm neapım kıs gelıo kısın zaman cabuk gecer yazada gelıolar zaten cok ıstıosa gelsın bellıkı daralmıslar :25:

madem istiyo gel de canım ya. Şimdi sen ne desen yanlış anlar

Ahhh canim benim.. cok zor yaaaa.. ama bunalimdaysa mecbur ciksin izine..
Yada dayanabilirim, biraz daha bekleyim desin.. zor ya..
allah sabir versin

Ya canım çok şükür rahat öyle bunalımlık bişey yok şükür ama biz 6yıldır 1gün bile ayrı, birbirmizi görmeden gün geçirmedik.. giderken çok zorlancağımızı biliyorduk. şimdi diyorki aşkım yemin ederim sensizlik hariç hiçbişey zor gelmiyor... ne askerlik ne ailem ne çevrem hiçbiri koymuyor.. sadece yanında olamamam koyuyorr.. off böyle söyleyince bende perişan oluorumm.. Allahım sabırrrrrr sabırrrrrr aşkımada banada hepimizedeeeeee

Back