Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

89 FLOWERB

92 0306
2008

101 DİDEM_EVO

107 BABYKE

109 BUSRAE

134 HEJAR12

121 FIDES

165 SUSU

197 ANGELGÖZDE

197 ECEM3004

199 GRIMSI

199 KARDELEN44

199 YENGEC123

199 MAVIMAVIMAVI

:

202 DUYGU_C

205 NURAN07

Bir Gün Gelecek Bir Gün Kalacak !!!!!

Son düzenleme:

şafağı yanlış olan varsa sölesinler lütfennnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Canim yaa... daha konusamadim malesef..
yarim saat önce aradim.. uyuyormus hala..
1.5 saat sonra denesemmi diye dusunuyorum.. saat 10 gibi..
Olmuyor böyleee.. Ameliyat oldu ve hala sesini duyamadim..

öğlene doğru ararsın canım bi daha
iyi nasolsa biliyosun arkadaşı söylemişti, sakin ol sen canım

günaydın canıımmmm, bundan sonraki bütün doğumgünleri seninle olsuuun inşallah, doğumgünü kutlu olsun :13:

gözdeeeem günaydın benim şafak bugün 89 sanırım birer gün fazla kalmış hepimizin, 03062008'in de 92

günaydın canıımmmm, bundan sonraki bütün doğumgünleri seninle olsuuun inşallah, doğumgünü kutlu olsun :13:

Günaydın Tatlımm
Çok saoll canım inşallah bundan sonra hep birlkte olucazz aşkımla tümm özel günlerimizde...
Ben yanında olamadım ama doğum günümde aşkım benim yanımda olucakkk

Çokk seviyorum ben aşkımı yaa

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim.

tanrı bana seni verdi ölüm bile ayıramaz ki allahım seni verdi aŞkla dolu yüreğini bak bu sana sözüm olsun al bu yürek senin olsun allahım duamızdır mutluluk bizim olsun.

günaydın asker yarenleri nasılsınız bakalımmm

hemen konuma geçiyorum:)
dün kaanla birbirimize sorular sorduk hep benim senin ailenle anlaşımıcağım kesin dedi önyargılı olma dedim gerçekler ortada dedi bend eolsun belki değişir anlaşırsın dedim sanmam dedi sen hep bana ailen deyip duruyorsun senin ailenle görüştüğümde,tanıştığımda acaba hala arkanda olucakmı isticekler mi dedim oda denemesi bedava canım dedi bende tamam dedim o nasıl olucak dedim:)istemiyor muusn tanışmak tanıştırcam işte dedi annenin haberi olucak dimi bu durumdan geçe seferki telefonda yaptığın gibi ikimizide şaşırtrma dedim olur olur bakarız dedi bende hep annenin bu duurmdan heberi olucağını sanmıyorum ama nese dedim uyuyup kalmış oda işte bana güven gerisi bana bırak dedi
sizce gitmeli miyim tanışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…