Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ho$buldum canim
cok $ükür iyiyim , dün tüm gün benimkiyle mesajla$tim 300lerin bitmesine de son 38 kaldi

sen nasilsin canim , nasil gidiyo $afagin da baya azaldi

iyim ben de canım idare ediyorum işte... oo ne güzel maaşallah canım evet şafağımız 90 bugün, ama iyice bunaldık artık telefonda bile konuşamaz olduk biz canım ya biran önce bitsin de gelsin die dua ediyoruz :26:

ho$buldum canim
cok $ükür iyiyim , dün tüm gün benimkiyle mesajla$tim 300lerin bitmesine de son 38 kaldi

sen nasilsin canim , nasil gidiyo $afagin da baya azaldi

hoşgeldinn cicimmmmmm
maşallahhh şafağınaa
aramıza geldin yenidenn sevindim canım benimmm
smilelerimizde gelmişş
ama şeniz hala yokk

daha iyi oluruz in$allah daha pek bi$ey yok ama dü$ünüp iki hafta üst üste mesaj atmasi beni cook mutlu etti ALLAHa cok $ükür
Rabbim yardimciniz olsun canim tabi 370 gün gecti kolay gecmemi$tir bu günler bunaldiniz haliyle
ama az daha sabir canim 100den geri sayim ba$lami$ cok $ükür

Kizlar ben kaciyorum... optum hepinize.. tekrar tsk ederim canolarrrrrrr.. beni yalniz birakmadiginiz icinnnn
tekrar gecmi$ olsun babyke görü$ürüz canim

evet canım çok zor geçti, en son şubatta gördük birbirimizi, telefon artık boş gelmeye başladı, tamam birbirimizin sesini duymak güzel bişey ama hep aynı naber nasılsın nasıl gidiyo muhabbeti yap dur, o da sıkmaya başladı artık biran önce bitmeli artık başka yolu yok...
sizin de aranız iyi gibi duruyo canım maaşallah sevindim senin adına, düşünüp msj atmış olması bile çok güzel ne günler geöçirdin sen de

ladycim siz askerinle arayı düzelttiniz mi cnm?
ben kaçırmışım ne oldu?
yok pissy'm hani 1 ay önce konu$mu$tum da biz ne olcaz gibisinden askerden gelince oturup konu$alim bunlari demi$ti
bende kendimi geri cekmi$tim , gecen hafta i$te msj atmi$ti cevaplamadim
dün yine yazdi bende cvp verdim aksama kadar mesajla$tik
ben ba$kasi var diye ihtimal veriyodum ama memlekette bekleyeni olmadigini da söyledi samimi bi $ekilde

hoşgeldinn cicimmmmmm
maşallahhh şafağınaa
aramıza geldin yenidenn sevindim canım benimmm
smilelerimizde gelmişş
ama şeniz hala yokk
ho$buldum fistiiiim "$eniz" ben öpereeem böle kendi kendime smiley olmasada
hep aranizdaydim canim hele de en cok senin ba$indaydim $afak saymaya ara vermi$tim tekrar ba$liyorum

hamarat kızımızzzz
ahh incime cekmi$im i$te

seni cok iyi anliyorum canim uzaktan ili$ki yürütmek kolay degil
in$allah bu son 3 ay hemen gecer de kurtulursunuz
sagol tatlim in$allah gün gectikce daha da iyi olur - dua eden smiley - evet dü$ünüp msj atmasi bile cok güzel benim icin , cok $ükür Rabbime

ho$buldum fistiiiim "$eniz" ben öpereeem böle kendi kendime smiley olmasada
hep aranizdaydim canim hele de en cok senin ba$indaydim $afak saymaya ara vermi$tim tekrar ba$liyorum

ahh incime cekmi$im i$te

aaa bak bak ne dioo en çok benm başımdaymış nasıl söz o öleeee

hahaa amann ladiymm bana çekmee.. annem sana çekmemi çok isterdi eminimm amaaaa hahahaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…