- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.861
son 6 ay cnm biraz daha sıkacağım dişimi nnapalım artık çoğu bittiii şafak 198 4 ay sonra plakalardaım böle avutuom kendimi cnm dün gece msn saat4 de kadar konuştukkk öle romantikti kiiii aşkım yerim ben onu nasılda gözlerini ayırmadan bnm ona bakışımı izlior napıon sen diom senn o güzel gözlerine bakıorum dediiiiiöyle oluncada hiç uykudan anlamıyor insan inşallah uyursun akşama canım
ohhhh ne güzel canım keşke hiç dönmeseler askeriyeye
Fazla özelde sormayin haa... Askerim zaten kiziyo :)))
fazla özel sorcam perom bananeFazla özelde sormayin haa... Askerim zaten kiziyo :)))
son 6 ay cnm biraz daha sıkacağım dişimi nnapalım artık çoğu bittiii şafak 198 4 ay sonra plakalardaım böle avutuom kendimi cnm dün gece msn saat4 de kadar konuştukkk öle romantikti kiiii aşkım yerim ben onu nasılda gözlerini ayırmadan bnm ona bakışımı izlior napıon sen diom senn o güzel gözlerine bakıorum dediiiiiçok özlemişim yaaa çokkk onsuz hayat anlamsızzzz inş yaza temelli kavuşuoz ayrılmamak üzere
inşallah canım geçiyor zaman siz gideceksiniz sonra biz gitcez mayısta yanında sevdiçeğin az kaldı
neye kızıyor kız
fazla özel sorcam perom banane
tamam tamam az özel sorcamHadi be ordannnnn Gözde...
Canim buraya takilmami pek istemiyor.. internet ortamini güvenmiyo :)
Gecen carsi izninde gene konu buradan acildi..
Yaww dedim bir gir bak safak topigine..
Sifremi verdim girdi.. Bi oku dedimm.. sanki kotu biseymi yapiyoz..
Hmmm baktii boyle.. Eh erkek olursa dedi? Erkek olursa, dumenden nisanlim askerde dedigi zaman bizde sadece allah kavustursun deriz dedim..
okadarda özele girmiyozki dedim..
Iyi dedi askerlik bitsin , uyeligini iptal edersin dedi..
Hadi len dedim.. ozaman hamile bebis topigine katilacam dedim..
Bir kac sayfa okudu ve zorla tmm dedi..
Zamani öldürmek icin giriyosun ok dedi.. ama icten istemiyor biliyorum..
Onun icin dedim canolar
Gózdecim, kimse isim yollamiyoraa.. kendi kafandan isimler yaz bence?
Nede olsa kac kez ozelden isim yaz dedin? Yada iptal edecez bunu
aynen yapacak bişiy yok artıkkkk bnm seçmemi istiosanız seçerim istemiosanız konuyu kapattırırım konu sorumlusuna kızlarrr
peki cnm öle yapıcam kısa dönem uzun dönem birlikte koyucam listeye tmm mı kızlarrrKuzumm bence listeye kafana göre isimleri yaz..
zaten kimin koltuğa oturcağını yine biz seçiyoruz..
slm kızlar nasılsınız ben gıremıyorum fazla nbu aralar ustabırlıgımız hakkarı orda askerı olan varmı
günaydın kızlar şafak 106
Günaydın kızlarrrrrrrrr 3buçuk günlük tatil süperdiii..ama şimdi işe gelmek
Ekim de bitti şükürler olsun.Hoşgelmiş Aralıkkkk
hayırlısı olsun canım inşallah sağ salim gelir
günaydın canım maşşallah şafağına
peki cnm öle yapıcam kısa dönem uzun dönem birlikte koyucam listeye tmm mı kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?