Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oh canım ii yapmışsın gözünaydın..nasıl peki şimdilik geçen msnde görüştüğünz gibimi tavrı yoksa normale dönmüşmü canım

evet canim iste bi ay önceydi o olay :31: o günden beri de msnde hic karsilasmadik, msjlasmiyoduk da
sagol canim :16: iyi geldi valla bayaa özlemistim dayanamiyodum artik
ah herzamanki odun benimki iste :6: öyle normaldi fena degildi iste , hayatinda kimsenin olmadigini ögrenmis oldum mesela , birde okulda felan fazla takilma diye kücücük bi kiskanclik oldu :17:
ama tabi odunlugu da oldu yine :22: neyse buna da cok $ükür ya :)

evet cnm giremiyodu ailesi yüzünden ya yarin ins. gelir

evet canim iste bi ay önceydi o olay :31: o günden beri de msnde hic karsilasmadik, msjlasmiyoduk da
sagol canim :16: iyi geldi valla bayaa özlemistim dayanamiyodum artik
ah herzamanki odun benimki iste :6: öyle normaldi fena degildi iste , hayatinda kimsenin olmadigini ögrenmis oldum mesela , birde okulda felan fazla takilma diye kücücük bi kiskanclik oldu :17:
ama tabi odunlugu da oldu yine :22: neyse buna da cok $ükür ya :)

evet cnm giremiyodu ailesi yüzünden ya yarin ins. gelir

o odunluk bizdede var canım merak etme hepsinde illaki oluyo zaten..bida üzmesin seni:9:askerlik psikolojisyle naptıklarını bilemiyolar bazen..neyseki düzelmiş sevindim canım:9: ha buarada avatarını değiştir artık be canım gülsün yüzün:29:

o odunluk bizdede var canım merak etme hepsinde illaki oluyo zaten..bida üzmesin seni:9:askerlik psikolojisyle naptıklarını bilemiyolar bazen..neyseki düzelmiş sevindim canım:9: ha buarada avatarını değiştir artık be canım gülsün yüzün:29:

benimki oscar ödülünü hakediyo bu konuda :65:
mehabbet & thetis arkadaslarimiz yakindan sahit oldular mesajlara da :60: inan onlar bile onaylar bunu
bakalim zaman ne göstericek merakla bekliyorum :38:
tamam canim hos bi resim bulunca eklerim :) dikkat etmiyodum pek
sende ne var ne yok :3:

Son düzenleme:
benimki oscar ödülünü hakediyo bu konuda :65:
mehabbet & thetis arkadaslarimiz yakindan sahit oldular mesajlara da :60: inan onlar bile onaylar bunu
bakalim zaman ne göstericek merakla bekliyorum :38:
tamam canim hos bi resim bulunca eklerim :) dikkat etmiyodum pek
sende ne var ne yok :3:

sen benimkilere bi bak ozaman canım:24::36:bendende iilik şükür canım.benimkide yine bugün ççarşı iznindeydi msnde görüştük işte kırklareli çıktı diye morali çok bozuk sürekli onu rahatlatmak için uğraştım.inş üzüldüğümz gibi olmaz..hepimiz için hayırlısı canım:9:

sen benimkilere bi bak ozaman canım:24::36:bendende iilik şükür canım.benimkide yine bugün ççarşı iznindeydi msnde görüştük işte kırklareli çıktı diye morali çok bozuk sürekli onu rahatlatmak için uğraştım.inş üzüldüğümz gibi olmaz..hepimiz için hayırlısı canım:9:

oo ne güzel canim görüsmeniz güzel olmus :34: ben en son ramazan bayraminda görmüstüm ya msnde :28:
in$allah cok iyi bi yer olur canim en hayirlisi neyse o olsun :16: tatlim ben simdi müsadenle cikiyorum yarin grsrz yine cok öptüm seni

bitiyor canım bitiyor mreak etme daha dün gbi hatırlıyorum şafak:458 dediğini
nasılsın bebişim
Heyaa.. haklisin canim..
Ben fazal ii degilim :((
Askerim 1, 2 saate kadar ameliyat olucak..
Bu zor gununde yaninda olmadigim icin cok uzgunum..
Insallah iyi gecer ve ameliyattan sonra hemen ayaga kalkabilir :(((

Sen nasilsin cnm.. kaanla aran nasil.. görüsmeniz nasildi :) mehtabin 1 di :)))

Günaydınnn Kızlarrrrrrrrr
Nasılsınızzz ?
Hepinize çok güzel bir hafta diliyorumm
Ben gecedden kötü rüyalarla başladım güne ama sabah sevgilim düzeltti moralimii
Şafağım 26 :54:
Insallah hepimizi icin iyi bir hafta olur cnm..
Allah allah senin ruyalarin herzaman hafta sonu galiba..
Duani okuyormusun cnm uyumadan önce?

Masallah cnm $afaginaa

Bu arada bazi ifadeler gitmis yaaa.. uyuz oldum.. bayrakli, dua eden vs :28:

Insallah hepimizi icin iyi bir hafta olur cnm..
Allah allah senin ruyalarin herzaman hafta sonu galiba..
Duani okuyormusun cnm uyumadan önce?

Masallah cnm $afaginaa

Bu arada bazi ifadeler gitmis yaaa.. uyuz oldum.. bayrakli, dua eden vs :28:

Kuzum valla rüya görmek istemiyorum yaa:28:
Yatmadan önce Ayete-l kürsü okur yatarım hep..
Evet ya smileler gittiği gibi isimleride numaralandırılmış..:41:

Heyaa.. haklisin canim..

aaa geçmiş olsun canım neden ameliyat olucak eşin
umarım bir an önce toparlar kendini olsun üzülme canım ya iyi olsunda

bend ehiç ii değilim kaanla görüşmedim perşembe günü çok yağmur yağıyordu vve o gün ben regl oldum çok sancım ağrıdı ne yesem çıkarıyordum buluşamadık dünde tartıştık yine başa döndükk offf sinir oluyorum varya bi yandan evdekiler bi yandan kaanın ailen de ailen demesi.valla kuzenimle konuşuyorum bömle böle dedi ne diyim diyorum artık cümle bile kuruyamıyorum kafayı yedim perşembeden beri hastayım gündüz regl oldum akşam grip cumartesi boğaz ağrısı,öksürük bugünde iş başı hatasonuda görüşemedik hastasın boşver çıkma dedi
evde kimse yoktu sıkıldım dedim gelim dedi gel dedim geliyorum dedi bend ehazırlandım sonra çıktım dışarı dedim şaka demez mi:22:bir sinirlendim bende ablamın arkjadaşına gidiyorum dedim oda bu sefer hastasın diye biz buluşmayı iptal ediyoz sen sağa sola gitmkten geri kalmıyosun dedi iileşmek için hiçbişey yapmıyorsun iaçda kullanmıyorsun dedi 7/24 hastasın ben seni ne zaman ii görücem dedi:50:bend ededim bu hastalık canım gelsem bu sefer sana bulaşır dedim senden gelen herşeye razıyım ben dedi bu hafta izin alamaz mıısn veya yarım gün dedi
ya çok mu ilgisinden yoksa bitirme için mi uğraş içinde nedir ben anlamıyorum abinler iizn vermiyor idye buluşmuyalım mı dedi yahu abim psikopat dedim görse büyük sorunlar yaşanır dedim ya bilmicekler mi sonunda zaten ne yapalım yani dedim şuraya bak kaç gündür görüşemiyız ya bu ilişkiyi nasıl yürütmetyi bekliyorsun dedi bende gittiği yere kadar yani dedim sonunda bunu sölemek düşüyor dedim oda haklısın sen bildiğin gibi takıl bend ebildiğim takılım gittiği yere kadar hiçbir uğraşada girmededibabykem bir akıl
ver bana

Aşkıma dün siyah bi pantolon aldımm
Gride kazak almıştım
Siyah hediye paketi yaptımm Paketin üzerine kırmızı süs yerleştirdmm
Kırmızı zarflı bi mektup yaptımm...
İnşallah aldıklarım ona olur ve beğenir yaa

ne iyi etmişsin canım
sevgilisi ne alırsa alsın beğenir canım merak etme

maşallah.şagfağına canım seninde rüyalardan çektiğin nedir be kuzum hayırdır inş.dua okuda yat

ne iyi etmişsin canım
sevgilisi ne alırsa alsın beğenir canım merak etme

maşallah.şagfağına canım seninde rüyalardan çektiğin nedir be kuzum hayırdır inş.dua okuda yat

Saol tatlım...
Valla sorma yaa... Rüyamda eski kız arkadaşlarıyla uğraşıyodumm Neyse hayırlara çıksın..

Tatlım yazını okudum sende azcık daha sabret bakalım şimdi işi falan yok ya kafayı takıcak yer arıyordur.. Ama ailen demesine sinir oluyorum.. Ne demek ya.. Benimki hele bi desin bak noluyo. Ailene laf söylemesine izin verme tatlımm

Heyaa.. haklisin canim..

Babykemm kuzum geçmiş olsun tekrardan..Hiç üzülme bundan sonra ağrısı falan olmıcak öyle düşün..
Tez zmanda iyileşir inşallah kocacınn :nazar:

Kuzum valla rüya görmek istemiyorum yaa:28:
Yatmadan önce Ayete-l kürsü okur yatarım hep..
Evet ya smileler gittiği gibi isimleride numaralandırılmış..:41:
Hmmmm vallaha ben hic ruya görmem.. belki ayda 1..
Cözüm falan bilmiyorum vallaha :((

aaa geçmiş olsun canım neden ameliyat olucak eşin
umarım bir an önce toparlar kendini olsun üzülme canım ya iyi olsunda

bend ehiç ii değilim kaanla görüşmedim perşembe günü çok yağmur yağıyordu vve o gün ben regl oldum çok sancım ağrıdı ne yesem çıkarıyordum buluşamadık dünde tartıştık yine başa döndükk offf sinir oluyorum varya bi yandan evdekiler bi yandan kaanın ailen de ailen demesi.valla kuzenimle konuşuyorum bömle böle dedi ne diyim diyorum artık cümle bile kuruyamıyorum kafayı yedim perşembeden beri hastayım gündüz regl oldum akşam grip cumartesi boğaz ağrısı,öksürük bugünde iş başı hatasonuda görüşemedik hastasın boşver çıkma dedi
evde kimse yoktu sıkıldım dedim gelim dedi gel dedim geliyorum dedi bend ehazırlandım sonra çıktım dışarı dedim şaka demez mi:22:bir sinirlendim bende ablamın arkjadaşına gidiyorum dedim oda bu sefer hastasın diye biz buluşmayı iptal ediyoz sen sağa sola gitmkten geri kalmıyosun dedi iileşmek için hiçbişey yapmıyorsun iaçda kullanmıyorsun dedi 7/24 hastasın ben seni ne zaman ii görücem dedi:50:bend ededim bu hastalık canım gelsem bu sefer sana bulaşır dedim senden gelen herşeye razıyım ben dedi bu hafta izin alamaz mıısn veya yarım gün dedi
ya çok mu ilgisinden yoksa bitirme için mi uğraş içinde nedir ben anlamıyorum abinler iizn vermiyor idye buluşmuyalım mı dedi yahu abim psikopat dedim görse büyük sorunlar yaşanır dedim ya bilmicekler mi sonunda zaten ne yapalım yani dedim şuraya bak kaç gündür görüşemiyız ya bu ilişkiyi nasıl yürütmetyi bekliyorsun dedi bende gittiği yere kadar yani dedim sonunda bunu sölemek düşüyor dedim oda haklısın sen bildiğin gibi takıl bend ebildiğim takılım gittiği yere kadar hiçbir uğraşada girmededibabykem bir akıl ver bana
Canim benim.. cok üzülüyorum yaaa.. Pfff neden böyle yapiyor sana ya?
Hem geliyorum diyo hemde $aka diyo.. öyle seymi olur.. cocukmusunuz..
Ondan sonra hatasini kabul ediyo ve güzel laflarla düzeltmeye calisiyor sanki..
Canim benim düsüncemi biliyorsun.. Bisey söylemek istemiyorum..
Kimse seni üzemeye hakki yok.. Sadece bunu diyorum..

Bu arada gecmis olsun.. Benimde bogazlarim cok agriyo.. sesim degisti..

Askimin özel bir rahatsizligi var.. cok korkuyordu hayatim ya.. insallah öglen yuruyebilir telefona.. sesini duyamazsan naparim ben.. gelemezsem dedi 2 saatte bir dene dedi.. taki ayaga kalkana kadar..
Pff saat 15de aricam.. Melegim o benim ya
Allah yardimcisi olsun

Aşkıma dün siyah bi pantolon aldımm
Gride kazak almıştım
Siyah hediye paketi yaptımm Paketin üzerine kırmızı süs yerleştirdmm
Kırmızı zarflı bi mektup yaptımm...
İnşallah aldıklarım ona olur ve beğenir yaa
Ayy ne güzel hep birbirinize hediyeler yolluyorsunuz..
Masallah size canim.. Allah bozmasinnn.. Hediyeler icinde ikinizde bogulun :))
herzaman böyle devam eder insallah :16:

Back