Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ahh canım benim yaa inşallah duyarsın aşkının sesini...
Hehee boğulmayalımm kızz.. Severim ben hediye vermesini süsler püsler öle veririmm hepp.. Tabi inşallah böle güzel devam ederiz.. Benim koca nazlı bebeğimm fazla naz yapmasa süper olcak.. Benden nazlı valla..Dün; annenden istemeye gelicem az kaldı.. Öğren kahve yapmasını falan dedim gülüyoo ..

günaydın kızlar maşşallah erkencisiniz

Günaydın tatlımm... Malum iş başııı erken olunca erkenden damlıyoruz bizdee

hayırdır inşallah bilinöaltı mı acaba konuştun mu veya düşündün mü hiç genelde bende gün içinde düşünim riya olarak görürüm onu ya
yok canım yanlış anlamışsın veya ben yanlış yazdım o hep ailen diyor ben kaana sinir oluyorum sadece buluşma sorunumuz var ypksa süper bir ilişki ya sinir oluyorum

Insallah canim yaa.. hahahahahahahaha ayyyy alemsiniz vallahaaa... masallah askinizaa

Tsk ederim canim..

Hakkinizda hayirlisi cnmm

bugün uyuyasım var deli gibi saat 6 da kalktım alışkanlık diye 1 saat var diyip yattım yatmaz olaydım sersem gibiyim nasıl

bugün uyuyasım var deli gibi saat 6 da kalktım alışkanlık diye 1 saat var diyip yattım yatmaz olaydım sersem gibiyim nasıl

Hehehe.. valla sabaha kadar kaç kere uyandım bilmiyorum her kalktıımda benmkine msj attım hiç uyumamışsın diyor.. rezil bir uykuydu yanii lanet rüyalar uyutmadı beni.. bu akiam uyurum inşallahhh

Hehehe.. valla sabaha kadar kaç kere uyandım bilmiyorum her kalktıımda benmkine msj attım hiç uyumamışsın diyor.. rezil bir uykuydu yanii lanet rüyalar uyutmadı beni.. bu akiam uyurum inşallahhh

öyle oluncada hiç uykudan anlamıyor insan inşallah uyursun akşama canım

görüştük cnm branch ' a gittiikkkk süperdiii süperr

ohhhh ne güzel canım keşke hiç dönmeseler askeriyeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…