- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.841
Ahh canım benim yaa inşallah duyarsın aşkının sesini...Askimin özel bir rahatsizligi var.. cok korkuyordu hayatim ya.. insallah öglen yuruyebilir telefona.. sesini duyamazsan naparim ben.. gelemezsem dedi 2 saatte bir dene dedi.. taki ayaga kalkana kadar..
Pff saat 15de aricam.. Melegim o benim ya
Allah yardimcisi olsun
Ayy ne güzel hep birbirinize hediyeler yolluyorsunuz..
Masallah size canim.. Allah bozmasinnn.. Hediyeler icinde ikinizde bogulun :))
herzaman böyle devam eder insallah
günaydın kızlar maşşallah erkencisiniz
Günaydin bluecim
Saol tatlım...
Valla sorma yaa... Rüyamda eski kız arkadaşlarıyla uğraşıyodumm Neyse hayırlara çıksın..
Tatlım yazını okudum sende azcık daha sabret bakalım şimdi işi falan yok ya kafayı takıcak yer arıyordur.. Ama ailen demesine sinir oluyorum.. Ne demek ya.. Benimki hele bi desin bak noluyo. Ailene laf söylemesine izin verme tatlımm
Hmmmm vallaha ben hic ruya görmem.. belki ayda 1..
Cözüm falan bilmiyorum vallaha(
Canim benim.. cok üzülüyorum yaaa.. Pfff neden böyle yapiyor sana ya?
Hem geliyorum diyo hemde $aka diyo.. öyle seymi olur.. cocukmusunuz..
Ondan sonra hatasini kabul ediyo ve güzel laflarla düzeltmeye calisiyor sanki..
Canim benim düsüncemi biliyorsun.. Bisey söylemek istemiyorum..
Kimse seni üzemeye hakki yok.. Sadece bunu diyorum..
Bu arada gecmis olsun.. Benimde bogazlarim cok agriyo.. sesim degisti..
Askimin özel bir rahatsizligi var.. cok korkuyordu hayatim ya.. insallah öglen yuruyebilir telefona.. sesini duyamazsan naparim ben.. gelemezsem dedi 2 saatte bir dene dedi.. taki ayaga kalkana kadar..
Pff saat 15de aricam.. Melegim o benim ya
iş bulamıyor sanırım ondan bana patlıyor hayır ortada bişey yokken konuyu buraya getirmesine anlam veremiyorum ben dedim saol ağlatmayı becerdin beni dedim bende şu an bomba gibiyim ya sorma dedi
saol canım ıhlamur,ppatya iç ilerlemeden canım
inşallah sesinizi duyarsınız moreliniz yerine yerine gelir canım benim çok çok geçmiş olsun
mervecim günaydın canım nasılsın
Allah yardimcisi olsun
Ayy ne güzel hep birbirinize hediyeler yolluyorsunuz..
Masallah size canim.. Allah bozmasinnn.. Hediyeler icinde ikinizde bogulun :))
herzaman böyle devam eder insallah
Insallah canim yaa.. hahahahahahahaha ayyyy alemsiniz vallahaaa... masallah askinizaaAhh canım benim yaa inşallah duyarsın aşkının sesini...
Hehee boğulmayalımm kızz.. Severim ben hediye vermesini süsler püsler öle veririmm hepp.. Tabi inşallah böle güzel devam ederiz.. Benim koca nazlı bebeğimm fazla naz yapmasa süper olcak.. Benden nazlı valla..Dün; annenden istemeye gelicem az kaldı.. Öğren kahve yapmasını falan dedim gülüyoo..
Günaydın tatlımm... Malum iş başııı erken olunca erkenden damlıyoruz bizdee
Tsk ederim canim..hayırdır inşallah bilinöaltı mı acaba konuştun mu veya düşündün mü hiç genelde bende gün içinde düşünim riya olarak görürüm onu ya
yok canım yanlış anlamışsın veya ben yanlış yazdım o hep ailen diyor ben kaana sinir oluyorum sadece buluşma sorunumuz var ypksa süper bir ilişki ya sinir oluyorum
Ahh canım benim yaa inşallah duyarsın aşkının sesini...
Hehee boğulmayalımm kızz.. Severim ben hediye vermesini süsler püsler öle veririmm hepp.. Tabi inşallah böle güzel devam ederiz.. Benim koca nazlı bebeğimm fazla naz yapmasa süper olcak.. Benden nazlı valla..Dün; annenden istemeye gelicem az kaldı.. Öğren kahve yapmasını falan dedim gülüyoo..
Günaydın tatlımm... Malum iş başııı erken olunca erkenden damlıyoruz bizdee
Tsk ederim canim..
Hakkinizda hayirlisi cnmm
bugün uyuyasım var deli gibi saat 6 da kalktım alışkanlık diye 1 saat var diyip yattım yatmaz olaydım sersem gibiyim nasıl
Dur daha kocaman bir gün varr... neler olur bilemezsin :)))
babykem bu akşam saat 7den sora seniii çok özel koltuğuna bekliorum tatlım
Ahh askerinle bulusmayami gideceksin? hafta sonu görmedinmi? ilk bulusmamiiii heytt uleynnn heyecan varmi heyecan?
Vayyy vayyyy süper!!!görüştük cnm branch ' a gittiikkkk süperdiii süperr
Vayyy vayyyy süper!!!
iyi gezmeler bugunde :))
Hehehe.. valla sabaha kadar kaç kere uyandım bilmiyorum her kalktıımda benmkine msj attım hiç uyumamışsın diyor.. rezil bir uykuydu yanii lanet rüyalar uyutmadı beni.. bu akiam uyurum inşallahhh
görüştük cnm branch ' a gittiikkkk süperdiii süperr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?