- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.821
oh canım ii yapmışsın gözünaydın..nasıl peki şimdilik geçen msnde görüştüğünz gibimi tavrı yoksa normale dönmüşmü canım
evet canim iste bi ay önceydi o olayo günden beri de msnde hic karsilasmadik, msjlasmiyoduk da
sagol canimiyi geldi valla bayaa özlemistim dayanamiyodum artik
ah herzamanki odun benimki isteöyle normaldi fena degildi iste , hayatinda kimsenin olmadigini ögrenmis oldum mesela , birde okulda felan fazla takilma diye kücücük bi kiskanclik oldu
ama tabi odunlugu da oldu yineneyse buna da cok $ükür ya :)
evet cnm giremiyodu ailesi yüzünden ya yarin ins. gelir
o odunluk bizdede var canım merak etme hepsinde illaki oluyo zaten..bida üzmesin seniaskerlik psikolojisyle naptıklarını bilemiyolar bazen..neyseki düzelmiş sevindim canım ha buarada avatarını değiştir artık be canım gülsün yüzün
benimki oscar ödülünü hakediyo bu konuda
mehabbet & thetis arkadaslarimiz yakindan sahit oldular mesajlara dainan onlar bile onaylar bunu
bakalim zaman ne göstericek merakla bekliyorum
tamam canim hos bi resim bulunca eklerim :) dikkat etmiyodum pek
sende ne var ne yok
sen benimkilere bi bak ozaman canımbendende iilik şükür canım.benimkide yine bugün ççarşı iznindeydi msnde görüştük işte kırklareli çıktı diye morali çok bozuk sürekli onu rahatlatmak için uğraştım.inş üzüldüğümz gibi olmaz..hepimiz için hayırlısı canım
Günaydin canim.. evet yaaaaa... bitsin artik bu hasret beaaa.. yetti gariigünaydın kızlarr
waoooooooooovvvvvvvvvv bebişim maşallah şafağına son 8 ün 100 lere güle güle demeye
Günaydin canim.. evet yaaaaa... bitsin artik bu hasret beaaa.. yetti garii
Heyaa.. haklisin canim..bitiyor canım bitiyor mreak etme daha dün gbi hatırlıyorum şafak:458 dediğini
nasılsın bebişim
Insallah hepimizi icin iyi bir hafta olur cnm..Günaydınnn Kızlarrrrrrrrr
Nasılsınızzz ?
Hepinize çok güzel bir hafta diliyorumm
Ben gecedden kötü rüyalarla başladım güne ama sabah sevgilim düzeltti moralimii
Şafağım 26
Insallah hepimizi icin iyi bir hafta olur cnm..
Allah allah senin ruyalarin herzaman hafta sonu galiba..
Duani okuyormusun cnm uyumadan önce?
Masallah cnm $afaginaa
Bu arada bazi ifadeler gitmis yaaa.. uyuz oldum.. bayrakli, dua eden vs
Heyaa.. haklisin canim..
Ben fazal ii degilim(
Askerim 1, 2 saate kadar ameliyat olucak..
Bu zor gununde yaninda olmadigim icin cok uzgunum..
Insallah iyi gecer ve ameliyattan sonra hemen ayaga kalkabilir((
Sen nasilsin cnm.. kaanla aran nasil.. görüsmeniz nasildi :) mehtabin 1 di :)))
Aşkıma dün siyah bi pantolon aldımm
Gride kazak almıştım
Siyah hediye paketi yaptımm Paketin üzerine kırmızı süs yerleştirdmm
Kırmızı zarflı bi mektup yaptımm...
İnşallah aldıklarım ona olur ve beğenir yaa
ne iyi etmişsin canım
sevgilisi ne alırsa alsın beğenir canım merak etme
maşallah.şagfağına canım seninde rüyalardan çektiğin nedir be kuzum hayırdır inş.dua okuda yat
Heyaa.. haklisin canim..
Ben fazal ii degilim(
Askerim 1, 2 saate kadar ameliyat olucak..
Bu zor gununde yaninda olmadigim icin cok uzgunum..
Insallah iyi gecer ve ameliyattan sonra hemen ayaga kalkabilir((
Sen nasilsin cnm.. kaanla aran nasil.. görüsmeniz nasildi :) mehtabin 1 di :)))
Hmmmm vallaha ben hic ruya görmem.. belki ayda 1..Kuzum valla rüya görmek istemiyorum yaa
Yatmadan önce Ayete-l kürsü okur yatarım hep..
Evet ya smileler gittiği gibi isimleride numaralandırılmış..
Canim benim.. cok üzülüyorum yaaa.. Pfff neden böyle yapiyor sana ya?aaa geçmiş olsun canım neden ameliyat olucak eşin
umarım bir an önce toparlar kendini olsun üzülme canım ya iyi olsunda
bend ehiç ii değilim kaanla görüşmedim perşembe günü çok yağmur yağıyordu vve o gün ben regl oldum çok sancım ağrıdı ne yesem çıkarıyordum buluşamadık dünde tartıştık yine başa döndükk offf sinir oluyorum varya bi yandan evdekiler bi yandan kaanın ailen de ailen demesi.valla kuzenimle konuşuyorum bömle böle dedi ne diyim diyorum artık cümle bile kuruyamıyorum kafayı yedim perşembeden beri hastayım gündüz regl oldum akşam grip cumartesi boğaz ağrısı,öksürük bugünde iş başı hatasonuda görüşemedik hastasın boşver çıkma dedi
evde kimse yoktu sıkıldım dedim gelim dedi gel dedim geliyorum dedi bend ehazırlandım sonra çıktım dışarı dedim şaka demez mibir sinirlendim bende ablamın arkjadaşına gidiyorum dedim oda bu sefer hastasın diye biz buluşmayı iptal ediyoz sen sağa sola gitmkten geri kalmıyosun dedi iileşmek için hiçbişey yapmıyorsun iaçda kullanmıyorsun dedi 7/24 hastasın ben seni ne zaman ii görücem dedi bend ededim bu hastalık canım gelsem bu sefer sana bulaşır dedim senden gelen herşeye razıyım ben dedi bu hafta izin alamaz mıısn veya yarım gün dedi
ya çok mu ilgisinden yoksa bitirme için mi uğraş içinde nedir ben anlamıyorum abinler iizn vermiyor idye buluşmuyalım mı dedi yahu abim psikopat dedim görse büyük sorunlar yaşanır dedim ya bilmicekler mi sonunda zaten ne yapalım yani dedim şuraya bak kaç gündür görüşemiyız ya bu ilişkiyi nasıl yürütmetyi bekliyorsun dedi bende gittiği yere kadar yani dedim sonunda bunu sölemek düşüyor dedim oda haklısın sen bildiğin gibi takıl bend ebildiğim takılım gittiği yere kadar hiçbir uğraşada girmededibabykem bir akıl ver bana
Ayy ne güzel hep birbirinize hediyeler yolluyorsunuz..Aşkıma dün siyah bi pantolon aldımm
Gride kazak almıştım
Siyah hediye paketi yaptımm Paketin üzerine kırmızı süs yerleştirdmm
Kırmızı zarflı bi mektup yaptımm...
İnşallah aldıklarım ona olur ve beğenir yaa
Insallah canim.. Insallah.. baska birsey istemiyorum zatennnnBabykemm kuzum geçmiş olsun tekrardan..Hiç üzülme bundan sonra ağrısı falan olmıcak öyle düşün..
Tez zmanda iyileşir inşallah kocacınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?