- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #98.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam susuuummm hoşgeldin, allah kavuştursun yeniden, bitirip gelsin askerin, allah başka ayrılık yaşatmasın inşallah
dertleşiyoruz canım yaa napalımsenden naber?
kızlarrrr benım safa 299 değilmiş 294muş![]()
![]()
eli mahkum öyle yada böyle bitecek bugünler. zaten son 1 ay şafağa odaklanır askerinde bu tür şeyleri düşünmez direk geleceği güne odaklanır. çoğu zamanı atlattınız bugünleride atlatırsınız. bu durumda sana daha çok destek olmak düşüyor işte... sende yitip bitsende güçlü görünmek zorundasın. sakın ümitsizliğe kapılma güçlü arkadaşım
hoşgeldin susucum
napalım cnm işte dertlerimizi paylaşıyoruz sende ne var ne yok ?
atarsa 4 anacımmmm :lepi:
Bendende iyidir arkdaşlar nolsun.. Yarın okul var
1 hafta sonrada vizeler başlıyo :44:
canım benim aminn hepimizi inşallaahhh..
seni seviyummm![]()
ohhh ne güzel mutluluk dimii..
bikac gun düşmesi![]()
senin de büyük katkın var güçlü olmam da saol canııım iyi ki bulmuşum bu siteyi çok değerli arkadaşlar kazandım, çok büyük destek oluyosunuz, gücüme güç katıyosunuz, teşekkür ederiiiminşallah bundan sonrası çok daha kolay olur, az kaldıkça sıkıştırıyo cidden şafak da asker de
ona güç<vermekten ben sıyırıcam yakında zaten gelince benle uğraşacak
ayyy maaşallah canım yaaa bitti vallaaaa![]()
![]()
ooo kolay gelsin sanaaa, şimdiden başarılar
amiiiinnnnben de seni seviyoruuummm, üzülme seeen bak hep beraber geçiricez bu günleri kavuşucaz sevdiklerimize
![]()
görmedin leyn sen beni:13:canoo
kızlar bişey sorcam ya benim sol mememde ağrı var bastırınca acı hissediyorum?
neden oalbılrıkı
hangı bolumden randevu almam gerekıyor cerrahı meme hastalıklarımı acaba
senin de büyük katkın var güçlü olmam da saol canııım iyi ki bulmuşum bu siteyi çok değerli arkadaşlar kazandım, çok büyük destek oluyosunuz, gücüme güç katıyosunuz, teşekkür ederiiiminşallah bundan sonrası çok daha kolay olur, az kaldıkça sıkıştırıyo cidden şafak da asker de
ona güç<vermekten ben sıyırıcam yakında zaten gelince benle uğraşacak
cnm sende iyi ki varsın, seni be senin gibi değerli başka arkadaşlarımıda tanıdığım için mutluyum. birbirimize destek olmasak bugünler çok daha zor geçerdi.
bitsin kavuşalım aşklarımıza ya bukadar hasretten sonra yani
biz şimdiden basladık anlasmalara pazar kahvaltılarını aşkım hazırlıcak
kızlarrrr benım safa 299 değilmiş 294muş![]()
![]()
kızlar bişey sorcam ya benim sol mememde ağrı var bastırınca acı hissediyorum?
neden oalbılrıkı
hangı bolumden randevu almam gerekıyor cerrahı meme hastalıklarımı acaba
genel cerrahı tatlımm