- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.741
selam kızlar
nasıl geçiyor pazar akşamınız?
cnm biz aşkımla aynı şehirler de deiliz daha cumartesi geldi buraya ilk önce ailesnn yanına gittiii 4 gün orda kaldı yani anlayacağın bugün full beraberdik kahvaltıya fln gittik beraberrrr çok çok güzeldi yarında öğlene kadar çalışcam sora gene beraberizzz böle işteeeeee yarın akşam daaa yemeğe çıkmayı düşünüoz yarın yokum yaaa bu gece burdayım =)
Aleykumselam hoşgeldin canım =)
vakit geçmiyo gibi sanki bugün,
pufffffffffff yaaaa geceler bi dünya oldu vakit geçmioooo
selam kızlar
nasıl geçiyor pazar akşamınız?
Meraba millett
pufffffffffff yaaaa geceler bi dünya oldu vakit geçmioooo
iyiyim bitanem sen nasılsınnnnnnn ?????iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
iyiyim bitanem sen nasılsınnnnnnn ?????
cnm hoşgeldin, nasıl olsun klasik pazar gecesi
sende ne var ne yok?
selam fıstıklar...
iyilik benden de idare eder canlarımdün gece konuştuk nişanlımla o yüzden iyim bugün çok şükür ama kafam karıştı biraz tedirginlik de çöktü, 3 gündür konuşmamıştık dün delirmenin eşiğindeydim, sonra sesini duydum bitti herşey geçti
ama şöyle bi durum var çok yoğunsun dimi arayamıosun eskisi gibi falan dedim de çok sıkıldım artık herşeyden biran önce bitmesini istiyorum sadece sıkmaya başladı artık dedi, anladım ki telefonda da konuşamaz duruma geldik artık özlemden saçmalama modundayız, allah yardımcımız olsun kızlar dua edin bunca zaman dayandık ne kadar zor şartlara biliyosunuz şu 3 ay da kolay geçsin nolur bi terslik olmasın
merhaba hoşgeldin şafak güzeli
cnm bnm böyle olması sende biliyorsun ki normal. 8 aydır sadece telefonda görüşebiliyorsunuz senin alttan alman ve desteğin ile 2 ayda bitti mi herşey ardınızda kalıcak. sen konuşmalarınla askerini toparlarsın ben buna inanıyorum. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış pozitif düşünmeye devam
selam kızlar
Millet napıyosunuzzz
selam canııımmmnasılsın?
merhaba hoşgeldin şafak güzeli
cnm bnm böyle olması sende biliyorsun ki normal. 8 aydır sadece telefonda görüşebiliyorsunuz senin alttan alman ve desteğin ile 2 ayda bitti mi herşey ardınızda kalıcak. sen konuşmalarınla askerini toparlarsın ben buna inanıyorum. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış pozitif düşünmeye devam
inşallah Edacım yaa elimden geleni yapıyorum 11 aydır ama arada benim de böyle düşünceli anlarım oluyo tabii ona belli etmemeye çalışıyorum
inşallah hemencecik geçer şu 3 ay.. elimden geldiği kadar olumsuz düşünmemeye çalışıyorum canım, bitti bitiyor bak azcık kaldı son sabır turları falan dedim ona da dün, bitsin artık yetti herşeyden çok sıkıldım diyo, inşallah daha kötü olmadan bitiririz de gelir :26:
selam kızlar
Millet napıyosunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?