Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sabah 11den beri hep burdasın ne ara buluştunuz

iyiyim bitanem sen nasılsınnnnnnn ?????

cnm hoşgeldin, nasıl olsun klasik pazar gecesi
sende ne var ne yok?

iyilik benden de idare eder canlarım dün gece konuştuk nişanlımla o yüzden iyim bugün çok şükür ama kafam karıştı biraz tedirginlik de çöktü, 3 gündür konuşmamıştık dün delirmenin eşiğindeydim, sonra sesini duydum bitti herşey geçti
ama şöyle bi durum var çok yoğunsun dimi arayamıosun eskisi gibi falan dedim de çok sıkıldım artık herşeyden biran önce bitmesini istiyorum sadece sıkmaya başladı artık dedi, anladım ki telefonda da konuşamaz duruma geldik artık özlemden saçmalama modundayız, allah yardımcımız olsun kızlar dua edin bunca zaman dayandık ne kadar zor şartlara biliyosunuz şu 3 ay da kolay geçsin nolur bi terslik olmasın

selam fıstıklar...

merhaba hoşgeldin şafak güzeli

cnm bnm böyle olması sende biliyorsun ki normal. 8 aydır sadece telefonda görüşebiliyorsunuz senin alttan alman ve desteğin ile 2 ayda bitti mi herşey ardınızda kalıcak. sen konuşmalarınla askerini toparlarsın ben buna inanıyorum. aklına kötü şeyler getirmemeye çalış pozitif düşünmeye devam

inşallah Edacım yaa elimden geleni yapıyorum 11 aydır ama arada benim de böyle düşünceli anlarım oluyo tabii ona belli etmemeye çalışıyorum
inşallah hemencecik geçer şu 3 ay.. elimden geldiği kadar olumsuz düşünmemeye çalışıyorum canım, bitti bitiyor bak azcık kaldı son sabır turları falan dedim ona da dün, bitsin artık yetti herşeyden çok sıkıldım diyo, inşallah daha kötü olmadan bitiririz de gelir :26:

selam canııımmm nasılsın?

hoşbulduk güzel hatunlarımmm

eli mahkum öyle yada böyle bitecek bugünler. zaten son 1 ay şafağa odaklanır askerinde bu tür şeyleri düşünmez direk geleceği güne odaklanır. çoğu zamanı atlattınız bugünleride atlatırsınız. bu durumda sana daha çok destek olmak düşüyor işte... sende yitip bitsende güçlü görünmek zorundasın. sakın ümitsizliğe kapılma güçlü arkadaşım

hoşgeldin susucum

Millet napıyosunuzzz

napalım cnm işte dertlerimizi paylaşıyoruz sende ne var ne yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…