- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.521
tmm cnm boshayallersmile3 kasım gecesı topık acıyore orda benı tepukleyınn canlarımm ben gidiyorummmmmmmm sizde peşimden koşa koşa gelin emmmmiiiii :)))
anaaaa ne güzell teskereye de az kalmış oluoo göndercen mi çıkınca mı vericeksinnhehe yokk devremmm 2 kasım aşkımın doğumgünüüü :asigim:
aminnnnn devremm :Saruboceq:
bu sene güvenemedm kendime seneye gircem bende kpss ye
3 kasım gecesı topık acıyore orda benı tepukleyınn canlarımm ben gidiyorummmmmmmm sizde peşimden koşa koşa gelin emmmmiiiii :)))
sevgi ümmüş neden gelmıyo canım?
sevgimmm de yemişşşş askerliği beekaydirigubbakcemile2
incim devremmm teskere hediyeleri mi hazırlıoonnn yavrummkaydirigubbakcemile3
didem hiç pas vermiosun :umursamaz: :dilcikar:
ne 27si kız bilmiyorumkismile
tabi ki deee uleynnnn :teytey:kankammŞeniz
pas vercektim yavrummsempatiksalakcinni
off efkara bagladım yavrucum slow turkude actım
yarin napıo gezdiniz tozdunuzmuaklinialirimsmile
kankammŞeniz
pas vercektim yavrummsempatiksalakcinni
off efkara bagladım yavrucum slow turkude actım
yarin napıo gezdiniz tozdunuzmuaklinialirimsmile
:jeyyar:
tabi ki deee uleynnnn :teytey:
çok özlemişim ama yaaaa çok da yakışıklı geldi gözüme aşkım allahımm yawrum o bnm onu anası bnm için doğurmuş sankiii yaaaa :jeyyar: çok mutluyum çok opuyorumnanaktanbayanssulusmile ama genede küstüm sana pas vermedin bana :mymeka:
ya şöyle dokunaklı türkü dinleyesim var benimde neler dinliyosun cnm sen ?
ya şöyle dokunaklı türkü dinleyesim var benimde neler dinliyosun cnm sen ?
kaapamazlarr bi an dibimden ayırmıom :hulya: öldürürüm onu valla benden başkası bakamaz ona leynnn :enbuyukkk: hem didom üzülme gelcek artık aşkım bitioo :teytey:sıkı tut enısteyı kapmasınlar yakısıklı olmasın çok lennalsanaalsanasmile
kankam allah bozmasın mutlulugunuopuyorumnanaktan
ya dövme bee dertlıyız dıyoruz anlasana kızımmm sen hasretlık nedır bılırmısın lenn -tatlicadiarzu-
didom sana selami şahinn manyak şarkılarını yollim miii yawruuu :hulya:Cnm ben selami şahin özledim teninin kokusunu dinliyorum çok dokundu beaa:içelim:
türkü dinlerim bende ama çok etkılıyo beni türküler:2:
Cnm ben selami şahin özledim teninin kokusunu dinliyorum çok dokundu beaa:içelim:
türkü dinlerim bende ama çok etkılıyo beni türküler:2:
bizim ark. var radyo dj yi açtım onu dinliom bende bu akşam hareketli gece.. Yabancı hazırlmaış kopuyom p c başındaaa :dance:
kaapamazlarr bi an dibimden ayırmıom :hulya: öldürürüm onu valla benden başkası bakamaz ona leynnn :enbuyukkk: hem didom üzülme gelcek artık aşkım bitioo :teytey:
didom sana selami şahinn manyak şarkılarını yollim miii yawruuu :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?