Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çokkk süper cnm teyzesiii geldi şimdi onun yanında bende fırsat bulmuşken kk ya geldim hemen

sevindim canim yerimseniben iyi etmi$in sende gelmekle

kizlar ya Superisini uzun süredir göremiyorum haberi olan varmi ? bilmiyorumkismile bide meral kac gündür girmiyo o da meraklandiriyo beni bilmiyorumkismile

Ben geldimm
Napıonuzz kızçelerrr
Bugün sevgilime gri bi kazak aldım..
Bana aldığı gömlekle aynı tondaa :icecream:

Yarın siyah gömlek ve siyah bi keten pantolon alıcamm
Sizce nasıl kızlarr.. :1shok:

Hosgeldin canım bende sevgilime gri kazak almıstım içine lacivertli grili spor bi gömlek almıstım kotla cok hos durmustu tabi keten pantolon alcaksan siyahta güzel olur yerimseniben

Ben geldimm
Napıonuzz kızçelerrr

bence gayet güsel canımmm
askere gtmeden bende aynennn öle almıştım sewgilime tabi o zmanlar yanımdaydı birlikte alıodukkkkk:sinifsinif:

kizlar ya Superisini uzun süredir göremiyorum haberi olan varmi ? bilmiyorumkismile bide meral kac gündür girmiyo o da meraklandiriyo beni bilmiyorumkismile

ladycim merhaba meralin msni bende ekliydi yaklasık bir haftadır acmıyor en son geçen gün eski sayfaları okurken bi yazı yazmıs nete buara giremiyorum diye önemli bişey yoktur inşallah bende merak ediyorum:sm_confused:

Hosgeldin canım bende sevgilime gri kazak almıstım içine lacivertli grili spor bi gömlek almıstım kotla cok hos durmustu tabi keten pantolon alcaksan siyahta güzel olur yerimseniben
bak ben öle bi renk düşünmedim hiç canım yaa..Ama siyah daha hoş durur gibime gelio.. mavili bi gömleği var zaten.. kotla onu kombine eder..siyah alıym benn bayanssulusmile
şafaaaaak üüüüüüççççç :)kaydirigubbakcemile

maşallahhh sevgimmm bitmiş bişey kalmamışş hihoyyyt:lepi::teytey::hooray:

sagol tatlım snınde bıtmıs sayılırr..

bence gayet güsel canımmm
askere gtmeden bende aynennn öle almıştım sewgilime tabi o zmanlar yanımdaydı birlikte alıodukkkkk:sinifsinif:

Ahh canım yaa ne güzel..
Benimki bana hediye almıştı ya gri kombin..
Bende gri alayım birlikte giyeris die düşündüm..
İzne geldiğinde ikimizede beyaz converse almıştım onlarda çok iyi olmuştuu
..

Tugbacm nasılsın benim arkadsımın sevgilisi istanbul gata da oda biliosun askeri hastanede yapıyor şöför değil ama cok rahat bizimkiler zaten K1 ehliyeti yani askeri şöförlük ehliyeti aldılar gittikleri yerdede şöför olcaklar büyük bi ihtimal tabi ihtiyaclara göre değişebilir ama sanslı oldugunu söyleyebilirim benim arkadasımla cok rahat konusuyorlar gün boyu nerdeyse :) için rahat olsun :1hug:

Ben geldimm
Napıonuzz kızçelerrr

anouuum süper kiz cok ho$ bi secim olmu$ :lepi:

evet perim yok ne zamandırr yaa ohaoldumsmile
in$allah kötü bi$ey yoktur ya bilmiyorumkismile haber alan olursa yazsin topige , galiba didem büsra felan msnde konu$uyolardi periyle

sağol tatlımmm :hulya:
opuyorumnanaktan

şafaaaaak üüüüüüççççç :)kaydirigubbakcemile
:lepi::lepi: Süper canim ya gecen aklima gelmi$tin sevgi uzun zamandir girmiyo $afagi yakla$ti diye

evet canim benim msnde de var ama uzun süredir girmiyo bilmiyorumkismile galiba erkek karde$i geldi , o gelince giremiyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…