- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.441
özel bisey canim.. bi kac senedir rahatsiz.. ama kurtulacak insallah
gunde 3 tane igne yiyecek poposundan.. ondan daha cok korkuyo :)))
Evet biliyorum .. zaten biziz demedim ben:uhm:.. sizden sonra biziz dedim
ayy caım şimdidenn çok geçmiş olsunnn canım inşallahh rahat bi şekildee atlatırrr...aynı ben işteeeözel bisey canim.. bi kac senedir rahatsiz.. ama kurtulacak insallah
gunde 3 tane igne yiyecek poposundan.. ondan daha cok korkuyo :)))
Evet biliyorum .. zaten biziz demedim ben:uhm:.. sizden sonra biziz dedim
aaa o niyeymişkineee sempatiksalakcinni...devremm siz tam kral devre olmuşunuzzz bu saattee nett flnnn ne ayaksınız kızım sizzzkaydirigubbakcemile
Gelceksinizz canimm.. allahin izniyle hepimiz gelcez o gunlere.. yeni katilan arkadaslar bilee..
butun heryere selam yollucazzzzzolumunekankayizsmile
ne kaldiki senin cnm.. 6 ay.. 9 ay bitirmissiniz masallah
Insallah cnmmm... galiba hava degisimine yollucaklar askimi..ayy caım şimdidenn çok geçmiş olsunnn canım inşallahh rahat bi şekildee atlatırrr...aynı ben işteeeo kadar ameliyat geçirdimm korkmadımm kan verirken bayılıorummm veremiorumm ameliyatta hiç bişey hissetmiosunn narkozuu bi veriolarrr sonraa uyu iğnee düşüncesi beni daha çok gerio vallakaydirigubbakcemile3
ohhh maşallaahhh benimkidee 14 ay tel sokamadıı son 1 ayım dedi bişi olmazz tel soktuu 15 güne yakalattııkaydirigubbakcemile3benimki gazinoyu elinin altına almış durumda devrem biz çokdandır kral devreyi oynuyozz rahattık yani çok şükür
ay hava değişimini yollarlarsa süper olurr..acıdığından değil zaten psikolojik olarak etkileniorum kanımcaaolumunekankayizsmileInsallah cnmmm... galiba hava degisimine yollucaklar askimi..
haftaya ogreniriz insallah.. aman ameliyat ii gecsindee, en önemlisi o..
Ayyy igne deme.. ben daha cok korkuyorum..
askim bana 3 senedir dedi.. kan aldir diye.. bi evlendigimizde verdim..
birde gecen verdim.. zorla yani.. artik cok kizmisti bana. hahaha
ama hic acimadii yaa
:lepi: :lepi: :lepi:selam millet :hulya:
ameliyat kan iğne bayılırım valla şimdi akannehir
ne oldu canım ya
selam millet :hulya:
ameliyat kan iğne bayılırım valla şimdi akannehir
aşkın olmadan nasıl boğazındaaann geçioo hain domdommkaydirigubbakcemile3ahh ahh.. su an askimin cok sevdigi meyveyi yiyorum((
nar((.. tek tek cikarir bardagin icine koyar.. ondan sonra kasiklar...
ahh ahhhhhhhhhh...
canıımmm hoşgeldinnnn allah düşürmesinn ama insanın başına gelincee alışıyorr hiç yapamam asla dediğin şeleri yaptırıosun vallakaydirigubbakcemile3ben 2 günde bir veriorum kan bağısıkllık kazandım artıkk yemek yemek gibi bi ihtiyacım oldu benimkaydirigubbakcemile3evlenirkennn napcaksınn canımmm yenmen lazım bu korkuyuuopuyorumnanaktan
ohhh maşallaahhh benimkidee 14 ay tel sokamadıı son 1 ayım dedi bişi olmazz tel soktuu 15 güne yakalattııkaydirigubbakcemile3
ay hava değişimini yollarlarsa süper olurr..acıdığından değil zaten psikolojik olarak etkileniorum kanımcaaolumunekankayizsmile
merhaba tatlım olumunekankayizsmile
hiç sorma esincim ya benimkisi baya bi kötü, Allah başa getirmesin tabi gelince mecbur kalıyorsun herşeye. kan grubu bile 2007 yılında ehliyet için öğrendim onada yanlız gittim sandalyeden yüzüstü düşüp bayılmışım. direk içim gidiyor ve bayılıyorumi bayıldıktan sonra rahatlıyorum ama öylede bi durum var sempatiksalakcinni
ben size bayılma hikayelerimi anlatsam oohoooo sempatiksalakcinni
annemde diyor; kızım sen nasıl evlenniceksin nasıl çocuk yapıcaksın bilmiyorumkismile
Diş doktoruna gitmek için sakinleştirici almayı düşünüyorum mesela, yanlızda gidemiyorum gürkan'ın gelmesini bekliyorum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?