- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.421
90/3ler ustaya gidincee siz kral devre oluosunuzzturkbayragiYihaaaaaaaaaGeliyoruzzzzzzzzzzz :lepi:
Kizz nezaman oluyozki kral devreeebilmiyorumkismile
Nasilsin bu arada? askerin nasilolumunekankayizsmile
Dogusu batısı yok dogru söylüyorsun hep hayırlısı olsun batıda zorluk cekcekse doguda rahat edicekse dogu olmasına ragzıyım demiştim uzaklıkta beni üzen şey.tüm askerlerimizi Allah bize sağsalim kavusturmak nasip etsin :Saruboceq:
geldi cnmm teyzesi geldi mecbur yanına gittiii bende kendimi buraya attım napım =)devremdden başkası yalan bee
maşallah canım hoşgeldinnn kız seninn askerin gelmedi mi ne işin var burdaakaydirigubbakcemile3
şuuu meselee yaa ailesi tabi onlar da özlüolarr..benim askerim dee teskereyi alınca ilk benim yanıma gelmicek muhtemelen çok bozuluorum ama çaktırmıorummalsanaalsanasmilegeldi cnmm teyzesi geldi mecbur yanına gittiii bende kendimi buraya attım napım =)
iyi akşamlar hoşgeldiin canımbuarada ii akşamlar kızlar..bibakınayım dedim
hmmmm anladim cnm.. kasimda galiba...90/3ler ustaya gidincee siz kral devre oluosunuzzturkbayragi
iyiyim canım valla bendee ders çalışıodum da dinlenim azcık dedim.:kedi:askerim biraz sıkıntılı telefon yakalattıı endişeli birazz konuşmuş komutanıyla fln amaa bakalım beklioruzz sen nasılsın canım?
evet canim biz 89/4 uz.. ondan sonra kral devre 90/1 olucak :)))babykem sizden sonra ki kral devre ben oluom demi 90/1bilmiyorumkismile
devremdden başkası yalan bee
maşallah canım hoşgeldinnn kız seninn askerin gelmedi mi ne işin var burdaakaydirigubbakcemile3
şuuu meselee yaa ailesi tabi onlar da özlüolarr..benim askerim dee teskereyi alınca ilk benim yanıma gelmicek muhtemelen çok bozuluorum ama çaktırmıorummalsanaalsanasmile
iyi akşamlar hoşgeldiin canım
aaaa geçmiş olsun canımmm ciddi bir rahatsızlık değildirr umarımm..olumunekankayizsmile..ben ddaha çok yeni ciddi bi ameliyattan çıktım canımm korkulcak bişey yok merak etmee aşkın zaten hiç bşişeyy anlamıcakk gözünü açıncaa her şey bitmiş olucakkolumunekankayizsmile..ama anlıorum tabiki senii bendee olsam yaanında olmayı isterdimm..gitme şansın yok mu?hmmmm anladim cnm.. kasimda galiba...
ahhh hadi yaa.. uzuldum bak,... insallah komutani iyi olurda.. bisey demez ve yapmaz..
Ben iyi diyim iyi olayim.. Askerim hastanede yatiyoo pazartesi ameliyata girecek..
ilk defa ameliyata girecek.. birazcik korkuyo.. bende tabiki oyle..
bu zor gununde yaninda olamadigim icin baya bir uzgunumm :sinifsinif:
evet canim biz 89/4 uz.. ondan sonra kral devre 90/1 olucak :)))
Az kaldi sizin icinde zaten.. 4 ay falan.. ondan sonra tezkereci siz olacaksiniz
çokk heyecanlıyımmm yaaa ölüceemmm sanki devremm şimdiden ayarladım aşkım gelinceee giyceğim kıyafetleriii sabredemedimsempatiksalakcinniŞeniz sende öle devremmm
kızlarr kafayı yıcem yaaaaa offfff mafoldumben
çokk heyecanlıyımmm yaaa ölüceemmm sanki devremm şimdiden ayarladım aşkım gelinceee giyceğim kıyafetleriii sabredemedimsempatiksalakcinni
özel bisey canim.. bi kac senedir rahatsiz.. ama kurtulacak insallahaaaa geçmiş olsun canımmm ciddi bir rahatsızlık değildirr umarımm..olumunekankayizsmile..ben ddaha çok yeni ciddi bi ameliyattan çıktım canımm korkulcak bişey yok merak etmee aşkın zaten hiç bşişeyy anlamıcakk gözünü açıncaa her şey bitmiş olucakkolumunekankayizsmile..ama anlıorum tabiki senii bendee olsam yaanında olmayı isterdimm..gitme şansın yok mu?
Evet biliyorum .. zaten biziz demedim ben:uhm:.. sizden sonra biziz dedimama şuan en kral devre 89/3 biziz yawrımmmsempatiksalakcinni:lepi:
evet canim biz 89/4 uz.. ondan sonra kral devre 90/1 olucak :)))
Az kaldi sizin icinde zaten.. 4 ay falan.. ondan sonra tezkereci siz olacaksiniz
ya ben ya ben o güne çok önemli sınavım var hem onu düşünüyorum hemde giyiceğim kıyafetleri hazırlıyorum zaten seçim yapma şansı bırakmıyo ki gıcık ( tam gıcık yaşarken nete geldi bu arada hınzırsempatiksalakcinni) illa onun istediği dağıtımtaki kıyafetleri giycekmişim bizim garip takıntılarımız var işte böle
Gelceksinizz canimm.. allahin izniyle hepimiz gelcez o gunlere.. yeni katilan arkadaslar bilee..hala inanamıorum cnm yaaaa şu plakalara bi gelsemyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?