Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yihaaaaaaaaa Geliyoruzzzzzzzzzzz :lepi:
Kizz nezaman oluyozki kral devreeebilmiyorumkismile
Nasilsin bu arada? askerin nasilolumunekankayizsmile
90/3ler ustaya gidincee siz kral devre oluosunuzzturkbayragi

iyiyim canım valla bendee ders çalışıodum da dinlenim azcık dedim.:kedi:askerim biraz sıkıntılı telefon yakalattıı endişeli birazz konuşmuş komutanıyla fln amaa bakalım beklioruzz sen nasılsın canım?

canım mesafesine takılkma rahat diolar..benimkinn kırklareli çıkmış..yakın batı şanslısın demişlerdi .ama yer ii değilmişşimdiden düşünmeye başadık nolucak diye..keşke doğu çıksaydı bundan iidi dio..hayırlısı canım.

geldi cnmm teyzesi geldi mecbur yanına gittiii bende kendimi buraya attım napım =)
şuuu meselee yaa ailesi tabi onlar da özlüolarr..benim askerim dee teskereyi alınca ilk benim yanıma gelmicek muhtemelen çok bozuluorum ama çaktırmıorummalsanaalsanasmile

buarada ii akşamlar kızlar..bibakınayım dedim
iyi akşamlar hoşgeldiin canım

hmmmm anladim cnm.. kasimda galiba...
ahhh hadi yaa.. uzuldum bak,... insallah komutani iyi olurda.. bisey demez ve yapmaz..
Ben iyi diyim iyi olayim.. Askerim hastanede yatiyoo pazartesi ameliyata girecek..
ilk defa ameliyata girecek.. birazcik korkuyo.. bende tabiki oyle..
bu zor gununde yaninda olamadigim icin baya bir uzgunumm :sinifsinif:

aaaa geçmiş olsun canımmm ciddi bir rahatsızlık değildirr umarımm..olumunekankayizsmile..ben ddaha çok yeni ciddi bi ameliyattan çıktım canımm korkulcak bişey yok merak etmee aşkın zaten hiç bşişeyy anlamıcakk gözünü açıncaa her şey bitmiş olucakkolumunekankayizsmile..ama anlıorum tabiki senii bendee olsam yaanında olmayı isterdimm..gitme şansın yok mu?

çokk heyecanlıyımmm yaaa ölüceemmm sanki devremm şimdiden ayarladım aşkım gelinceee giyceğim kıyafetleriii sabredemedimsempatiksalakcinni

ya ben ya ben o güne çok önemli sınavım var hem onu düşünüyorum hemde giyiceğim kıyafetleri hazırlıyorum zaten seçim yapma şansı bırakmıyo ki gıcık ( tam gıcık yaşarken nete geldi bu arada hınzırsempatiksalakcinni) illa onun istediği dağıtımtaki kıyafetleri giycekmişim bizim garip takıntılarımız var işte böle

özel bisey canim.. bi kac senedir rahatsiz.. ama kurtulacak insallah
gunde 3 tane igne yiyecek poposundan.. ondan daha cok korkuyo :)))

ama şuan en kral devre 89/3 biziz yawrımmmsempatiksalakcinni:lepi:
Evet biliyorum .. zaten biziz demedim ben:uhm:.. sizden sonra biziz dedim

aaa o niyeymişkineee sempatiksalakcinni...devremm siz tam kral devre olmuşunuzzz bu saattee nett flnnn ne ayaksınız kızım sizzzkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…