- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
ciddi ciddi sormuş yani bu soruları? inanmadım twitterden baktım. hayır engiiiinn tarih bilgisine bile gerek yok OsmanBey'in heykelinin altındaki tarihe bakınca çok net zaten :)Pelin Batu kimmiş diye baktım da tarih(!) programı sunuyormuş.
gönderme değil, devletlerin kurucularının heykelleri ve devletlerin kuruluş/yıkılış tarihleri yazıyor. doğum/ölüm değilKutsal kitapta hangi kişiler yüzyıl yaşamış?
Ayrıca Osmanbey 1922'de öldü bi göndermemi acaba dicek oldum hani saltanat 1922'de kaldırıldı ya, Osmanlı kurucusu Osmanbey ya. Olabiler mi dedim ama diğerleri neye gönderme ki??
ciddi ciddi sormuş yani bu soruları? inanmadım twitterden baktım. hayır engiiiinn tarih bilgisine bile gerek yok OsmanBey'in heykelinin altındaki tarihe bakınca çok net zaten :)
gönderme değil, devletlerin kurucularının heykelleri ve devletlerin kuruluş/yıkılış tarihleri yazıyor. doğum/ölüm değil
ki bu kadın tarih programlarında konuşuyor? tarihçi diyor kendine. yine dedim, hiç bişi bilmiyosa insan OsmanBey'in altındaki tarihlerden anlar :))Yani doğrum tarihi diye düşününce ne alaka dedim ama doğruya ulaşmak 2 dakika.
Ama bu hatalı bir durum, bilmeyenler onları doğum ve ölüm tarihi olarak görür ve belleğinde öyle kalır, kuruluş ve yıkılış tarihleri olduğu belirtilmeliydi.gönderme değil, devletlerin kurucularının heykelleri ve devletlerin kuruluş/yıkılış tarihleri yazıyor. doğum/ölüm değil
abla bilmeyenler için elbet öyle olmalıydı, ama bu kadın tarihçiyim diyor, yani bu paylaşımı yine yapıp senin yaptığın eleştireyi yazması gerekmiyormu normal şartlarda?Ama bu hatalı bir durum, bilmeyenler onları doğum ve ölüm tarihi olarak görür ve belleğinde öyle kalır, kuruluş ve yıkılış tarihleri olduğu belirtilmeliydi.
ekledim abla kusura bakma unutmuşumBu arada bu haberde niye link yok? Kaynak linki olmazsa konu kapatılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?