Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
loracim nasilsin canim buralardamisin,hic gorusemez konusamaz olduk vallahi ozlettin kendini sen de benim gibi sevincten siteye girmeyi mi unuttun yoksa?:dance:
ben de hamileyim kiz teyze olacan nerelerdesin sesim gelio mu??:sm_cool:
insallah hersey yolunda gider sen de ben de bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz canim...kendine cok iyi bak tmm mi arada gir ya ozledik arayi sogutma :1hug:
öpüyorum canim seni de yegenimi dea.s.
oy...oy...oy...kız sen benim damadımın resmini niye koydun bakem buraya..nazar değdiricen bidenecik damadıma..naniknanik ...bu kk nın hatunları yerler ham yaparlar sonra oğluşumu..sona sana sorarım bakkklava: allah kucağındaki resmini de gösterir inşallah..a.s.
slm canim benim ya hic sorma mide bulantilari kusmalar beni mahvetti.bilgisayara cok fazla bakamiyorum o bile midemi bulandiriyor senin yazini okudum bitanem inan o kadar cok sevindimki isallah bu sefer bebisini cok saglikli bir sekilde kucagina alacaksin ne guzel dogumlarimiz yakin cnm ne zaman doktora gideceksin keseyi gormek icin isallah guzel haberlerle gelirsin canim haberini bekliyorum
canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin..a.s.
bu mide bulantilari beni de ldürüyor vallahi gunun her saati kaziniyor resmen dr a sordun mu san ne onerdi bulanti icin:uhm:
ben bu hafta termin alamam cunku dr seminere gitmis
onumuzdeki hafta gidecegim insallah..
dogumlarimiz yakin olacak insallah kizim olursa seninkine veririm haaaa tmm mi a.s
saka saka,Allah saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin de gerisi olur her zaman...a.s.
sevgiler canim iyi bak kendine tmm mi öpüyrummmmmm
canim ya nedemek valla oglum olursa iyi kaynanalik yaparim valla kizina en cok ne istiyosun kizmi erkekmi yada syole sorayim ne hissediyorsun ruyanda bebek goruyomusun ben haftada iki kez gidiyorum doktora bu cuma yine minik kusumu gormeye gidecem darisi senin basina gormeye yani
loracım allak böle sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip eder inş şu an kaç haftalıksın acaba?