işte k.k daki en yeni saç modelleri

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
41
yazi.php

işte kızlar en son halim.saçım nasıl?yeni yaptırdım söylmesi ayıp biraz pahalı oldu ama en popüler saç modeliymiş.:roflol::roflol::roflol:

Süper olmuşsun canım kaydirigubbakcemile5.Ben de ilk fırsatta yaptıracağım .:nazar::jeyyar:sırnaşık şeyKuaförün kimdi acaba ?ŞenizŞeniz

Son düzenleme:
buda balsuratın saçı.gizliden çektim kendisi bu saçlarının gözükmemesi için peruk takıyor.peruksuz haliiii

8.jpg

7.jpg

buda gönül yarası.ayakkabı sevdası yüzünden ayağına giymeye kıyamadığı için başında taşıyor.

7.jpg

buda duygu2008.kendi birinin resmini çekerken kendisinin paparazzilere yakalandığından haberi yok garibimin..yabangülümden kaçarmı?

yazi.php

işte kızlar en son halim.saçım nasıl?yeni yaptırdım söylmesi ayıp biraz pahalı oldu ama en popüler saç modeliymiş.:roflol::roflol::roflol:

Yabanım canum yaa şu kuaförün adını ver banada bende saç ekleteyim accuk :)Senin Saç modeli harkulade olmuş bukleler ve saç rengi muhteşem :roflol::roflol:

17kk0.jpg

buda rosem.eşiyle samimi bi halde yakaladık.bu arada saçlarını şatosunda eşin yukarı çekmek için uzatıyor.

Rosemmm kızzz bana acı lütfen saçlarından biraz postijlik ver bana yoksa kopartırım yolarım saçlarını :roflol::roflol:

ya bunların bazıları cok korkunc.gece ruyamıza felan gırmesın..kaydirigubbakcemile3

gelll 2009 saç modellerine gel:)
kız anam bu ne böyle...
allah seni davul etmesin emi...
gece gece güldürdün beni...:)

X