- Konu Sahibi ela_gokce__
-
bence iyi doktora olNe güzel darısı benim başıma :) bende bu kış ameliyat olucam ama kime olacağım konusunda çok kararsızım. Doğal görünsün istiyorum. Fotoğrafınız var mı?
gercekten çok güzel olmuşsunuz
bu çok güzel bende yaptım acaba öyle olacakmı benziyorevet cok guzel. onu özellikle belirtmek lazım burun deliklerinin görünmemesi olayını cunku gerçekten hiç hoş durmuyor domuzcuk gibi geliyor bana :) bu burunun duruşu ıdeal mesela. bı de dediğin gibi kavisin ayarında verilmesi de cok önemli öbür türlü kaydırak gibi durursa sonradan pişman olabilirsin çunku artık kucuk ama dogal burunlar moda. ben mesela emre ilhanın tarzını cok begeniyorum her yüze ayrı burun yapması dr.un ne kadar iyi oldugunu ve estetik vizyonunun ne kadar guvenılır oldugunu gösterir bence sonucta dr.un işi estetik. ben şu burnu istiyorum die gidersin ama o burun senin yuzunde nasıl duracak onu öngorecek olan estetik cerrahtır burada da iyi dr. seçme zorunlulugu doguyor bence.
bende merak ediyorum ama bakalaımsadece en alttan 4 foto güzel
öyle mi canım bilmiyodum. Geçen hafta ameliyat oldum yarın alçı çıkacak çok heyecanlıyım.
ben de bakamıyorum yardıma ihityacım varbende sana katılıyımm benimde dolmadı msj sayım bakamıyorum hiç bi resme :)
ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorumBenim burnum darbe almış küçükken ve yamukluk var biraz, biraz da kemerli kemeri ve yamukluğu önden belli olmuyor ve fotoğraflarda da düz gibi, şimdiye kadar içten dıştan hiçbir şekilde ameliyat geçirmedim
Ancak ben profilimden sıkıntılıyım, yani gerçekten bana yandan bakan biri olduğunda rahatsızlık çekiyorum ve benim gibi sosyal birini çok içine kapanık gösteren bir şey bu anormal hareketler
insan kendisinden memnun olamıyor
birkaç sene önce bir doktorla görüştüm ama ameliyat olmaya niyetim yoktu (o nasıl oluyorsa) bana burnumun en kalkık burunlardan olduğunu ama kemerden dolayı bunu göstermediğini, ameliyatta sadece kemer törpülenirse ucunun çok çıkık durucağını söyledi. düşününce, haklıydı da
benim istediğim tabi ki yüz karakterime uygun bir burun, doğal durması, estetik operasyon geçirdiğinin belli olmaması önemli benim için, ama burnumun bu haliyle önden bir sıkıntım yokken duruşunun çok değişmesi de beni korkutuyor kemeri gittiğinde ucu çok çıkık durucaksa, ucunu da güzelce toplayabilecek biri lazım bana
doğal durması için burnumda daha önceden olmayan bir doğallık olsun istemiyorum yani ahahahaha
benım bır ay ıcınde karar verıp amelıyat olmam lazım bu sayfayı okudugunda ıyıce kafam karıstı genelde ıstanbuldakı doktorlardan bahsedılmıs hep ben ankarada yasıyorum... istanbuldakı bı doktora yaptırmam cok zorluk cıkarır mı? ameliyat sonrası ıcındd soruyorum.... ben oyle dusundugum ıcın hep ankaradakılerı arastırdım... hıfzı velıdedeoglu ve kenan atabay arasında kalmıstım sımdı reha yavuzer e de aklım kaydı.... ılk buldugum hıfzı beydı.... onunla ılgılı paylasabılcegınız bı resım varsa lutfen beklıyorummm
Slm ben de ankaradayım ve doktor araştırıyoum sürekli.. Reha yavuzeri ben de duydum çok iyiymiş fakat o İstanbulda..
istanbulda emre ılhan var herkesın yorumu cok ıyıdı tam karar verdım ıstanbulda olsada zorluklara katlanıcam yaptırcam dıye randevu ıcın aradım nısan sonuna verdıler amelıyat ıcınde gun agustosa anca yer varmıs... hayal kırıklıgına ugradım.... sanırım hıfzı velidedeoğluna şubat basında amelıyat olucam.... hıfzı beyle alakalı bı bılgın var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?