- Konu Sahibi ela_gokce__
-
Bu da benim burnum ve çenem :) Her ikisini aynı anda oldum. Doktorum Abdülkadir Göksel. Doğal görünmüyor mu :)
Eki Görüntüle 901130
Eki Görüntüle 901131
Eki Görüntüle 901129
slm,kadınlar klubü burun estetiği konusunda olupta doktor araştırmak cidden kumda iğne aramaya benziyor,çünkü herkes doğal olarak kendi doktorunu tavsiye ediyor,
bence burda önemli olan ,kişinin nasıl bir burun istediği,doğal yüze uyumlu yüzden bağımsız değil ancak güzel bir burun mu,yoksa yüzden bağımsız kendi açısından çoook havalı ideal bir burun mu?
çoook doktor var,ben birçoğunun ismini burda duydum,
ancak burun estetiği insanın ifadesini herşeyini değiştirme riskini kendi içinde barındırdığından nacizane tavsiyem,kişilerin burunlarının öncesini incelemen,estetik olduktan sonra ne kadar zaman geçmiş,burunun oturması en az 6 ayı geçirmekle mümkünde ,buna da mutlaka değerlendir,birde doktorun tecrübesini internet çevre vs ile ölçümlendirmeye çalışın,
gelelim benim hikayeme,ben iki kere burun estetiği oldum,birincisi plastik cerrahtı,ben hem şekil olarak düzelsin istedim hem de deviasyonum vardı..Ameliyat oldum sadece 2 ay kontrollere gittim,burnumun üstüne türk lokumu denen bir madde koymuş ancak burnum iki ay sonra bu maddeyi eritmeye başlamış yani çökme diye tabir edilen durum hafif hafif ben de baş göstermeye başlamış.
Daha öncesinde ismini duyduğum ancak maddi olarak hazır olmadığımdan değerlendiremediğim doktorun ismini tekrar duymaya başladım.
ben de kendisini ziyarete gittim.Kendisi kbb uzmanı Abdülkadir Göksel.
Gayet iyi geçti görüşmemiz.Revizyon olacaktım.ve yaklaşık ilk burun estetiğimin üstünden 8 ay geçmişti ki ben ikinci burun estetiğimi oldum,
Göksel bey de kulak arkasından doku alıp burnuma yerleştirdi,deviasyonumu aldı,yüzüme yakışan daha feminen bir burun yaptı,şu anda 19 ay oldu ben kendisine ameliyat olalı,bir sene boyunca kontrollere çağırdı beni,her zaman her durumda her soruma cevap verdi,hiçbir zaman ulaşılmaz bir hale gelmedi,zaten ailemin doktoru oldu.
profilimde resimlerim var inceleyebilirsin,
Göksel bey,burnu yüzle değerlendiriyor,asla yüzden bağımsız bir burun yapmadığı gibi,hiçbir hastasının burnu birbirine benzemiyor,
Kendisinin kk da ki sayfasında diğer hastalarının resimlerinide görebilirsin,
işin zor,ancak ne istediğini bliyorsan nasıl bir burun istediğini biliyorsan % 50 sini halletmişsin demektir.,kolay gelsin canım
sitede emre ilhana ameliyat olan bikaç kişi buldum burunları gerçekten çok hoş ve doğal olmuş. :) aralarında en çok hoşuma giden burun bu oldumaşallah kusursuz...
Eki Görüntüle 800279
Eki Görüntüle 800280
Eki Görüntüle 800281
Eki Görüntüle 800282
Benim istediğim gibi oldu doğal istemiştim . Ucu kötüydü çünkü. Şuan 12 günlük. cuma bantlar tamamen alınacak. Albümün var arkadaş olarak eklersen eski ve yeni halini görebilirsin.
Size arkadaşlık teklifi gönderdim. Ben de bir süredir bir burun ameliyatı düşünüyorum ve şu anda kendime uygun bir doktor arayışı içersindeyim. Mümkünse teklifi kabul ederseniz resimleri görmek isterim. Çok teşekkürler! :)
merhaba, çok eski bir yazıya cevap vermişsiniz. Albümlerimin çoğunu kaldırdım. Olan resimler 3 aylık halleri.
Şuan burnum 6 aylık :) ve gitgide daha güzel oluyor. İstersen yeni resim mail olarak atabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?