İşte istediğim Doğal Burun ( Resimli) Doğal burun estetiği yapan doktorlar? Yardım..

Bu da benim burnum ve çenem :) Her ikisini aynı anda oldum. Doktorum Abdülkadir Göksel. Doğal görünmüyor mu :)

Eki Görüntüle 901130
Eki Görüntüle 901131
Eki Görüntüle 901129

zyk78 Senin eski halini görünce zaten Abdulkadir Göksel'e hayrann kalmamak mümkün değil.. Benim burun vahim halde hatırlarsan büyük kemerli içler acısı.. TEz zamanda ameliyat olmak istiyorum.. Hasan Fındık a aklım kayıyor fakat bu aralar.. Sanırım desteğe ihtiyacım var. Amacım doğallığı yakalamak şüphesiz.. :S

benim neden resim göremiyorum???

Arkadaşlar bende burnumu yapturmak istiyorum iki doktor buldum ama hakkında pek bilgiye sahip değilim..Prof Dr Burhan Dadaş. ve İlhan Eilmez. Her ikisi hakkında bilgiye sahip olan varsa bana yardımcı olabilirmi.

Arkadaşlar ben de Şubat ayında Prof. Dr. Naci Karacaoğlan'a ameliyat olacağım. Burnum çok sorunlu değil. Deviasyon ve hafif törpüleme olacak. Doğallığının bozulmamasını isteyeceğim. Burada onunla ilgili yorum yapan (olumlu-olumsuz) kimseden fotoğraf göremedim. Ameliyatıma günler kalmasına rağmen halen kafam karışık. Batı Bahat Hastanesi'nde Dr. Mehmet Çifçi varmış. Onunla da görüşmeye gidebilirim. Var mı bir bilgisi olan? Lütfenn

Arkadaşlar öncelikle buraya üye olma sebebim bu yazıyı yazmaktı :)

Forum sayesinde ameliyatımı doktorum Ünal Şahin'e yaptırmaya karar verdim. Burnumda kemik vardı ve ucu düşüktü. Yıllardır yaptırsam yaptırsam diye iç geçirirdim. 20 yaşına gelmeden yaptırıcam dedim ve 20 yaşıma 2 ay kala yaptırdım Bir de benim çenem gerideydi. Yandan güzel bir görüntü yakalamak için doktorumun tavsiyesine uyarak gıdı liposuction ve çene dolgusu da yaptırdım. Çünkü düşününce çene ve burun uyumunun çok önemli olduğunu gördüm. Burnumu minicik yapsa dahi çenem geride olduğu için burun kötü gözükecekti. 17 ocakta oldum ameliyatımı. Daha 1 ay olmadı fakat eski burnumu bilen insanların çoğu anlamadı bile. Çok beyaz bir tene sahibim. Dokunsanız morarırım gerçekten. Kan aldırsam 1-2 hafta morarıklar geçmez öyle diyim size. İnanır mısınız sadece göz altlarımda çok hafif bir morarma oldu. Ben simsiyah olmayı gözlerimi açamamayı bekliyordum. Şişlerim oldu. ki hala var ve doğal tabiki bunlar :)
İsterseniz ayrıntılarını her şeyini çok daha uzun yazabilirim. Ama gerçekten gözüm kapalı tavsiye ederim kendisini. Gerçekten işini biliyor Ünal bey. Bir de çok güven veriyor içtenliği. Sorularınızı bıkmadan cevaplıyor. Ben aklıma takılanı artık arayıp soruyordum kendisine :)

Benim istediğim gibi oldu doğal istemiştim . Ucu kötüydü çünkü. Şuan 12 günlük. cuma bantlar tamamen alınacak. Albümün var arkadaş olarak eklersen eski ve yeni halini görebilirsin.

Size arkadaşlık teklifi gönderdim. Ben de bir süredir bir burun ameliyatı düşünüyorum ve şu anda kendime uygun bir doktor arayışı içersindeyim. Mümkünse teklifi kabul ederseniz resimleri görmek isterim. Çok teşekkürler! :)

merhaba, çok eski bir yazıya cevap vermişsiniz. Albümlerimin çoğunu kaldırdım. Olan resimler 3 aylık halleri.
Şuan burnum 6 aylık :) ve gitgide daha güzel oluyor. İstersen yeni resim mail olarak atabilirim.

merhaba, çok eski bir yazıya cevap vermişsiniz. Albümlerimin çoğunu kaldırdım. Olan resimler 3 aylık halleri.
Şuan burnum 6 aylık :) ve gitgide daha güzel oluyor. İstersen yeni resim mail olarak atabilirim.

Evet, sonradan zaten biraz aceleci davrandığımı gördüm :). Size zahmet olmasın teşekkürler. Bir kaç doktora forum sayesinde ulaştım zaten. Yine de çok çok teşekkürler! :) Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…