- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım maşallah kızına da sanada Allah analı babalı büyütsün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
darkcım seni tebrik ediyorum.maşallah ceren kızımız çok güzel yaaaa..
allah nazarlardan esirgesin..
gelin adayımız olabilir:)
çok beğendim:)
Sağol canım,İnşallah sen de hayırlısıyla minik tavşanını kucağına alırsın.ne güyse yakışıyor bu tatlılara..Maşallah ne tatlı,mıncıklamalık bir bebek bu,,,Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı,uzun ömürlü bir hayatı olsun inşallah.
Tavşan şapkalı takımdan bende de var.Seninkinin resmini görünce ben de kendi kızımı o şapkayla hayal ettim:)Doğar doğmaz o takımı giydirtmeyi düşünüyoruz.Şimdiden tavşanım diye seviyorum kızımı bu yüzden:))
Aynı ultrasondaki gibi değil mi:)AMAN ALLAHIM bu ne tatlılık MAŞŞŞŞŞAALLLLLAAHHHHH o yumuk yumuk yanakları ısırırım ben canımmmmm ay pek bi güzel annesi bu yaa allahım nazarlardan kem gözlerden korusun.
sen nasılsın darkçım iyi olmana çok sevindim cerenle alıştınızmı birbirinize nasıl geçiyo geceler uykusuzluk falan???
Canım darısı sana da olur inşallah..Teşekkürler güzel dilekler için.Canım çok güzelmiş meleğin maşşallah... Allah nazarlardan esirgesin
Ben böyle bir güzellik görmedim:asigim:
Allah bana ve benim gibi bekleyen her kuluna böyle bir mutluluğu nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq:
Dark gözünüz aydın cnm maşallah kızına çok tatlıı:icecream:
Yaa resimlerine bakarken içim bi tuhaf oldu inan, en baştan beri takip ediyordum seni, ne güzel kavuştun meleğine, bende kavuşabilrmiyim acaba...
Darısı inşallah hasretle bekleyen bizlerinde başına olsun:Saruboceq:
Allah bahtını açık etsin Ceren'in
Sevgilerimle...