• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Hikayemiz ve Ceren'im

maşallah bebeğimize yaaa çok tatlı annesi
rabbim bu günleride gösterdi yaaa
darısı isteyen herkesin başına

darkcım seni tebrik ediyorum.maşallah ceren kızımız çok güzel yaaaa..
allah nazarlardan esirgesin..
gelin adayımız olabilir:)
çok beğendim:)

canım ya cok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün insallah...darısı benim başıma...kızın coookkk tatlıııı...41,5 kere masallah...allah nazarlardan saklasın..

maşallaaaah.tüm bebeişler gibi çoook tatlı.yanaklar tam ısırmalık pardon koklamalıkkaydirigubbakcemile3
rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin

Maşallah ne tatlı,mıncıklamalık bir bebek bu,,,Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı,uzun ömürlü bir hayatı olsun inşallah.
Tavşan şapkalı takımdan bende de var.Seninkinin resmini görünce ben de kendi kızımı o şapkayla hayal ettim:)Doğar doğmaz o takımı giydirtmeyi düşünüyoruz.Şimdiden tavşanım diye seviyorum kızımı bu yüzden:))

Allah analı babalı sağlıklı hayırlı bi evlat olarak buyutsun .. maşallah cok tatLı !! (: Allah nazardan korusun (:

Dark gözünüz aydın cnm maşallah kızına:nazar: çok tatlıı:icecream:
Yaa resimlerine bakarken içim bi tuhaf oldu inan, en baştan beri takip ediyordum seni, ne güzel kavuştun meleğine, bende kavuşabilrmiyim acaba...
Darısı inşallah hasretle bekleyen bizlerinde başına olsun:Saruboceq:
Allah bahtını açık etsin Ceren'in
Sevgilerimle...

darkcım seni tebrik ediyorum.maşallah ceren kızımız çok güzel yaaaa..
allah nazarlardan esirgesin..
gelin adayımız olabilir:)
çok beğendim:)

Ne desekki Azocum kısmeyse olur kaydirigubbakcemile3

Maşallah ne tatlı,mıncıklamalık bir bebek bu,,,Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı,uzun ömürlü bir hayatı olsun inşallah.
Tavşan şapkalı takımdan bende de var.Seninkinin resmini görünce ben de kendi kızımı o şapkayla hayal ettim:)Doğar doğmaz o takımı giydirtmeyi düşünüyoruz.Şimdiden tavşanım diye seviyorum kızımı bu yüzden:))
Sağol canım,İnşallah sen de hayırlısıyla minik tavşanını kucağına alırsın.ne güyse yakışıyor bu tatlılara..

AMAN ALLAHIM bu ne tatlılık MAŞŞŞŞŞAALLLLLAAHHHHH o yumuk yumuk yanakları ısırırım ben canımmmmm ay pek bi güzel annesi bu yaa allahım nazarlardan kem gözlerden korusun.

sen nasılsın darkçım iyi olmana çok sevindim cerenle alıştınızmı birbirinize nasıl geçiyo geceler uykusuzluk falan???
Aynı ultrasondaki gibi değil mi:)
Batu da böyle olacak inşallah.O da ultrasonda çok tatlıydı çünkü.
Ceren bana felaket alıştı ki sorma.Emerek kucağımda uyuyor.Beni emzik niyetine ve yatak niyetine kullanıyor.Cadı cadı bu kız :DD
Uykusuzluğa alıştım bile Atacım.Anneliğe hemen alışıyor insan.Allah herkesin yavrusunu kendine bağışlasın,hayırlı ömür nasip etsin.

Canım çok güzelmiş meleğin maşşallah... Allah nazarlardan esirgesin:nazar::nazar:
Ben böyle bir güzellik görmedim:asigim::nazar:
Allah bana ve benim gibi bekleyen her kuluna böyle bir mutluluğu nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq:
Canım darısı sana da olur inşallah..Teşekkürler güzel dilekler için.

Dark gözünüz aydın cnm maşallah kızına:nazar: çok tatlıı:icecream:
Yaa resimlerine bakarken içim bi tuhaf oldu inan, en baştan beri takip ediyordum seni, ne güzel kavuştun meleğine, bende kavuşabilrmiyim acaba...
Darısı inşallah hasretle bekleyen bizlerinde başına olsun:Saruboceq:
Allah bahtını açık etsin Ceren'in
Sevgilerimle...

Canım benim çok teşekkürler.İnşallah Allahım sizlere de en kısa zamanda bu güzelliği yaşatır.
Sen de kavuşacaksın ben inanıyorum.Hemde çok uzak değil bence.

Back