• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Hikayemiz ve Ceren'im

oyy bu miniş çok güzelll ömürlü olsun sağlıkla buyusun ne güzel yazmıssın doğum hşkayeni bizi korkutmadan hayırlısı olsun

allah anali babali buyutsun insallah canim ceren cok tatli masallah ,
bende ptesi sabah ogluma kavuscam epidural dusunuyorum ama cokta korkuyorum ayni zamanda

ayy darkcım ya çok güzel bir duygu sanırım allahım bizede yaşat bir an önce hayırlısıyla
peki sezeryanla ilgili bir sorunun var mı dikişler ağrı nasıl geçti

dikişlerde zaman zaman oluyor tabi ama ağrı kesici kullanıyorsun.
Benim sadece sağ tarafta sanırım ya dikişin başı yada sonu olmalı ağrı oluyor.
Öyle aman aman bi ağrı değil merak etme.Hamilelikte yaşanılan ağrılardan çok da zor değil.

aa bir sorum daha var kaç kilo gitti senden
86 küsürdüm ben.Ama sonra kilomu öğrenemedim.Yalnız baya gitmiş olmalı.Balon gibi söndüm.Göbeğim baya indi.6 günde böyleyse sonra kalmaz sanırım.yarın belki ölçerim.

oyy yerim onu yerrrr..
maşallah süphanallah:nazar:
sezeryanı biraz daha açsan..
ben epidural normal düşünüyorum ama terslik olursa sezeryanda olabilirse diye merak ettim..

neyi merak ediyosun canım tam olarak cevaplayayım.
kolay ve ağrısız olduğunu söyleyebilirim.

sen fazla resim koyma nazar değer valla kızına canuuuumm
ceren hasta zaten teyzeleri :1no2:

başka koymican zatennaniknanik

Allah analı babalı büyütsün çok tatlı bi kız bizimki de tombiş olur inşallah

artık ne korku kaldı ne bişey sonunda bunun gibi bişeyle karşılaşacağımı bildikten sonra bütün acılara dayanırım allahın izniyle

maşallah bebişini seni takip ediyordum cnm sende kolay bulmadın ve kucağına aldın ne mutlu bebişinle güzel günler inşallah heppp... şimdi benimde olsaydı böyle olcktı dimi iki tane doğumum senden öçnce olcaktı olmadı olmadı ben başaramadım :çok üzgünüm: inşallah bebişinin mürvetinide görürsün cnmm a.s.

41 kere maşallah :nazar::nazar: valla resimlere bakarken defalarca tekrarladım ne kadar tatlı bişey allahım banada bir an önce yaşatsın bu duyguyu şimdi dahada sabırsızlanmaya başladım
allah analı babalı büyütsün minik cereni a.s.

8027UNB-01-P.jpg

canım benım masaallah yaa Allahım nazarlardan korusun sanada gecmiş olsun

bebish1vx4.jpg
darısı bizim basımıza :)

canim Allah anali babali büyütsün cok tatli kizin bencede cok resim koyma valla nazar deger masallah diyelim sende gebelik sekeri vardi ondandir demi biraz tombik olmasi ama cok tatli canim kizin cok dikkat et bol bol oku kizina boncuga felan güvenme oku sadece

darkçım gözünaydın bebişinede 41 kere maşallah... kilolar gidiyo valla cnm benim 8 günde 11 kilo gitti hamilelikten önceki kiloma gelmeme 4 kilo kaldı kilo vermek içinde özellikle bişey yapmadım heralde emzirdikçe vericez.

Back