• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Hikayemiz ve Ceren'im

Merhaba ''örtmenim'' ve minik prensesi :)

Canım tebrik ederim kucağına almışsın sağlıklı bir şekilde çok sevindim. Çok tatlı görünüyor prensesin tü tü tü tü tü Maşallah :) Allah analı babalı büyütsün. Birlikte güzel, sağlık, huzur ve refah dolu bir yaşam sürmenizi diliyorum.

Kendine ve minik cerene iyi bak :) 1 hafta sonra banada aynı duyguları sorunsuz ve huzur içerisinde tatmak nasip olur umarım. Hoşçakal.

oyyyy maşşallah kuzuya çok tatlı..allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım..allah herkese yaşatsın bu duyguyu ...

Arkadaşlar bir arkadaşımıza söz vermiştim kim olduğunu şimdi hatırlayamadım.Kusura bakmasın yeni geldi aklıma.doğumdan sonra ne kadar ücret verdiğimi yazmamı istemişti.ama ben unutmuşum :((

Epidural anestezi için özel hastaneye 350 ytl ödedim.Bunun içinde çocuk doktoru ücreti,doğum ve bir refakatçiyle bir geceki konaklamamız dahil.

baya uygunmuş 350 ytl. ben epidural sezeryan çocuk dr. bir refakatçi 2 gece için 1200 ytl ödedik.. bide kampanyadaydılar. aslında 1500 dü %10 indirimle ödedik CADIARZUCADIARZU

Sizinkide baya abartmışlar canım ya.ben hemen 2. yi yapayım bari ücretler değişmeden :)))
Gerçekten uygundu bizim hastane.Memnun kaldım çok şükür ki.Zaten doktorum bu hastaneyi açmadan öncede doktorumdu.Aynı doktora gitmek iyi oldu benim için.

Biraz geç oldu ama idare et,yoğunum az biraz:))))

Pembe badili resmi şahaneee,maşallah sübhanallah,Rabbim nazalardan saklasın,hayırlı evlat olsun inşallah,uzun uzun yıllar,tüm sevdiklerinizle beraber,sağlıklı mutlu,huzurlu bi hayat yaşayın inşallah...Tüm güzel günlerinizi beraber yaşayın,torunlarınızıda sağlığınızla huzurunuzla kucağınıza alın inşallah:))

Bu tatlı tontişe kardeş istediğinizde Rabbim,en kolay şekliyle,hayırlısıyla nasip etsin inşallah...Kendinize çoook iyi bakın...Bol sütlü mutlu günler sizlere...Ve bence bolbol koklayın minişi,ne güzel kokuyordur şimdi dimi?

Sevgiler....

Son düzenleme:
Kızımın son resimleri kızlar:
ImageShack - Image Hosting :: pic0179ve0.jpg
[img=http://img216.imageshack.us/img216/2212/pic0179ve0.jpg]
my.php

ImageShack - Image Hosting :: pic0160bu9.jpg
[img=http://img529.imageshack.us/img529/3581/pic0160bu9.jpg]
my.php

darkcım bebeğin ömürlü olsun canım...kolay bulmadın sende...haberini aldığımız günü hatırlıyorumda...bayram yapmıştık...Rabbim onu hayırlı insanlarla karşılaştırsın...mutlu çok mutlu olun inşaallah...bayramınız kutlu oa.s.a.s.lsun

oy kizimaaaa .. renkli donunu yerim onunnn .. 41 kere masallah :nazar:
havalar sogudu bidenem kendine ve melegine ii bak olurmu ..
benim kuzum bronsit oldu .. :((
antibiyotik kullanior biraz iice son iki gündür.
aman dikkat et canim ..

Back