• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Hikayemiz ve Ceren'im

darkcım diğer başlığada yazmıştım ama görünce dayanamadım canım. tekrar gözün aydın, miniş kızın çok güzel maşallah allah analı babalı büyütsün
bu arada geçmiş olsun umarım hemen iyileşir minnoşun

oy oy oy maşşallah.....:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ne mutlu sana ...rabbim kucağına aldığın günleride gösterdi....darısı başımıza inşallah...
rabbim analı babalı büyütmek nasib etsin....babayıda senide tebrik ederim...
prensesimiz in cerenimiz in maşallahı var....:nazar:
Rabbim nazarlardan saklasın...Rabbim bahtını açık etsin...:nazar:

ayy canım çok tatlısınız.. çok sevindim.. Allah güzel sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin cerene seninle ve babası ile.. maşallah; 41 bin kere hem de.. darısı bizlerin başına

allahım melek gibi bir şey ..allah tüm isteyene tadını aldırsın inşallah..allah analı babalı büyütsün hayırlı yazılar yazsın arkadaşım..tebrikler..

darkcım diğer başlığada yazmıştım ama görünce dayanamadım canım. tekrar gözün aydın, miniş kızın çok güzel maşallah allah analı babalı büyütsün
bu arada geçmiş olsun umarım hemen iyileşir minnoşun

denizanası merhaba
burası yeri değil belki ama hazır yazını görmüşken merak ettim sende medipole gidiyordun ve üç aşağı beş yukarı doğum tarihlerimiz seninle aynı .. sen ne zaman doğum yapıyorsun ?? bir de senin doktorun kimdi ?

Back