İşte Hikayemiz ve Ceren'im

canım maşallah bebişine allah nazarlardan saklasın çok tatlı güzel cerenine anne ve babasıyla sağlıklı uzun ömürler versin allah bu duyguyu hepimize yaşatsın inşallah

maşallah minik ceren.e, bir an önce iyileşsin inşallah. allah analı babalı büyütsün darkcım. güzünüzaydın yeniden :)) darısı başımıza artık...

canım çok tebrık ederım .... maaşallah o kadar tatlı kı allah sızınle beraber uzun bır omur versın... senın bebegın kadınlar kulubunun bebegı oldu .her aşamasını takıp ettık .. maşallah nur topu gıbı ..tekrar tebrıkler...

slm cnm.
ağlattın kız beni. o ne tatlı şey öyle tombiş. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN. İNŞALLAH ANASINA BABASINA VATANINA DİNİNE MİLLETİNE HAYIRLI BİR EVLAT OLUR. çok şeker yaaaaa.
benimde az kaldı kasım 25.

Teşekkürler kızlar tekrar tekrar.
Walla bazı alıntılar yapmıştım tam cevaplayacakken hata verdi.tüm alıntılar gitti.
Bi daha baştan başlayıp okuyacak kadar vaktim kalmadı.Birazdan kardeşim gelcek Ceren i görmeye.
Kusura bakmazsınınz umarım.Hepinizi çok öpüyoruz..

darkçım Allah bebeğini analı babalı büyütsünnn çok tatlı allahım nazarlardan saklasın kızımı z geç geldi ama güç gelmedi çok şükür ...

AMAN ALLAHIM bu ne tatlılık MAŞŞŞŞŞAALLLLLAAHHHHH o yumuk yumuk yanakları ısırırım ben canımmmmm ay pek bi güzel annesi bu yaa allahım nazarlardan kem gözlerden korusun.

sen nasılsın darkçım iyi olmana çok sevindim cerenle alıştınızmı birbirinize nasıl geçiyo geceler uykusuzluk falan???

Allah nazarlardan saklasın Maşallah prensesin çok tatlı ve güzel canım annesiyle babasıyla uzun bir ömür diliyorum yavruna vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.

aman allahım bu ne kadar güzel bir bebek böyle annesi yaaa..maşallah 41 kere subhanallah..allahım nazarlardan korusun,size bağışlasın onu....

Canım çok güzelmiş meleğin maşşallah... Allah nazarlardan esirgesin
Ben böyle bir güzellik görmedim:asigim:
Allah bana ve benim gibi bekleyen her kuluna böyle bir mutluluğu nasip eder inş:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…