Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben giysem de herhalde daha kocam eve götüremeden babam alnımın çatından vururdu beniiiisırnaşık şey
of yaa keske evlenme aşamasında olsaydım cok pismanım cokkk gelinliğimi begenerek aldım ve baskada gelinlik denemedim hayalimdeki gelinliği aldım ama yinede cok gezmeliydim ya cok pismanımm en güzel yelinliği neden giymemişimm vay basıma gelenlerrr
beğenmek zorunda değilsiniz sadece fikir istedim ben.. Ama siz fikirden çok küçümsemişsiniz bunada kesinlikle hakkınız yok..
bence süper bir gelinlik modeliydi şahsen ben çok beğendim benimkide buna benzer bişeydi bende çok severim taşları ben izmirde yaşıyorum burda bir çok gelin böyle gelinlikler giyiyor tabii zevk meselesi ve yaşam tarzı bence küçümsenecek bişey yok bende başka bir topikte bi arkadaşın ev döşeme resimlerine baktım bana göre çok kötü danteller filan ben daha çok şık ve sade moodelleri severim ama beğenen de vardı beğenmeyende o yüzden sıkma canını ...benim eşim gayet gururla taşıdı beni yanında zaten davetlilerimizde öyleydi deniz kenarında bir kır düğünüydü bizimkisi hava baya sıcaktı ve herkes az çok dekolteydi yani tamamen yaşam tarzı ve çevreyle alakalı herkesin yaşayışına ve zevkine saygı duymak lazım rabbim mutlu huzurlu ve sevgi ve saygı dolu aşk ,tutku yuvaları nasip etsin tüm isteyenlere :1hug: a.s.
ben de çok beğendim..üst kısımda bi kaç değişiklik yapılabilir..gerçekten çok hoş..
ay çok güzell ama çok cesaret ister be güzelim:))
ohh be sonunda dosyayyı yükleyebildimm..Sizinle paylaşmayı çok istedim delikafadulden