• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmek Sevilmek

merhaba sevgili yengenc, evet sosyal değilim biraz daha kendi halimde bir insanım. kpss ye hazırlanıyorum. bulunduğum şehirde arkadaşım yok pek. bir de ben birazcık çekingen birisiyim. tiple bir alakası var mı bilmiyorum ama cok güzel de değilim, erkeksi hatlarım var bence.
Yaa kendine deme öyle.Sen kendini güzel görmez sevmezsen neden başkası seni sevsin ki.Biraz sosyalleşsen sen istemesen de zaten birileri seni beğenir illaki.

sevgili cui, çok teşekkür ederim öncelikle. dediğin gibi sanki buna çok odaklanıyormuş gibi hissettim. böyle olunca da kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum, acaba ben bir şeylere geç mi kaldım gibi düşünceler geliyor.
Herkesin zamanı, nasibi farklıdır, insanlar ve ilişkiler de parmak izi gibidir, kıyaslama yapmak doğru değil bu yüzden.
İstemek çok doğal, sadece buna takılıp diğer alanlarda kendini kısıtlamak doğru değil. Akışta hayatına bakarak, sevdiğin şeyleri yaparak, arkadaşlarınla vs görüşerek, böyle tekliflere de açık olarak devam edebilirsin. Sosyal olmalıyım, girişken olmalıyım diye de kendini zorlama bence, yapılarımız farklı farklı.
Ayrıca, sadece aşırı sosyal, girişken, dünya güzeli olanlar sevip sevilecek diye bi şey yok; algılarımız, bakış açımız ve yaydığımız enerji çok önemli.

Herkesin zamanı, nasibi farklıdır, insanlar ve ilişkiler de parmak izi gibidir, kıyaslama yapmak doğru değil bu yüzden.
İstemek çok doğal, sadece buna takılıp diğer alanlarda kendini kısıtlamak doğru değil. Akışta hayatına bakarak, sevdiğin şeyleri yaparak, arkadaşlarınla vs görüşerek, böyle tekliflere de açık olarak devam edebilirsin. Sosyal olmalıyım, girişken olmalıyım diye de kendini zorlama bence, yapılarımız farklı farklı.
Ayrıca, sadece aşırı sosyal, girişken, dünya güzeli olanlar sevip sevilecek diye bi şey yok; algılarımız, bakış açımız ve yaydığımız enerji çok önemli.
evet mesela ben çok sosyal değilim ama bunun için kendimi zorlasam bu üstüme yakışacak mı ya da zaten karşı taraf bunu fark etmeyecek mi değil mi bu da mesela kafamı kurcalıyor

Yaa kendine deme öyle.Sen kendini güzel görmez sevmezsen neden başkası seni sevsin ki.Biraz sosyalleşsen sen istemesen de zaten birileri seni beğenir illaki.
önceden kendimi güzel hissetmek için makyaj falan yapardım göz altı morluklarını kapatıyım rimel falan sonra makyaj malzemelerine de alerjim çıktı. Gerçi bunları yapmadan da kendini çok seven insanlar var. Kendini her koşulda seven insanlara hayranım gerçekten. yorumun için çok teşekkür ederim bu arada

Hepimiz bir şeylere geç kalıyor gibi hissediyoruz, konular değişiyor sadece. Ümitsizliğe kapılmayın daha zamanı gelmemiş demek. Ama evet sınavı bir an önce aradan çıkarıp hayata karışmanız gerek ki hayatınız akmaya devam etsin. Çok mu kriteriniz var veya fazla mı mesafeli duruyorsunuz romantik ilişkilere acaba? Üniversitede falan hiç mi olmadı flört ettiğiniz hoşlandığınız birileri?

evet mesela ben çok sosyal değilim ama bunun için kendimi zorlasam bu üstüme yakışacak mı ya da zaten karşı taraf bunu fark etmeyecek mi değil mi bu da mesela kafamı kurcalıyor
İşte sen içinden geldiği kadarıyla sosyalleş, yapmaktan keyif aldığın bi şeyler vardır illa ki; sanat, spor, gezi vs. Bunları kendin için, mutlu olmak için yap. Onun dışında kendini bi şeylere zorlamana gerek yok.

Merhaba kızlar , ben hep sevmek sevilmek istedim ne bileyim birisi olsun onunla güzel anılar biriktireyim falan istedim ama olmadı malesef. Çevremdekilere bakıyorum çok özeniyorum, eksik hissediyorum, üzülüyorum. Sizce bu konuyu kafamdan nasıl silebilirim ?
Dişarıya bakarak hızlıca hayatınıza kimseyi almayın bir çoğu genç yapıyor bunu yaşınızı bilmiyorum ama çünkü hiçbirsey dışardan göründüğü gibi değil mutlu olmak herkesin hakkı ama doğru kişiyi bulmak çok önemli fikrinizin uyuştuğu her anlamda huzur bulacağınız bir insanla karşılaşırsınız umarım kafanızdan silmeyin bence mantıklı ve doğru duygularla hareket edin

İşte sen içinden geldiği kadarıyla sosyalleş, yapmaktan keyif aldığın bi şeyler vardır illa ki; sanat, spor, gezi vs. Bunları kendin için, mutlu olmak için yap. Onun dışında kendini bi şeylere zorlamana gerek yok.
çok teşekkür ederim cui, bana zamanını ayırdın. tüm önerilerin çok kıymetli teşekkür ederim.

Merhaba kızlar , ben hep sevmek sevilmek istedim ne bileyim birisi olsun onunla güzel anılar biriktireyim falan istedim ama olmadı malesef. Çevremdekilere bakıyorum çok özeniyorum, eksik hissediyorum, üzülüyorum. Sizce bu konuyu kafamdan nasıl silebilirim ?
Dişarıya bakarak hızlıca hayatınıza kimseyi almayın bir çoğu genç yapıyor bunu yaşınızı bilmiyorum ama çünkü hiçbirsey dışardan göründüğü gibi değil mutlu olmak herkesin hakkı ama doğru kişiyi bulmak çok önemli fikrinizin uyuştuğu her anlamda huzur bulacağınız bir insanla karşılaşırsınız umarım kafanızdan silmeyin bence mantıklı ve doğru duygularla hareket edin
Dişarıya bakarak hızlıca hayatınıza kimseyi almayın bir çoğu genç yapıyor bunu yaşınızı bilmiyorum ama çünkü hiçbirsey dışardan göründüğü gibi değil mutlu olmak herkesin hakkı ama doğru kişiyi bulmak çok önemli fikrinizin uyuştuğu her anlamda huzur bulacağınız bir insanla karşılaşırsınız umarım kafanızdan silmeyin bence mantıklı ve doğru duygularla hareket edin derim ben

Back
X