- Konu Sahibi _sekerpare_
teşekkür ederim canımtertemiz misler gibi evin var hemde çok sıcak huzurla oturun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımtertemiz misler gibi evin var hemde çok sıcak huzurla oturun
geztapocum nerelerdesin
görememedim seni uzun zamandır
sorularıma cevap veren bi sen bi gazel vardı
siz de beni boşladınız yaa :)
teşekkür ederimgüle güle oturun inşallah![]()
KADİSCİM bu aralar okullar açıldığı için yoğunum ve ayrıca hastane kontrollerimde var yetişemiyorum pc ye oturmaya girsemde bakıp çıkacak kadar zamanım oluyo canım..
canım özür dileyecek ne var teşekkür ederim güzel yorumun için..abajur sana feda olsun :)ben mor yatak örtümü çok tereddüdlü aldım çokmu parlak diye ama sonra sevdim ...ayrıca Allah hepimize yuvalarında huzur versin..geztapocum yeni görüyorum, çok özür dilerim
o abajuru bir gün atmak istersen ben talip olabilirim
ben mor yatak örtüsünü çok beğendim, halbuki ben pastel renkler severim ama morun tonu çok güzel..
güle güle otur canım..en önemlisi yuvanızda Allah sağlık ve huzur içinde yaşamayı nasip etsin..
öpüyorum
benim şeker hastası olduğum için 3 ayda bir rutin kontrollerim oluyo biraz uzun sürüyo da onlarla uğraşıyorum.teşekkür ederim canım elimden geldiğince sorularını yanıtlamaya çalıştım.diğer topiklerde canım.geçmiş olsun canım hayırdır
benim şeker hastası olduğum için 3 ayda bir rutin kontrollerim oluyo biraz uzun sürüyo da onlarla uğraşıyorum.teşekkür ederim canım elimden geldiğince sorularını yanıtlamaya çalıştım.diğer topiklerde canım.
canım özür dileyecek ne var teşekkür ederim güzel yorumun için..abajur sana feda olsun :)ben mor yatak örtümü çok tereddüdlü aldım çokmu parlak diye ama sonra sevdim ...ayrıca Allah hepimize yuvalarında huzur versin..![]()
teşekkür ederim daha iyisi senin olsun canımCok guzel masallah
teşekkürler daha iyisi sizin olsunGüle Güle oturun yemek odası mobilyalarınız çok güzelmiş.![]()
Eki Görüntüle 366723 Eki Görüntüle 366724 Eki Görüntüle 366725 Eki Görüntüle 366726 Eki Görüntüle 366714 Eki Görüntüle 366715 Eki Görüntüle 366717 Eki Görüntüle 366718 Eki Görüntüle 366721 Eki Görüntüle 366729 Eki Görüntüle 366730 Eki Görüntüle 366731 Eki Görüntüle 366733 Eki Görüntüle 366734 Eki Görüntüle 366735 Eki Görüntüle 366737Eki Görüntüle 366738 Eki Görüntüle 366739
teşekkür ederim fotosu seni gerçeği beni yakarbeşinci kat asansörsüz
ve daha bir sürü sorun ....