• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte geztaponun evi

geztapocum nerelerdesin
görememedim seni uzun zamandır
sorularıma cevap veren bi sen bi gazel vardı
siz de beni boşladınız yaa :)

geztapocum nerelerdesin
görememedim seni uzun zamandır
sorularıma cevap veren bi sen bi gazel vardı
siz de beni boşladınız yaa :)

KADİSCİM bu aralar okullar açıldığı için yoğunum ve ayrıca hastane kontrollerimde var yetişemiyorum pc ye oturmaya girsemde bakıp çıkacak kadar zamanım oluyo canım..

geztapocum yeni görüyorum, çok özür dilerim :17:
o abajuru bir gün atmak istersen ben talip olabilirim :27:
ben mor yatak örtüsünü çok beğendim, halbuki ben pastel renkler severim ama morun tonu çok güzel..
güle güle otur canım..en önemlisi yuvanızda Allah sağlık ve huzur içinde yaşamayı nasip etsin..
öpüyorum

geztapocum yeni görüyorum, çok özür dilerim :17:
o abajuru bir gün atmak istersen ben talip olabilirim :27:
ben mor yatak örtüsünü çok beğendim, halbuki ben pastel renkler severim ama morun tonu çok güzel..
güle güle otur canım..en önemlisi yuvanızda Allah sağlık ve huzur içinde yaşamayı nasip etsin..
öpüyorum
canım özür dileyecek ne var teşekkür ederim güzel yorumun için..abajur sana feda olsun :)ben mor yatak örtümü çok tereddüdlü aldım çokmu parlak diye ama sonra sevdim ...ayrıca Allah hepimize yuvalarında huzur versin..:16:

benim şeker hastası olduğum için 3 ayda bir rutin kontrollerim oluyo biraz uzun sürüyo da onlarla uğraşıyorum.teşekkür ederim canım elimden geldiğince sorularını yanıtlamaya çalıştım.diğer topiklerde canım.

çok geçmiş olsun geztapo, dikkat et kendine...

canım özür dileyecek ne var teşekkür ederim güzel yorumun için..abajur sana feda olsun :)ben mor yatak örtümü çok tereddüdlü aldım çokmu parlak diye ama sonra sevdim ...ayrıca Allah hepimize yuvalarında huzur versin..:16:

vala çok güzel o abajur! ben eski eşyalara, antikalara bayılıyorummmm:16:

teşekkür ederim fotosu seni gerçeği beni yakar:1:beşinci kat asansörsüz :14:ve daha bir sürü sorun ....

canım seni kendime benzettim neden diye sorucak olursan ? senin geçmiş te açtığın sorunlarını okudum hep ev bende hep evimizin olmasın istedim eşimle birlikte ve masrafsız düğün yaptık çookk şükür ve sonunda dualarım kabul oldu ve bir evim oldu inşallah en kısa zamanda seninde olur ...:16::16::16::asansörsüz olması gerçekten çok kötü:53::53:

Back
X