• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte geztaponun evi

yatak odanı bence tamir ettir sapasağlam mobilyaları atıp yerine şimdiki sunta mobilyaları almak bence yazık olur... rukiyenin yapacağı gibi krem veya beyaza boyatmanı tavsiye ederim canım...
salon takımınıda boyat bence rengi gayet hoş ve sade..şimdiki koltuklar gibi hantal tarzda değil tam benim zevkim gibi zarif ve kullanışlı.. salona halı düşünüyormuşsun sana tavsiyem merinosun ipek shagi varya onlardan almalısın..benim salonumdaki öyle çooook memnunum.. her shagiye güvenme canım tavsiye ederim çünkü ipek gibi gerçekte köpük gibi kabarıyo süpürünce falan.. renk olarak çok koyu renk alma krem tonları çok yakışacaktır senin salonuna..fakat sade krem olursa koltuklarda krem biraz boğucu olur renkler..kırlentlere kılıf dikebilirsin istersen..perdenin rengini tam anlayamadım lacivert gibi çıkmış resimde..o yüzden halıya renk fikri veremedim..onu tekrar belirtirsen halının rengine fikir olur bizim için..halını aldıktan sonra da kırlentin rengine karar veririz beraber..şimdi kırlenti dik halıyı ona göre al diyemiyorum çünkü bu saçma olur.. halıyı alıp kırlenti ona uydurmak daha mantıklı.. bi kaç aksesuar var dikkatimi çeken hafif turuncu tonlarında sanırım abajur falan var..kırlentleri bu renge göre dikebilirsin canım..mesela kahve turuncu tonlarında.. çok hoş canlandı gözümde :)canım bak sakın mobilyaların yerine yenisini almak gibi bi hata yapma boyat canım çok güzelmiş modelleri yazık olur vallahi ben olsam kıyamam... antre ve mutfaktaki halılara bayıldım diyebilirim çok güzel bi deseni var gerçekten... ama lavabon için bişey demek istiyorum canım yanlış anlamazsan... canım zaten yerler fayans olduğu için tamamen halı ile kaplamak olmamış bence.. istersen oraya şu paspas takımlarından alabilirsin.. aynanın önünde pembe süsler var tam seçilmiyo ama süs galiba sanırım.. işte pembeli bi paspas alırsan ufak daha şık gösterir lavabonu canım...birde bişey dikkatimi çekti tezgahtaki çöp kovanı taaa ileriye saklamışsın :)

canım benim..şimdilik aklıma bunlar geldi..tabi fikirler farklı zevkler farklı sen ne dersin bilmiyorum ama bana bunlar uygun geldi.. yine sordukça cevap veririz canım naçizane.. kolay gelsin canım..

yaa geztapocum resimler parça parça yüklenince aşağıdaki resimleri görmeden yorum yapmışım ve salon takımını krem olan sanmışım :) kusura bakma..şimdi tekrar aşağıya inince gördüm.. uzun uzunda yazmıştım boşa mı gitti yani :)tüh ya dikkatsizlik işte özür canım ya..:) neyse yeni yorumumu sonra yazarım canım şimdi çıkmam lazım..

gazelcim önerdiğin resim koyduğun yatak örtüsümü yoksa nevresimmi?bide örtü olarakmı alayım yoksa dört mevsim setlerdenmi?banyonun yerine neden halı koydum aslında jel tabanlı incecik bir halıfleks o çünkü yer fayansları kötü kapansın diye koydum.artık burdan taşınırsam yaza alıcanacaklar arasında aklımda.bu arada bu merinosun şagi lerini çok tavsiye ediyorlar ama ben şagiden korkuyorum açıkçası temizliğinde ağırlığından.kaldırıp altını filan silmek zor olurmu diye.beni şagi hakkında bilgilendirirsen sevinirim.oturma odam sütlü kahve fon perdesi acı kahve .evet lacivert gibi çıkmış.salondaki pembelerim evet çok kibarlar ama işte çok rahatsızlar.o arkasındaki büyük yastıkları iptal edip oraya blok sünger ve küçük kırlentler yapmayı düşünüyorum.sizce nasıl fikrim?koltukları kına yeşili ya da böyle yağ yeşili gibi düşünüyorum .yemek odasını da beyaza boyatmayı ...biyandan kıyamıyorum biyandan da çabuk sıkılan biri olduğum için acaba keşke yapmasaydım dermiyim diye düşünüyorum.valla biyandan çamaşır makinem gitti gidiyor durumunda evlilik eskidikçe eşyalarda eskiyo haliyle .bide ben tam 5 kez taşındığım için hal kalmadı hiçbirinde tabii.sağlık olsun zamanla yapıcaz yavaş yavaş.

gazelcim önerdiğin resim koyduğun yatak örtüsümü yoksa nevresimmi?bide örtü olarakmı alayım yoksa dört mevsim setlerdenmi?banyonun yerine neden halı koydum aslında jel tabanlı incecik bir halıfleks o çünkü yer fayansları kötü kapansın diye koydum.artık burdan taşınırsam yaza alıcanacaklar arasında aklımda.bu arada bu merinosun şagi lerini çok tavsiye ediyorlar ama ben şagiden korkuyorum açıkçası temizliğinde ağırlığından.kaldırıp altını filan silmek zor olurmu diye.beni şagi hakkında bilgilendirirsen sevinirim.oturma odam sütlü kahve fon perdesi acı kahve .evet lacivert gibi çıkmış.salondaki pembelerim evet çok kibarlar ama işte çok rahatsızlar.o arkasındaki büyük yastıkları iptal edip oraya blok sünger ve küçük kırlentler yapmayı düşünüyorum.sizce nasıl fikrim?koltukları kına yeşili ya da böyle yağ yeşili gibi düşünüyorum .yemek odasını da beyaza boyatmayı ...biyandan kıyamıyorum biyandan da çabuk sıkılan biri olduğum için acaba keşke yapmasaydım dermiyim diye düşünüyorum.valla biyandan çamaşır makinem gitti gidiyor durumunda evlilik eskidikçe eşyalarda eskiyo haliyle .bide ben tam 5 kez taşındığım için hal kalmadı hiçbirinde tabii.sağlık olsun zamanla yapıcaz yavaş yavaş.

geztapocum o resim evet nevresim ama sen dört mevsimlik isityorsan daha iyi olur evin sıcak oluyorsa kışın sorun olmaz zaten.. ama renk konusunda ısrarla tavsiye ediyorum o odaya en uygun bence öyle tek renkli veya en fazla hafif desenli bi örtü olur canım.. merinosun ipek şagi olucak canım..şagiler çeşit çeşit..ipek şagi en beğenileni zaten..kullanışı inan diğer klasik halılardan daha kolay onlardan hafif ve altını silmek için kolayca kaldırıp indirebilrsin..ne leke ne kir hiç belli etmiyor..hele süpürünce kabar kabar oluyor..mutlaka tavsiye ederim pişman olmayacağına garanti ederim canım..bence de blok sünger yastıktan daha kullanışlı canım hem görüntü olarakda sünger daha tertipli düzenli gösteriyor koltukları.. ama kına yeşili veya yağ yeşilini tavsiye etmem solgun gösteriyo o renkler..daha soft sakin renkler olsa iyi olmazmı sence..benim en yakın arkadaşımda yağ yeşili bi koltuk takımı var bellonadan almış.. ama inan onun evine gidince ruhum daralıyo..hatta dedim yasemincim bunları niye aldın renkmi yok başka diye, napıyım çok büyük hata etmişim dedi iyi hatırlıyorum.. sıkıcı renkler canım ya.. tamam yeşil güzel bir renk bende severim ama o tonları değil..daha yumuşak tonlar..uçuk yeşil derler ya o gibi.. mesela çağla yeşili :) bizim burda öyle derler..boyama işine gelince canım çabuk sıkılan biriyim bende ama şöyle düşün 15 senedir de o eskitmeler sıkmıştır seni :) bi 15 sene de beyaz kullan.. zaten ömrü biter o zamana.. beyaz saftır temizdir tertipli gösterir sen boyat onları bak görüceksin iyiki yapmışım dersin.. valla ben 25 yaşındayım öyle renkleri görmek istemiyorum evimde yaşlandıkça rukiyenin dediği gibi aklara düşüyorum.. sende boyat bak o zaman iyiki yapmışım diyeceksin.. yine sorularına yanıt veririz seve seve.. en ince detaylarınla bile ilgileniriz canım..sen bi cesaret kalkış yavaş yavaş.. yazı beklemeden başla mesela kırlentleri dikmeyle başla.. bak ben rukiyenin gazıyla bi kalktım bir haftada aldım diktim koydum :) sağolsun onun cesareti ile oldu bunlar...birilerinin itelemesi lazım canım yoksa insan tek başına cesarete gelmiyor değilmi..sende başla yavaştan boş duranı allah sevmez hadi bakıyım canım hadi tatlım sen yaparsın hadi bismillah allah kolaylık verir çalışana :)

ayy gazelcim tatlım benim ne güzel yazmışsın.çok istiyorum bişeyler yapmak ama şu ara borçlarımız var yaza rahatlıycaz biraz inşallah o zaman yapıcam cici cici şeyler .birde mesela benim salon sandalyelerim çoğu kırık tamiratlı ama randıman vermiyor değişecek .koltuk rengine karar vermeden bişey yapamıyorum.bunun gibi bağlantılı şeyler..bir de bu aralar kafamı takıyorum bişeylere elim kolum kalkmıyor .biraz buraya gelince rahatlıyorum valla sağol canım.öyle lüks evimiz yok ya sizlerde olmasanız yorum pek yok.kaç kişi bakıyo ama yorum yok.ben boş vaktim olunca geri sayfalara gidip yorum yapmadığım var mı diye bakıyorum mesela..neyse yorum yapan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim:3:

Tv nizin markasını + model (kodunu) sorabılırmıyım acaba ? Ankaradasınız sanırım nerden ve ne kadara aldınız ? Yardımcı olursanız sevinirim...

samsung lcd tv canım metro gross marketten bin liraya aldık modeli gözükmüyor duvarda monteli olduğu için 102 ekran ..umarım yardımcı olabilmişimdir.biz alalı 2 ay oldu bu arada.

ayy gazelcim tatlım benim ne güzel yazmışsın.çok istiyorum bişeyler yapmak ama şu ara borçlarımız var yaza rahatlıycaz biraz inşallah o zaman yapıcam cici cici şeyler .birde mesela benim salon sandalyelerim çoğu kırık tamiratlı ama randıman vermiyor değişecek .koltuk rengine karar vermeden bişey yapamıyorum.bunun gibi bağlantılı şeyler..bir de bu aralar kafamı takıyorum bişeylere elim kolum kalkmıyor .biraz buraya gelince rahatlıyorum valla sağol canım.öyle lüks evimiz yok ya sizlerde olmasanız yorum pek yok.kaç kişi bakıyo ama yorum yok.ben boş vaktim olunca geri sayfalara gidip yorum yapmadığım var mı diye bakıyorum mesela..neyse yorum yapan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim:3:

olsun tatlım yaa.. önemli olan rastgele yorum yapmak değil adam akıllı ciddiye alıp iki kelime yazmaktır bence.. allah kolaylık getirsin canım benimde öyle şatafatlı lüks değil evim canım üzülme..önemli olan huzur olsun içinde allaha şükür ki huzurluyum evimde.. sanada huzur versin gerisi hikaye canım..

Bende evini merak edenlerdendim cok temizsin belli canim yemek odana bayildim ama beyaz halini dusunerek esini ikna et ve boyat derim

Back
X