- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi _sekerpare_
yatak odanı bence tamir ettir sapasağlam mobilyaları atıp yerine şimdiki sunta mobilyaları almak bence yazık olur... rukiyenin yapacağı gibi krem veya beyaza boyatmanı tavsiye ederim canım...
salon takımınıda boyat bence rengi gayet hoş ve sade..şimdiki koltuklar gibi hantal tarzda değil tam benim zevkim gibi zarif ve kullanışlı.. salona halı düşünüyormuşsun sana tavsiyem merinosun ipek shagi varya onlardan almalısın..benim salonumdaki öyle çooook memnunum.. her shagiye güvenme canım tavsiye ederim çünkü ipek gibi gerçekte köpük gibi kabarıyo süpürünce falan.. renk olarak çok koyu renk alma krem tonları çok yakışacaktır senin salonuna..fakat sade krem olursa koltuklarda krem biraz boğucu olur renkler..kırlentlere kılıf dikebilirsin istersen..perdenin rengini tam anlayamadım lacivert gibi çıkmış resimde..o yüzden halıya renk fikri veremedim..onu tekrar belirtirsen halının rengine fikir olur bizim için..halını aldıktan sonra da kırlentin rengine karar veririz beraber..şimdi kırlenti dik halıyı ona göre al diyemiyorum çünkü bu saçma olur.. halıyı alıp kırlenti ona uydurmak daha mantıklı.. bi kaç aksesuar var dikkatimi çeken hafif turuncu tonlarında sanırım abajur falan var..kırlentleri bu renge göre dikebilirsin canım..mesela kahve turuncu tonlarında.. çok hoş canlandı gözümde :)canım bak sakın mobilyaların yerine yenisini almak gibi bi hata yapma boyat canım çok güzelmiş modelleri yazık olur vallahi ben olsam kıyamam... antre ve mutfaktaki halılara bayıldım diyebilirim çok güzel bi deseni var gerçekten... ama lavabon için bişey demek istiyorum canım yanlış anlamazsan... canım zaten yerler fayans olduğu için tamamen halı ile kaplamak olmamış bence.. istersen oraya şu paspas takımlarından alabilirsin.. aynanın önünde pembe süsler var tam seçilmiyo ama süs galiba sanırım.. işte pembeli bi paspas alırsan ufak daha şık gösterir lavabonu canım...birde bişey dikkatimi çekti tezgahtaki çöp kovanı taaa ileriye saklamışsın :)
canım benim..şimdilik aklıma bunlar geldi..tabi fikirler farklı zevkler farklı sen ne dersin bilmiyorum ama bana bunlar uygun geldi.. yine sordukça cevap veririz canım naçizane.. kolay gelsin canım..