işte geztaponun evi

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.028
3.962
773
50
Ankara
$032mr.webp$031tj.webp$030iwu.webp$029mar.webp$040nf.webp$039gz.webp$037vuw.webp$035er.webp$034fn.webp$028jj.webp$027vw.webp$026pzi.webp$025dm.webp$024xf.webp$023tg.webp$022cz.webp:6:$020fr.webp$019ekg.webp

Son düzenleme:
geztapocum iilk yorumu ben yazacaktım ama resimler görünmüyor açılmıyor..tekrar bi incele tatlım.. sonunda senin evide görücez :)merakla bekliyorum:46:

$018kky.webp$017os.webp$016hx.webp$015ks.webpAllahım ömrümü yedi bu foto yükleme işi valla ne uzun sürüyor yahu:37:olumlu olumsuz her türlü yoruma açığım arkadaşlar adım hıdır ahada elimden gelen budur:60:

Tertemiz bir evin var cnm çok güzel. bilgisyrın olduu odadaki halıyı, mor yatak örtsünü ve mutfaktaki halıyı çk beğendim htta örtüye bayıldım diyebilirm ne kdr güzel bir tonu öyle morun :)

Dikkatlice baktım da birgün mobilya değiştirmeyi düşünürsen canım yemek doası mobilyan bayağı sağlama benziyor boyat derim ben acayip güzel olur şöyle bir getirdim de gözmün önüne.çok yakışırdı mobilyanıza beyaz lake boyası :)

beğendiğinize sevindim.yatak örtüm yeni ben de vurulup aldım ama sanırım makinede yıkanmıyor.pc nin olduğu oda oğluşun odası canım.boyatma konusunu bizde düşündük eşimle benim mobilyaların hepsi ahşap masif ben çok seviyorum renklerini ama artık çok yıprandılar yaza düşünücez bişeyler bakalım.

mşlh evin çok güzelmiş tertemiz kız bide özellikle ben salon takımına mutfak halına birde oğluşuna bayıldım :52:

canım evin çok güzelmiş.. baya zor yükleniyo evet haklısın.. mutfak halın çok güzel deseni..yatak örtün muhteşem.. esra demiş benim yerime lafı ağzımdan almış..gerçekten canım ben bu eskitme mobilyaları hala çok seviyorum inan..o kadar sağlam ki yıllarca tangır tungur sapasağlam... rukiyenin yapacağı gibi yapıp boyatman taraftarıyım bende.. çünkü canım şuan aynı sağlamlıkta bi mobilya almaya kalkışsan 10 bin liradan aşağı inan bulunmaz.. bence sakın atarım satarım deme.. lakeye boyat beyaz veya krem..şimdiki sunta mobilyalar ne kadar sağlam olursa olsun sonuçta sunta canım.. ama evin çok temiz maşallah titizliğini okutmuşsun canım.. :) allah huzur versin evinde canım.. bu arada oğluşun pek tatlı çıkmış hiç silme bence canım ama sileceksen anlatalım..

canım öncelikle evin çok güzel güle güle oturun
oğlunun resminide resmin olduğu kısımdaki yorumunun alt kısmında mesaj düzenleme paneli var ordan girip silebilirsin

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 366740 Eki Görüntüle 366742 Eki Görüntüle 366743 Eki Görüntüle 366744 Allahım ömrümü yedi bu foto yükleme işi valla ne uzun sürüyor yahu:37:olumlu olumsuz her türlü yoruma açığım arkadaşlar adım hıdır ahada elimden gelen budur:60:

ooo kimin eviymiş bu ...hoşgeldin canım valla sevndim resim eklemene erak ediyordum çok hadi darısı gazele..:34:bu arada evin çok güzelmiş yemek odana bayıldımmm..varya yatak odanla yemek odanı boyatırsan ama özellikle yemek odanı ki çünkü modeli harika süper bişey olur ve bence salondaki pembeli koltukların ahşaplarını da beyaza boyat acayip uyarbu siteye bi baksana...
MY CITY COTTAGE: Haziran 2010
MY CITY COTTAGE: Small Pinky Room

IMG_3096.JPG

senin koltukları andırıyo beyaz olarak boyanmış ama kılıflar farklı olabilir elbette..

eklediğin linkteki yemek odası hemen hemen benimkinin aynı bu iş ciddi olarak düşünmeye başladım.sitelerden araştırmak lazım .inşallah iyi bir usta bulursam fiyattada anlaşırsam neden olmasın .zaten çok istiyorum beyaz renk cesaret verdin bana rukiye sağol valla...

eklediğin linkteki yemek odası hemen hemen benimkinin aynı bu iş ciddi olarak düşünmeye başladım.sitelerden araştırmak lazım .inşallah iyi bir usta bulursam fiyattada anlaşırsam neden olmasın .zaten çok istiyorum beyaz renk cesaret verdin bana rukiye sağol valla...
canım zaten bu linteki kadın da ankarada yaşıyo ve sitelerde boyatmış o döşemeleri falan kendi usta bulup yaptırış ciddi düşünüyorsan yorum yaz sor cevap verir sanırım doktormuş kadın hatta bak bu da mail adresiymiş mail atabilirsin...ayguncuhadar@gmail.com

teşekkür ederim gamze Allaha şükür yuvamda huzurluyum bazen sıkılsamda ...rukiyecim bu kadının mailini not aldım karar verince ulaşacağım inşallah çok sağol canım.bu arada ben o pembe koltukların rahatsızlığından kırlentlerinden kısacası o koltuklardan çok sıkıldım.üstelik ek yerlerden ayrıldı taşınırken bu eve geçince tamir ettirdik.bilmiyorum belki değiştiririm onları maddiyat meselesi tabii.salonun halıları da değişecek ama yavaş yavaş düzeltmeye çalışıyorum işte

selam canım tekrardan.. bizim topikte sorduğun şeylere naçizane bişeyler söylemek istiyorum müsadenle... öncelikle oğluşun odasına örtü sormuşsun, şöyle bi inceledim halı turuncu krem tonlarında olduğu için aynen turuncu renkte bi örtü tavsiye ederim.. ama halı gibi karışık desenli değil..sade bişeyler olabilir..zaten halıdada kahve tonu var uyacaktır...$imagesCAMC9ELT.webp

selam canım tekrardan.. bizim topikte sorduğun şeylere naçizane bişeyler söylemek istiyorum müsadenle... öncelikle oğluşun odasına örtü sormuşsun, şöyle bi inceledim halı turuncu krem tonlarında olduğu için aynen turuncu renkte bi örtü tavsiye ederim.. ama halı gibi karışık desenli değil..sade bişeyler olabilir..zaten halıdada kahve tonu var uyacaktır...Eki Görüntüle 367345

yatak odanı bence tamir ettir sapasağlam mobilyaları atıp yerine şimdiki sunta mobilyaları almak bence yazık olur... rukiyenin yapacağı gibi krem veya beyaza boyatmanı tavsiye ederim canım...
salon takımınıda boyat bence rengi gayet hoş ve sade..şimdiki koltuklar gibi hantal tarzda değil tam benim zevkim gibi zarif ve kullanışlı.. salona halı düşünüyormuşsun sana tavsiyem merinosun ipek shagi varya onlardan almalısın..benim salonumdaki öyle çooook memnunum.. her shagiye güvenme canım tavsiye ederim çünkü ipek gibi gerçekte köpük gibi kabarıyo süpürünce falan.. renk olarak çok koyu renk alma krem tonları çok yakışacaktır senin salonuna..fakat sade krem olursa koltuklarda krem biraz boğucu olur renkler..kırlentlere kılıf dikebilirsin istersen..perdenin rengini tam anlayamadım lacivert gibi çıkmış resimde..o yüzden halıya renk fikri veremedim..onu tekrar belirtirsen halının rengine fikir olur bizim için..halını aldıktan sonra da kırlentin rengine karar veririz beraber..şimdi kırlenti dik halıyı ona göre al diyemiyorum çünkü bu saçma olur.. halıyı alıp kırlenti ona uydurmak daha mantıklı.. bi kaç aksesuar var dikkatimi çeken hafif turuncu tonlarında sanırım abajur falan var..kırlentleri bu renge göre dikebilirsin canım..mesela kahve turuncu tonlarında.. çok hoş canlandı gözümde :)canım bak sakın mobilyaların yerine yenisini almak gibi bi hata yapma boyat canım çok güzelmiş modelleri yazık olur vallahi ben olsam kıyamam... antre ve mutfaktaki halılara bayıldım diyebilirim çok güzel bi deseni var gerçekten... ama lavabon için bişey demek istiyorum canım yanlış anlamazsan... canım zaten yerler fayans olduğu için tamamen halı ile kaplamak olmamış bence.. istersen oraya şu paspas takımlarından alabilirsin.. aynanın önünde pembe süsler var tam seçilmiyo ama süs galiba sanırım.. işte pembeli bi paspas alırsan ufak daha şık gösterir lavabonu canım...birde bişey dikkatimi çekti tezgahtaki çöp kovanı taaa ileriye saklamışsın :)

Son düzenleme:
Back
X