• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğim

Saol canım amin.Duvak baska bi gelinliğindi oylesınE takmıstım ama abartı gıbı geldı bana karar veremedım bitürlü:46::46:

Yanları dantel olunca benim çok hoşuma gitti ilknurcuğum ama gelinliğinde taş olunca duvakta dantel kullanılmaz diye biliyorum doğruda olabilir yanlışda,herşeyiyle sana çok yakışmış ama :))

Kızlar buda yeni diktirdiğim gelinliğim.Sade ve şık olsun istedim ama istedıgım gıbı hıcbıyerde bulamadım.Bende diktirmeye karar verdim.Fikirlerinizi merak ediyorum hadi yazmaya başlayın :):52::52:

bayıldım gelinliğine en sevdiğim model sana da çok yakışmış. ama ben aynı modelin üzerine çağla şikelin gelinliğinin koluna taktığı aksesuarlardan ekletebilirdim. önündeki işlemelerlede gayet uyumlu olabilir. tabi bu haliyle de çok hoş :)

Gelinliklerde onemli olan vucut tipine en yakisani bulup giymek, sizdeki gibi.Bu olmadiginda goruyoruz zaten emanet gibi duruyor bircogu.Gelinlik zaten guzel, tam vucudunuzun olcusunde.Zarif ve alimli bir gelin olacaksiniz.Duvaginiz da gelinligi guzel tamamlamis.Allah omur boyu mutlulugunuzu daim kilsin.sevgiler..

Çok teşekkür ederim..Diktirirken çok tereddütte kalmıştım ya istedıgım gıbı olmassa diye ama Allaha sukur tam ıstedgım gbı oldu.Diktirme işi bırazda riskli özellikle hiç bilmediğniz biyere.Duvagı burda biçok kişi beğendi ama çok fazla işleme oldugu ıcın kararsız kaldım.Amin hepimiz çok mutlu olalıım Allah herseyı gönlümüze göre versin.:):46:

Çok beğendim çok yakışmış çok güzel kızsın maşallah:nazar: Allah mutluluğunu daim etsin canım.

Yanları dantel olunca benim çok hoşuma gitti ilknurcuğum ama gelinliğinde taş olunca duvakta dantel kullanılmaz diye biliyorum doğruda olabilir yanlışda,herşeyiyle sana çok yakışmış ama :))

Tatlım çok saol..Dediğini hiç duymamıstım ben dantel yerıne ne kullanabılırım peki?

Canım gelinlikçide moda evınde yani.Onların bekletme yeri var zaten oyle yapabılırsın evde durmasını ıstemessende yakınında akrabanda falanda durabilir.1 hafta kala alıcaksan bekletmene gerek yok zaten:)Ben baya erken yaptırdım.:46::46::46:

canım evet erken yaptımışsın bekleme salonu varsa oo daha ne ozaman
benimde ağustosta biranönce gelse dimi düğünümüz

bayıldım gelinliğine en sevdiğim model sana da çok yakışmış. ama ben aynı modelin üzerine çağla şikelin gelinliğinin koluna taktığı aksesuarlardan ekletebilirdim. önündeki işlemelerlede gayet uyumlu olabilir. tabi bu haliyle de çok hoş :)

Özgecim çok teşekkür ederim.Ben abartılı heryerınden bısey cıkan eteklerı hıc sevmedıgım ıcın prenses etegı tercıh ettım..O kollardan denedım canım ama hosuma gıtmedı bırde burdaki düğünlerın biçoğunda gördüm fenalık geldıı:):52::52:

o kadar popüler olmuş mu o kollar vazgeçiyim o zaman (: bende senin gibi düşünüyorum en güzeli prenses etek. sana da çok yakışmış mutluluklar.

o kadar popüler olmuş mu o kollar vazgeçiyim o zaman (: bende senin gibi düşünüyorum en güzeli prenses etek. sana da çok yakışmış mutluluklar.

Bencede vazgeç:)Tekrardan çok tesekkur ederım canım Allah hepımızın gönlüne göre versin::):46::46::46:

canım evet erken yaptımışsın bekleme salonu varsa oo daha ne ozaman
benimde ağustosta biranönce gelse dimi düğünümüz

Eevet canım aradan çıksın istedim:)Gelsede şu stresten kurtulsak ama zaman çok çabuk geçiyo hiç anlamıcaz merak etme:):52::52:

Back