• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğim

zaten çok güzel bir kızsın
gelinlik de inanılmaz yakışmış
üstünde çok hoş durmuş
bence duvağını değiştir
yani öyle dantel mi işleme mi tam göremedim ama
onun yerine
şu sıralar çok moda olan
aynı eteğindeki şifondan sade bir duvak takmanı öneririm

Canım benim teşekkür ederim.Duvak baska bi gelinliğindi oylesıne takmıştım ama bende pek beğenmedim tülü çok sert ve işlemesi fazlaydı.Kendı gelinliğimin tülünden yapılıcak ama işlemelerı nasıl olucak karar veremedım daha.Önerin için teşekkür ederim içimi okuduun valla:):):46::46::46:

Saol canım.Duvağı ben pek sevemedım fazla abartı geldi bana nasıl yaptırsam bilemiyorum suanda:26::26:

ben dantel duvağı sevdiğim için beğendim canım ama ön plana geçmesini istemiyorsan dediğin gibi sade bir şey daha iyi olur:3:

ben dantel duvağı sevdiğim için beğendim canım ama ön plana geçmesini istemiyorsan dediğin gibi sade bir şey daha iyi olur:3:

Tabiki canım zevk meselesi.Gelinliğimin tülünden yaptırıcam kenarları işlemeli olucak sadece oylede cokmu basit olur acaba çok kararsız kaldım:(

gercektn çok yakmş çok güzel olmuşsun :))

ben aslında presnses model sevmiyorum canım ama sende görünce çok hoşuma gitti gerçekten süper olmuş sana yaaa
güle güle giy
düğünün temmuzda galiba
şimdi gelinliğin nerde durucak canım
benimkide ağustosta sence ben nezaman alayım
buarada satın alıcam ben diktimicem

ben aslında presnses model sevmiyorum canım ama sende görünce çok hoşuma gitti gerçekten süper olmuş sana yaaa
güle güle giy
düğünün temmuzda galiba
şimdi gelinliğin nerde durucak canım
benimkide ağustosta sence ben nezaman alayım
buarada satın alıcam ben diktimicem

Canım teşekkür ederim.Düğünüm 7 temmuzda Allah kısmet ederse.Gelinliğim diktirdiğim yerde suanda duvak falan yapılıcak ama düğüne kadar almayı düşünmüyorum çünkü evde koymaya yerim yok.Sende aldıgın yerden rıca edersın ama genelı gelınlıgı bekletıyorlar yada yerın varsa odana asabilirsin.Bence evde durmasın gelen gıden bakıcak falan herkes düğünde görsün derim ben:):):52::52:

Back