• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğim

canım maşallah çok çok çok güzel olmuş.ALLAH nazarlardan saklasın...bende prenses model istiyorum.herşey içine sinen şekilde olur inşallah:46::46:

canım maşallah çok çok çok güzel olmuş.ALLAH nazarlardan saklasın...bende prenses model istiyorum.herşey içine sinen şekilde olur inşallah:46::46:

Tatlımm çok çok teşekkür ediyorum bende:):)Prense model süper bence kesınlıkle oyle almalısın..Çok içime sindi diktirirken tereddut etmıstım istedigim gibi olmazsa diye ama dün görünce çok rahatladım:)İkimizede mutluluklarr inşallah:46::46:

Tatlımm çok çok teşekkür ediyorum bende:):)Prense model süper bence kesınlıkle oyle almalısın..Çok içime sindi diktirirken tereddut etmıstım istedigim gibi olmazsa diye ama dün görünce çok rahatladım:)İkimizede mutluluklarr inşallah:46::46:

amin canım benim amin...ben daha sadece netten bakıyorum modellere.fiyatları ne alemdedir hiç fikrim yok...umarım çok uçuk fiyatlar değildir.ALLAH pişman etmesin canım.ALLAH mutlu etsin...:54::54::54:

amin canım benim amin...ben daha sadece netten bakıyorum modellere.fiyatları ne alemdedir hiç fikrim yok...umarım çok uçuk fiyatlar değildir.ALLAH pişman etmesin canım.ALLAH mutlu etsin...:54::54::54:

Canım ben çok gezdim 2-3 ay yaklasık..En ucuzu 1.500 flan yeni sezon olduğu için..Marttan sonra fıyatlar fırlıcak ama bence sımdıden bakmaya basla sen(pazarlık yapmayıda unutma)Amin canım benim hepimiz çok mutlu olalım.!:52::52:

Tabiki canım zevk meselesi.Gelinliğimin tülünden yaptırıcam kenarları işlemeli olucak sadece oylede cokmu basit olur acaba çok kararsız kaldım:(

Yok canım basit olacağını sanmıyorum . Maşallah güzelsin duvağın sadeliğini kapatırsın :3::3:

Canım teşekkür ederim.Düğünüm 7 temmuzda Allah kısmet ederse.Gelinliğim diktirdiğim yerde suanda duvak falan yapılıcak ama düğüne kadar almayı düşünmüyorum çünkü evde koymaya yerim yok.Sende aldıgın yerden rıca edersın ama genelı gelınlıgı bekletıyorlar yada yerın varsa odana asabilirsin.Bence evde durmasın gelen gıden bakıcak falan herkes düğünde görsün derim ben:):):52::52:

terzide mi duracak canım
alla alla saklıyolarmı onu orda biraz açarmısın
eve de getirme şimdi büyüsü bozulmasın
bende son 1 hafta kala alıcam canım

terzide mi duracak canım
alla alla saklıyolarmı onu orda biraz açarmısın
eve de getirme şimdi büyüsü bozulmasın
bende son 1 hafta kala alıcam canım

Canım gelinlikçide moda evınde yani.Onların bekletme yeri var zaten oyle yapabılırsın evde durmasını ıstemessende yakınında akrabanda falanda durabilir.1 hafta kala alıcaksan bekletmene gerek yok zaten:)Ben baya erken yaptırdım.:46::46::46:

Ağız tadıyla giyersin inşallah en önemlisi bu ..

Yakışmış sana mutluluklar :16:

Ay çok hevesleniyorum ya bi bitse şu askerlik :43:

Neyse :1:kaptırdım gene :9:

Gelinliklerde onemli olan vucut tipine en yakisani bulup giymek, sizdeki gibi.Bu olmadiginda goruyoruz zaten emanet gibi duruyor bircogu.Gelinlik zaten guzel, tam vucudunuzun olcusunde.Zarif ve alimli bir gelin olacaksiniz.Duvaginiz da gelinligi guzel tamamlamis.Allah omur boyu mutlulugunuzu daim kilsin.sevgiler..

Son düzenleme:
Ağız tadıyla giyersin inşallah en önemlisi bu ..

Yakışmış sana mutluluklar :16:

Ay çok hevesleniyorum ya bi bitse şu askerlik :43:

Neyse :1:kaptırdım gene :9:

Canım cok tesekkur ederım.Daha iyileri senin olsun inşallah buarada Allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer..:46::46::46:

Canım cok tesekkur ederım.Daha iyileri senin olsun inşallah buarada Allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer..:46::46::46:

:16::16:Teşekkür ederim hepimiz kurdugumuz hayallerin içine yerleselim inşallah ..

Amin :17:

Back